Коментари - Samsung представи новите си бюджетни смартфони | IT.dir.bg
назад

Samsung представи новите си бюджетни смартфони

Samsung представи новите Galaxy J3, Galaxy J5 и Galaxy J7 (2017).

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи новите си бюджетни смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бюджетни телефони прави Алкател. Моя е С7, нов струваше 89€ а е 5" и всичко си има и съм много доволен. Вече три г. си кара с оригиналната батерия.

Да,ама Самсунг се водят от топ-марките.Иначе съм напълно съгласен с теб за Алкател,даже сега Идол 4 с "цайсите"със същите характеристики като J7 и 3Гб РАМ е 180 евро ...

И двамата разбирате от телефони, колкото козата от бик. Чула тя че бика клати яко и за нея той е най-добрия.

На това бюджетен телефон ли му казвате

Под тази цена не са телефони, а боклуци.

БАХТИ ТЪПИТЕ ТЕЛЕФОНИ. КУР ЗА ТЕЛЕФОНИТЕ.

И сигурно са капсуловани да не можеш да смениш батерията. Нарочно ги правят така за да купиш нов телефон за 400лв вместо батерия за 40лв.

не праят ги тъй за да са по компактни и да не влиза боклук и да не барника задклавиатурното устройство под капака и да си вади акумулаторчето по 5 пъти на ден когато телефончето почне да бъгва:)))

Точно, плюс всичко това когато се развали понеже Ганю е техник, той ще го разглоби да види "дали нещо не се е раместило" и чак тогава ще го носи на сервиз. Само че Ганя е техник с чук, а тази техника е много фина и при отварянето ще я счупи. После ще се сърди на сервиза, че му отказва гаранцията.

Има батерия има Цеци ухото. Няма батерия няма Цеци ухото. Кой разбрал разбрал. Който не е разбрал няма шанс да разбере...