Коментари - Galaxy Note 3 - по-голям дисплей и още мощ | IT.dir.bg
назад

Galaxy Note 3 - по-голям дисплей и още мощ

Представянето на смартфон-таблета Samsung Galaxy Note III се състоя в Берлин в началото на изложението IFA 2013.

Обратно в новината

Коментари - Galaxy Note 3 - по-голям дисплей и още мощ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе много народ тука бил с дребни ръчички бре. Аман от тапи по метър и 50-60.

Това ще бъде 3 поред Самсунг,който ще си закупя в момента,в който устройството се появи на нашия пазар.Имах възможноста и удоволствието да ползвам предишните два модела-самсунг галакси нот 1 и 2 .Трябваха ми само 5 години,за да се откажа от Недоразумението наречено iphone-сега като се замисля си бе чист мазохизъм :)За всеки влак си има пътници обаче.

Това като вица: -Къде си тръгнал с тази врата? -Това не е врата.Това ми е новия Самсунг С 376.

Честно казано звучи доста добре.Разбира се има и хора на които им звучи нелепо,но това е защото не могат да му намерят приложение.Лично на мен с неограничен интернет, голям екран ми върши идеална работа. You tube имат всичко от документални за Пикасо, филми на Чарли Чаплин (HD формат!! ),концерти, дори Под прикритие, до скоро.Имам и таблет 8",доста преди Apple да решат че всъщност този формат е доста удачен, но дори той е голям да го вземеш с теб ако излизаш без раница или чанта.Така че за всеки влак аи има пътници.Не съм фен на самсунг ,но в момента се ориентират най добре за търсенето на пазара.

Аре, честито! И да ви пораснат ръцете и ушите за да му се радвате пълноценно.

Ми не всеки има малки ръчички като тебе. На мен 3.7 инчов дисплей ми се губи в ръката и дори в портретен режим ми е неудобно да пиша.

ей тук много разбирачи, много дизайнери и професори на технологичната мисъл направо да се чуди човек как samsung или apple не са ви взели на работа досега хаха

Ето го новият ми телефон. Откак излезе Note серията на Samsung, не помислям и за друг телефон. Този просто е over the top. Смело мога да кажа, че е най-добрият смартфон в света. А на всички дето разправят небивалици за размера само ще им кажа: дори когато съм по бермуди ми се побира в джобовете. Не знам вие дребни китайци ли сте, лилипути ли сте, ама досега не съм имал дреха, независимо риза, панталон, яке или друго, което да има джоб в който Note-то да не ми се побира :)

Едно е да се побира, съвсем друго е съответната дреха да се съчетава с тежестта и/или рамера на устройството.. Примерно в дънки ако не са на американски рапър не се събира спокойно... т.е без да се притесняваш, че няма да го сгънеш на две като се наведеш да си вземеш хендсфреето което токущо си изпуснал на земята. пък и в ръководството

пък и в ръководството.. пише да не се носи по джобове около кръста.

Глупости приказваш. Ясно е, че телефона си го виждал само по витрините на мобилните оператори

Щом ти е удобен, купувай си го, аз 4.7" телефон го мятам като прани гащи и пада по плочките постоянно, а ако си взема по-голям сигурно няма да издържи и месец преди да се разпадне. Иначе за GPS в колата ще върши чудесна работа.

Поредната глупост, това нещо което не може да се нарече телефон, изглежда нелепо дори когато по него говори 120 кг мъжага, да не говорим как изглежда ползван от девойка, да продава се но ако има такива проучване кой го ползва, ще покаже че клиентите му са предимно цицийки дето се надяват да спестят от падче, по мои наблюдения е любим на чернилки и източно европейци. Освен това здраво цака и с цената като продава леко умален пад на дабъл праис. Лошо няма де, няма значение какво продаваш важно е да се правят парички а корейците ги бива, и правят качествени неща от телефони до коли, проблемът и е само ос то което и 120 ядра да му сложат си е зле! И не ми излизайте с разни тестове, истината е че всяко Андроид устройство след около година ползване, почва да не си познава собственика . Започва да иска рутване и флашване, което едва ли е по вкуса на всеки

Дали пък не го купуват също хора поблазнени от възможноста от ползване на писалка?!

Пожелавам им следващия модел да е поне 40" екран, с цифров тв тунер, сателитен интернет, климатик, хладилник, кенеф, биде и гъзогъделичкач, както и миниатюрен атомен реактор който да захрани цялата тая простотия. Ама прави са в оня скеч на Комиците - "заради тия телефони някой ден човека ще еволюира до един голям гъз с два палеца"!..

Мустафа

Имам сегашния модел ноте 2. Работи оптимално но най големия му проблем е че загрява като котлон и не можеш да водиш дълги разговори.

е значи не е телфон а печка

Значи може да го ползваш в студените зимни дни без ръкавици :)

Модел с вариращ, според покупателните възможности на пазара, процесор. Крайно време е производителите да престанат да извиват ръцете на потребителя, а да му предоставят възможност за избор на процесор, памет, видео, батерия или мрежови възможности.

Това бебче определено го искам. Като ще е смартфон да става за интернет иначе не върши много работа. А с тая писалка направо си вдига практичността 3-4 пъти над всички останали модели. Или това или по-добре да си стоя с Нокия-банан.

8 ядра, на телефон...тия сериозно ли? Докато има говеда ще има и касапи...

Серсем сериозно.. ти ако нямаш нужда от 8 ядра, вземи си нещо с едно. ПП Все пак да поясня - ядрата са 8, но са разделени на 2 групи по 4 - една 4А15 и една 4А7. Във всеки един момент работи само едната група - тези с А15 за по-натоварващи задачи, а групата с А7 когато може и по-лежерно та да се пести батерията.

Изглежда нелепо

Понеже го пуска Samsung изглежда нелепо, така ли? Ако го бяха пуснали Apple сигурно щеше да е върха на дизайна и иновациите.

А защо не го пуска Apple? Защото е нелепо.

почти 6" екран, това е всичко друго но не и телефон. характеристиките са му като на лаптоп но за това екрана му е малък. Не мисля че ще има голямо търсене. Х

Над 4" не е удобно за телефон .. ама тя гъзарията мъчи не мори.....

Кой си пък ти, че да определяш кое е удобно и кое не? Поредния анонимник, мислещ се за гуру на технологиите?

Предлагам следващият модел да е Samsung Galaxy Plasma с 52" екран. Тъкмо да комбинират смартфон бизнеса с телевизорите.

Това не е телефон, а фаблет... от телефон и таблет. Понеже е по-удобно да водиш записки на 6+ инча, а не на 4, си е много добрекато размер - нито малък и неудобен за писане, нито голям и труден за мъкнене.. По-добре си задай въпроса на телефоните които няма възможност за писане с писалка, защо са им екрани от 4.5+ инча?!

Абе памперс, хората трета версия вадят с тези размери, и други компании се ориентираха към големи телефони, но ти още не може да проумееш че явно пазар има. Така е, всеки Ганьо се мисли за център на вселената