Коментари - Samsung Galaxy S8 - без жак за слушалки | IT.dir.bg
назад

Samsung Galaxy S8 - без жак за слушалки

Samsung може би ще последва Apple и ще премахне стандартния 3,5 мм жак за слушалки.

Обратно в новината

Коментари - Samsung Galaxy S8 - без жак за слушалки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другу си е аЙФона - може да упрощава грехове

ко? не!

а като се самозапали само ще гори или ще прави и фойерверк?

А едни безжични слушалчици - 300 кинта! Ко му плащаш!

Наакване...........

2560х1440 хахах много ми е интересно как се вмества в този дисплей тази резолюция ;)

Ми вземи един Note4 и виж...

само дето требе да върви в коплект с лупа за по-дребните шрифтове и филмови субтитри

ХАХАХА Ама моля ти се бееее! Самсуняка как ще пропусне да открадне пак идея на Епъл!

Ти не си добре човек... Идеята я откраднаха Apple от китайците, които от ГОДИНИ имат такива телефони...

Примерно Oppo R5, дори Nokia се пробваха по тази схема доста преди Apple да я "измислят". Но ОК, вие сте Apple зомбита, вие сте прави. Apple (да се свети името Му) е измислил и кръглото колело и топлата вода, че и огъня. Жалко, че последното го имплементира успешно чак в iPhone 7...

Announced 2014, October...

Тия първо присвоиха номерата на сериите от Апъл. После присвоиха дизайна. Сега присвояват и без-жака. Хихихи. Ама много ми е кеф в самолета преди полет, като каже стюардесата: моля всички пътници притежаващи Галакси нот 7 да се явят на разговор с капитана............................. Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Момче, явно си някъде между 9 и 11 годишен. По лошото е, че ни си пиеш лекарствата. Ще си останеш импотентен, пич! Ма вие гейфоните и това не знаете какво е, мислите си че нов вид хипстър :)

Сега ще ни пробутат оправения Note7 за S8/Note8. Дреме ми като пада репутацията искам да падне и цената за да си го купя. Фалове винаги е имало и ще има, но всички бяха компенсирани както става с реномираните компании. Серията Note обаче няма аналог за сега.

Купи си оригинален Самсунг и ще имаш гаранция и няма да плещиш глупости. Имам Note2 от 2012г. от стария провайдер и го ползвам за таблет и Note3 от 3 години като телефон. Железни са. Не смятам да ги заменям. Засега само батерията на Note2.

Имам Note 2 (купен Април 2013 година), който приятелката ми ползва за служебен телефон. Днес сутринта (след нормално ползване за разговори и 4 дни и 21 часа без зареждане) беше на 32% батерия. С оригиналната батерия е, но това е нормално, защото батериите издържат средно 1000-1200 цикъла на зареждане, а когато телефона ти кара 2-3 дни с едно зареждане, това означава, че батерията изкарва между 6 и 9 години, ако няма някакъв дефект. Ако се зарежда всеки ден, това са 3 години.

Ей тия мушмороци ще ме накарат да си намеря старата Nokia N95 и ще им еба и дизайна и огъваемите дисплеи! И батерията държи една седмица без да се пали, и снимки прави читави, и може да се говори - като по телефон даже ... И в джоб си влиза нормално ...

за кво ми е по-тънък телефон?! искам да мога да ползвам всякакви слушалки според бюджета и вкуса ми с телефона. искам и да върнат IR - удобно резервно дистанционно е.

Освен това, ако в тъмното попаднеш на джихадисти, можеш да го хвърлиш по тях и да изтрепеш цялата рота.

Супер дебилно Аз не слушам музика но пък говоря по телефона (със слушалките) и го зареждам. Докато карам, да въртим кабели като гламав.

Първо окрадоха iOS, после дизайна на iPhone. След това взеха, че почнаха да им гърмят телефоните. Апл маха жака - те. Апл слага сензорен бутон - и те. Апл ползва RGB - те махат Pentile и минават на RGB. Апл казва хоп - Самсунг казва троп, опс! Казва Бум! :)

Айде, айде... Apple не са измислили нито телефона нито смартфона.

Абе измислиха го в съвременния му вид. Спомни си как изглеждаха смартфоните преди iPhone. Концепцията за магазин за приложения също я създадоха те и досега Ап Стора е на светлинни години пред Гуугъл Плей.

А международна застраховка "пожар" ще има ли включена към стартовия пакет?

... в комплекта, задължително пожарогасител двукилограмов с раница за носене ...

Мда, направете ги още по тънки, последният тънък модел на Самсунг го рекламират при всеки полет на самолетите и стюардесите и пилота. Ако носите Ноте 7 се разкарайте от самолета...

LOL, за какво се пънаха толкова да ги изтъняват така и не можах да разбера, беше очевидно накъде води ама защо бяха хукнали натам - че и едва ли им е дошъл акълът - не знам. Какво пречи тъпият грамофон да е 8, че и 10мм дебел и спокойно да си работи.

От маркетинговият отдел са им наредили така. Като ония смартфон с 10-те ядра :))))))))))))))))))))

Samsung Galaxy S8 - без жак за слушалки -------- Samsung може би ще последва Apple и ще премахне стандартния 3,5 мм жак за слушалки. ПОСЛЕДНО, ГОГОВ?

Споко, та и половината им клиенти на телефони ще се иткажат от тях, ако направят тази умна постъпкаа. Всеки технически грамотен човек знае колко са пипини и чупливи тези микро юсби-та. Два пъти като сриташ кабела и до там ще му е. За каруцарско натоварване и трябва каруцарски интерфейс, точно тук стария жащ си остава идеарния-баланс за размер и здравина.

Колко често ползваш жак-а за слушалки? Просто питам, защото аз лично 3-4 дни в годината...

Огън смартфон...

Направо бомба!

Този модел няма да се замозапалва,а ще гаси пожари :)

Това ще е абсолютна глупост! Дано не стане.