Коментари - Samsung намалява цените на Galaxy S6 и S6 edge | IT.dir.bg
назад

Samsung намалява цените на Galaxy S6 и S6 edge

Samsung бележи 8% спад в печалбата на годишна база въпреки слабото подобрение преди това.

Обратно в новината

Коментари - Samsung намалява цените на Galaxy S6 и S6 edge | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

neXus

Не ми праскай минуси, а се покажи, жено! Да ти видим посраните гащи и как си един голтак и клошар!

neXus

Къде си ве, насран Дебилеещ?

800 еврейчета върху ФЗЦ 150 такива ? Значи , търговията с наркотици вече не е най-печелившият бизнес ?

800 ЕВРО?!?!? Абе тея са спали на течение!

Това е приемлива цена.800 евро при мин .раб. заплата на запад 1380евро.Това за нас ,,европейците" ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ЦЕНАТА ПРИ МИН. РАБ. ЗАПЛАТА 340ЛВ ТРЯБВА ДА Е ОКОЛО 160 ЛВ. Е не е ли нормална. За разликата питайте мафията.

Хаха. Ти си идиот. Ако навиеш гадните южжнокорейци да ти продават самсунга за 160лв имаш сериозна почерпка от мен

neXus

При нас няма как да бъде 160лв, понеже флагманът излиза от завода с около 250$ фабрична цена. Оттам се начисляват транспорт, печалба за производителя, гаранционна поддръжка, заплати за работниците, печалба за оператора и др. Няма никаква мафия в случая.

Значи за да говориш по вайбър ти трябва некаква пласмаса за 800 юро или да си щракаш у фейсбуку ... като има глупаци който да си купуват, ще има и терикати който да предлагат, корто е напълно нормално :)

Само лумпен би дал такива суми за телефон - без значение на коя марка е.

Откакто си купих ей така, малко наслука първият модел на Note, вече нищо не може да ме накара да си купя друг телефон. Имах първият Note, сега съм с Note 3, септември ми изтича договора на картата и веднага го подновявам, заедно с покупка на Note 5. ВЕЛИК СМАРТФОН!

Странно. Аз не бих повторил с Note отново. Можеш да ги разправяш на други, но мен няма как да подведеш приятелко;)

Не лъже човекът. Идеални телефони са. А ти си някаква лъжлива iОвца явно.

Ами и ти твоите лакърдии можеш да ги разправяш на някой друг, но не и на мен.

Страхотен, истински смартфон. Перфектното съчетание от удачен размер, мощен хардуер и добър софтуер. Единствения му минус е bloatware, но и той се лекува. Един от най-големите плюсове, които впоследствие разбираш колко са полезни, е, че с писалката (стилуса) спестяваш мазни петна по екрана.

Всичко е суета !

НЯКАКЪВ ТЕЛЕФОН ???? СУЕТА!!?!?!?

"799.99 евро ще струва най-евтината версия на Galaxy S6 edge+ с 32 GB вградена памет" ------------ Бах маа му, Ленче?!? 1600 лв най-евтиният edge. Че това е повече от айфоня бе! A нека сега чалгарите ми се надуват колко са големи и богати, щото разбираш ли си купували iShit

не знам дали си разбрал, но става въпрос за едж+, не за едж...

Хубави са телефончетата, но май са малко завишени цените им. За двойно по- малко пари, може да получиш почти същите параметри, а телефона да ти върши същата работа :)

Даже за три пъти по-малко пари.

самсуняк е боклук!!!

Тия жълтури добре ли са?? 800 евро?!? Това не е айфон, нокиа или поне ноторола, а самсунг. Няма как с тия цени да не вървят надолу. Краден и безплатен бъгав софтуер, шарено амоледче,(вече неразглобяем), е какво очяквате?:)

Трай, бе! Ти не можеш да пишеш грамотно, акъл си тръгнал да даваш.

Ми нормално е да я намалят. Все пак не са със здравината на Нокиа нито пък със надеждния софт на Апъл. Поне да се бяха доближили до непромокаемостта на Сони ми те и на Блекбъри сигурността нямат. Та виждам как УанПлъс2 направо до 1 година ще ги отнесе. С надтоящите си тутурутки Самсунг не са заплаха дори за Лениво да не говорим за наследниците на М8....

Ами доказано е, че повечето хора са меко казано глупави. Така че нищо странно. А относно S6, по-добър телефон на пазара просто няма. Качеството на компонентите, материалите и изработката е определено над Айфон. Много по-добър екран, по-красив като дизайн. Невероятно добра камера и светкавично бърз. Но овцете са си овце. :)

приятно е да срещнеш този който пише пазарните аксиоми който също е и скотовъд-оценител

Е аз не съм шефа на Епъл. Скотовъдите са там.

H

андроид е туп! а сш моге и ракета да е

Баба ти е труп.

