Коментари - Официално: Ето го Samsung Galaxy S8 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Официално: Ето го Samsung Galaxy S8 (снимки)

Samsung показа новите си флагмани - Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Ето го Samsung Galaxy S8 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтинийка... Какво са 500-700 евро за телефон, нали? :D

Gugnelid

А как е горимостта им?

зле ... бълграските не можеш ги запали с нищо :) :) :)

това ли е било ПЛЕБЕЙСКОТО ТЕЛЕФОНЧЕ? 1.0-1.7к лева? а феновете на ябълката били "комплексари"? ехаааааа....

ква е разликата? ако си фен на ябълката избора ти на телефон е от 1000-2000 (3-4 годишни втора ръка варианти не се броят) ако си фен на Самсунг изборите ти почват от 100 - 2000

имах предвид, че компромисите ти започват от 100лв

Не виждам съществени изменения, та чак и "революционни" в сравнение с предшественика S7. Да, има подобрения(дребни детайли),но те не биха ме накарали да заменя моя S7 Edge за S8

Флагманите на всички марки не се различават кой знае колко между отделните поколения, а и помежду си.

Абсолютно копие не Епъл, но долнопробно, нискокачествено и взривяващо се, камерата му е по всякаква критика , да не говорим за евтиният комунистически корпус: питам се докога подобни псевдноподобия на телефони ще съществуват? Как е възможно хората да купуват подобни творения

Изцвъка се комплексарчето, дето видя комунизъм в южнокорейски телефон ...

гениялноста на apple довела до формата на тефтера :) :) :)

поредният шит за залупеняци

Не се лъжете да плащате една цена за Snapdragon и Exynos. Ако имате възможност вземете си телефон със Snapdragon - не че Exynos са лоши, но определено не са един и същи клас.

виж не знам как ще е с тазгодишните телефони, но за s7 в тубата има безброй сравнения на скоростта им. и бенчмарковете многократно ги потвърждават. американските s7 на snapdragon са по-бавни от глобалните на exynos. и то не символично, а с 10-15%. отделно exynos -ите са много по енергоефективни и дават 20-30% живот на батериата повече. като капак топли много по-малко. има безброй форуми на оплакващи се американци питащи що плащат същата цена а получават забележимо по лош-продукт. пп. между другото от две години насам Самсунг произвеждат snapdragon-ите. С други думи и в двата варианта на чипа пише "Made by Samsung"

Добър дизайн, по-добър дори от този на Апъл, НО другото е тотален мишмаш. Гледах презентацията и умирах от скука. Постоянно повтаряха "революционно" и нищо ново не показаха. Всичките "новости" ги има в други телефони от ГОДИНИ. Събраха механично една торба екстри и направиха.. едно нищо. Нищо на цена 1600+ лева. И за да не пишете глупости, не съм Апъл фен. В момента личния ми тел е S7 и нямам нищо против Самсунг, даже напротив.

Комплименти за дизайна ! Изтънена на дизайн рамка, новия Exynos вътре, нови дисплеи в съотношение 18:9 и 4К. Вкарали са бутона в дисплея като на Lg-тата. По междудругото LG G6 не му отстъпва и е малко по-новаторски...И дотук. Камерата е като на S7-ма серия. Къде е двуцевката като на G6торката и Huawei P10? Цената скочи ли много нагоре от предната им серия, ще е неуспех. Корейски пинизи :))) за мнооо кинти :))

за какво 4к говориш?

Sorry, Quad HD....

Аз ша чакам да стане 32 инча,да си го нозя на гръб

Аз ще изчакам да видя дали ще гърмят

нещо не мъ кефи как и никогаж не мъ ие кефила марката Самаунг.

Е как ще те кефи, като то пари се искат да имаш, за да те изкефи :))) Карай там с Леново и това е

Хайде сега всякакви wanna-be пръдльовци и пръдли да теглят потребителски кредити само с лична карта, да се снабдяват с новите телефончета на цената на комплект кухненско обзавеждане (хладилник, пералня, печка) и да ги вадят час по час уж случайно, с надеждата някой да ги забележи и да ахне. Аз пък ще изчакам S-5 да свали още малко цена след появата на S8 и ще си го взема за има-няма 350 лв.

И 350 са три пъти от разумното плащане за бози с ARM процесори.

Твоите мобилни устройства с к'ви процесори са?

що бе твоя телефон да не е със сървърен процесор Ксеон ? :)) Сигурни и дисплея ти не е LED а с кинескоп, щот в него е истината :)))

Защо си мислиш, че някой го е грижа какво ще направиш с ограничените си виждания и средства? Трябва да си пълен олигофрен, за да твърдиш, че единствената полза от този телефон е "да го извадиш случайно". Цената му е висока, но не оправдава по никакъв начин пълните глупости които си писал. У вас може тоалетната хартия по 2 пъти да я ползвате, има ли нужда да го споделяш? Аре в кофата...

Йордек, една обикновена Samsung S тройка е напълно достатъчна за целия ти бизнес, ако изобщо имаш такъв. Така както си отваряш широко плювалника, ще те купя и препродам няколко пъти.

Само не разбрах, какъв ти е проблема? Нима ти ще плащаш било то кредита или кеш телефона? Всеки си купува това което му позволяват доходите.

Ето го батко беее...