Коментари - Samsung официално представи Galaxy Note8 | IT.dir.bg
назад

Samsung официално представи Galaxy Note8

Samsung официално представи своя флагман - Galaxy Note8, който идва с по-голям дисплей и двойна основна камера.

Обратно в новината

Коментари - Samsung официално представи Galaxy Note8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много шум за нищо! както навремето шивачите са измислили модата, за да накарат хората (главно жените) да си купуват дрехи много по-често от колкото им трябват. после тръгна същата история и с колите и с всичко. ако не са рекламите надали щяхме да си купуваме телефони по-често от веднъж на 4-5 години.

днес 2 бона след месец 1бон а до коледа ще са на примоция в комплект с снеjянка .успешно пазаруване будали

Трябва да наложат ембарго върху развитието на тези боклуци за поне 100 години напред! Ще спестят огромни разходи на тъпия юзър, както и огромно замърсяване на околната среда с боклуци...

Докато не удари 3 бона не купувам ни един! И пак без тирбушон - прекаляват вече!

С презерватив, биберон, точилка и чаша за водка не щеш ли?

Този дали ще гърми ? Бум 8 , а не Ноут 8

В Англия е 49 Месечно с договор за две години. Като се има в предвид че само Сим-план е около 20 телефона излиза по 29. Т.е. 29х24x2.15=1496лв. Извод: Българите са по-богати от англичаните! Да не говорим че там няма Лв като валута и за тях цената е все едно 696лв.

Тази порочна практика не е от вчера. Обяснението е просто - Британия е 80 млн., България - 6 млн. Там продават напр. 5 млн. Апарата, в България - 5 хиляди. Няма как да направиш равни цени при такава действителност. Една цена получаваш за 5 кг картофи ,съвсем друга ако някой ти изкупи 5 тона картофи

По твоята логика в големите държави е по- евтино от малките. А това определено не е така. Например в Австрия, Холандия и Германия цените са сходни. Само да не тръгнеш да обясняваш че в България служителите в магазините са по-добре платени, че ще ми стана смешно.

В големите държави действително е по- евтино. Цената на определен продукт се определя от покупателна способност и множество други фактори. За един англичанин или германец този телефон е 2 пъти по - евтин , отколкото на теб в БГ.Отделно цените като цяло са сходни на българските, с единствено изключение - някои услуги. Германеца взима 2000 евро , ти взимаш 800 лв. Просто на Самсунг не им дреме толкова за БГ, колкото за Англия. Те знаят, че печалбите идват от там. БГ не го броят изобщо за пазар.

Не е зле да прочетеш какви глупости си написал. Ако още не си разбрал се опитай да отговориш за простия въпрос: Защо в Австрия и Германия цените са сходни на всичко?

Вместо s8 из нета потърсете това - Xiaomi Mi MIX 2 6GB 128GB.

Цените вече станаха безумни. Какво точно повече ще правят новите ябълки, самсунги и техните китайски братя? Пълна тъпотия е да се хвърлят хиляди за лъскави играчки, повечето от които се ползват само за говорене и робене в интернет. Ами че това прекрасно го правят и телефони за по 200 - 300 Евро.

Абе ти не знаеш ли, че "Кеф цена няма!"? Друг е въпросът какъв е кефа на повечето олигофрени... Той затова и ФБ е толкова популярен, и всички кифли и малоумници са в него...

В комплекта пижарогасител има ли или отделно трябва да се закупи?

Не, вървят с подарък iPhone 7 да подпираш масата, да не се клати, че те за друго не стават...

На iPhone 7 само можете да му дишате праха. След като смених поредния андроид с него, просто все едно се качих от стар Опел на Мерцедес. Сори, ама това е реалността

Мерцедесите имат повече проблеми с качеството от Опел.

парат ни съ барат 2189,9 лева,

4096 степени на натиск невероятно

Само кръгъл идиот би дал 2199,9 лв. за подобно нещо. За тези пари се купува лаптоп от високо ниво.

Зависи колко са ти парите...

1949лв е в Плесио, какви 2199.90лв ви гонят?

Като гледам снимката май още премиерата му е била възпламеняваща! МУХАХАХАХАХАХА

На снимката изглежда че е горял и някой го е заливал с вода :)

"""Цените на устройството могат да са по-евтини в други търговци и магазини, така че си заслужава да се поровите в интернет, за да откриете най-изгодната опция.""" Стуенчооооо, Стуенчо. Колко пъти ти се прави забележка, че цените не могат да бъдат евтини или скъпи. Това е определение за самата стока. Цената може да бъде висока или ниска. Срамота !

Бързайте, че септември идва!

ше дойде септември, ше мине, ше подмине и ше замине ... и?

ще дойде айФон.

ARM боклуци за балъци.

Ти не-ARM базиран съвременен телефон виждал ли си?