Колко време си ползвал и двата успоредно? Май си говориш наизуст. Аз имам и двата, и лично на мен ми харесва повече айфона, а на жена ми и допада по-лъскавия edge. Като цяло и двата телефона са много добри и са от добрите предложения на пазара.

neXus

Ооооо, Дебилеещ, пак ли изпълзя тихомълком от лайната? Защо се криеш ве, палячо, нали щеше да показваш снимки на телефоните, пак ли се насра, олигофрен?

като е толкова хубав, що не може да и да се доближи до продажбите на iphone 6

neXus

Говорим за различни клиентели - едните са овце и купуват масово заради логото, за да избиват комплекси. Логично е овцете да са повече от интелкигентните хора, а и тъпфонят лъжат със статистиките също. Не е трудно да се досети човек

За мене всички GSMми над 200-250 лева е безсмислени и скъпи. Включително IPhone.

Тук се пише за смартфони, а не за мобифони :D

Много правилно си ме разбрал. Смартфоните са ненужна скъпа дрънкулка, набутана ни в ръцете от реклами.

Тъпо а, не вървят нашите пръчки на пазара нещо. А най-тъпото е, че 92 процента от печалбата на пазара на смартфони за първото тримесичие е прибрана от Епъл.

И какво означава това? Може би че ви продават евтини телефончета за много пари, а? Или толкова чак не можете да се замисляте...

Как какво значи???? Значи че му разбираме на бизнеса.;)

Овцете-ударници се гордеят с повишения добив на вълна. От i-централата гей-вълците приветстват.

Когато последни си купувах телефон избирах м/у Nexus и Note 4. Избрах тория, заради писалката. И не съжалявам. Сега MS ще изкарват телефон със стилус...

За какво да давам 800 евро за самсунг, като да речем Umi Zero е 140?

neXus

Бате, не се занимавай с такива сложни главоблъсканици. Копай си там картофите и остави тези неща на по-умните.

Аз пък хвърлих око на новите Мотороли. Досега бях плътно на Самсунг, но ако смятат да се превръщат в Епъл и да продават 200$-рови телефони за 1000$ нещо са се объркали...

има много хора които биха платили за мерцедес повече от колкото е средната цена на автомобил но не биха платили за тази премийна цена за средна кола повишаването на цената на средната кола не би проработило положително в този смисъл :) дори ако производителят на средната кола е сложил повече желязо или материали в продукта си отколкото има в мерцедеса особено ако мерцедеса е все пак по-бърз по-надежден и по-уважаван в обществото :)

не знам дали ще ти е по-добре, но Motorola имат по-високи нива на облъчване, един от моделите им беше в топ 5 от най-облъчващите смартфони заедно с iPhone. Така че го проучи добре преди да го купиш.

И мен ме притесниха малко тези батерии, а и процесорите. След като и вие го споменавате, ще го проуча. Благодаря!

Направо без пари :-) На цената на качествен 50 инчов телевизор...

Ще чакам да станат 1000 евро. Не е сериозно да извадиш на масата по-евтин телефон.

Аз пък не страдам от скруполи и безгрижно слагам на масата мойта 5годишна Нокия за 250 (тогава днес за 20-30 като антика).

Тия телефони да не са домати и краставици, че да ги купуват всяка седмица. Хората вече си подмениха телефоните. Колкото и да се пънят с нови модели и да им намалят цените ще бележат спад. След като им работят телефоните на хората за какво им е да си купуват новия модел?

Заради гъзарията, за какво друго?! Аз пък се върнха на добрите, стари non-smart телефони, с хардуерна клавиатура. Някак си, взех да се чуствам по-добре, значително по-малко зомбиран от ФБ, Вайбър, игри и т.н.

Съжалявам ама при днешното състояние на пазара и 800 евро е двойно повече отколкото реално струва такъв грамофон (т.е. колкото бих платил за това, което може). Самсунг много успешно последвали Епъл в модния сектор бе, чак съм изненадан, че са успели.

Ти явно не четеш. Не са успели изобщо. Не може да се съревновават с Епъл във високия клас и никога не са могли, а като решиха да направят боклуците си по-скъпи и от iPhone, беше ясно, че няма кой да ги купи - просто Самшит никога не са били премиум луксозен бранд.

Хахахахаах. Понеже не се правят и двете от еднакви китайски боклуци. Ама едното е луксозно и кретените плащат 10 пъти стойноста му, а другите са тъпаци и плащат само 6-7 пъти стойноста му. Преди поне съпорта на ябълките беше добър, сега са тръгнали по пътя на посредственноста.

УжасТ, защо се набутах с половингодишните ми преводачески хонорари преди? Ако ги бяха намилили тогава, нямаше до Нова Година да съм на хляб и вода.

Защото ти е малка заплатата

Да си чувал за изплащане?

neXus

Не е истина колко си прост!

Ако намалят bloatware-а, който инсталират, може и да им се получи с възстановяването... Мен лично много ме дразнят с всички боклуци, които са качили предварително в телефона и не мога да ги махна без root...

Мдам , за това ( а и не само ) мигрирах на LG. За момента се представят повече от добре и ценово и като параметри.

И аз бях много доволен от LG-то, докато една вълна на морето ми заля леко панталона и той умря.

Супер, пак няма да си ги купя!