Коментари - Първи тест за камерата на Samsung Galaxy S8 | IT.dir.bg
назад

Първи тест за камерата на Samsung Galaxy S8

Samsung са решили да покажат способностите на камерата на новия Galaxy S8.

Обратно в новината

Коментари - Първи тест за камерата на Samsung Galaxy S8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гола вода поредния осми по ред корейски боклук

Pixel е много по-добър в снимките.

Да, точно Huawei P10 ползвам от съвсем малко време, но се занимавам професионално с фотография, видео , дизайн. Първо - колкото и да "няма" софтуер на всеки специалист му е ясно, че всеки апарат (също и телефон) обработва изображенията в някаква степен. Изключения правят DSLR-ите и някои безогледалки. Вижда се, че повечето снимки са направени с т.нар. похват Slow speed , т.е на ниска скорост. Може би фотографа се е опитвал по този начин да работи с по-ниско ISO и да компенсира до известна степен малкия размер на сензора и мъничката оптика. Ясно е, че за селфита и "камера в джоба" е повече от добър, но за арт и качествена фотография си иска "пачка" и техника в раница :) Това е според мен.

Много точно и ясно!

Стига с тия раници, че вече сте смешни. За пейзаж една безогледалка с палачинка и си в играта. И снимките не ги прави апарата а фотографа. Посочените снимки и с най-модерна техника обикновения потребител не може да направи. А не е й нужно. То затова има тотален срив в продажбата на фотоапарати от всички класове. Затова вече станаха нишов продукт основно да си мерите пишките /пардон пикселите/ по фотофорумите.

mISHO

Интересно само защо бойците на другия фронт още не са извадили пишкомерите... :)

Ами... обикновени снимки, дори и да направени от сериозен фотограф, няма как да преодолеят ограниченияата на размера на сензора в смарфоните. Но все пак, като са масова камера, смартфоните се наложиха вече и няма лошо в това - за 99,99% от хората са повече от добре. И все пак - пейзажна фотография със смартфон за демонстрация.... може би трябваше да покажат силата в други жанрове на фотографията, защото пейзажа най-ясно показва ограниченията на малкия сензор. Ама щом така са решили.

Хубави снимки, даже са цветни.

Нищо особено. Много са му кинтите.

Опитват се да избият парите за ноут 7

Снимащият доста е попътувал...

Наше, съветско дело ли е този телефон? Ако не е, защо го съобщавате въобще?

Ние американците ли сме го направили ? Май има проблеми с демокрацията и правата на човека в тази страна ...

Ама вие защо биете негрите.