Коментари - Samsung представи Galaxy Grand 2 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Samsung представи Galaxy Grand 2 (снимки)

Samsung представи наследника на фаблета Galaxy Grand, който прибавя "2" към името си. Той има подобрени хардуер, софтуер и дизайн, който заема елементи от Galaxy Note 3.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи Galaxy Grand 2 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самсунг са малоумни. Тия напускаха 1000 модела. Тотално се обърквам вече кое какво е

Като ми каже някой че си е купил Самсунг последния модел, то не се разбира кой е този модел. Типичната грешка на Епъл преди да се върне Джобс като СЕО.

абе не разбирам някои хора. кькво значение пластмаса или алуминий? вашите ТВ да не са чугунени? или ще говорите падайки върху земята?

никога повече андроид!!!!!имах галахъ с 3 по големи бугове и ядове не сум имал.сега сум с ипхоне и супер гладко работи без да забива..аппле е номер 1..

и с правописа, сигурно и правоговора, такива ядове имаш...

Вече тотално се обърках от наименованията на Самсунг... Преди малко разглеждах, че пускат Samsung GALAXY Note 10.1 (2014 Edition). Имат Samsung GALAXY Note 10.1 и Samsung GALAXY Note 2 10.1.

Айде ще се прежаля да бъда пръв: "пластмасова джапанка; имитация на кожа; телефон ли е - телевизор ли?; колко бита е процесорът?; hate, hate, hate......" :-)

1. Никой не те задължава да го купуваш - има Нокиа с фенерче за 20 лв. за "ценители" като теб. 2. Измисли и направи по-добър телефон, който да отговаря на критериите ти. Може и да стане хит на пазара, кой знае. 3. Добре, че се прежали. Как иначе щяхме да получим компетентта оценка от експерт по мобилни устройства.

Пич, човекът се шегува ;)

Nokia с фенерче е надежден и сигурен ТЕЛЕФОН!!! Всичко друго е smart та*ак ...