Коментари - Това ли е най-здравият смартфон на 2017? | IT.dir.bg

Коментари - Това ли е най-здравият смартфон на 2017? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е, да! Аман от тъпи статии!

Този модел ще се продава предимно в САЩ, но не и в ЕС.

От Apple по-читав телефон няма, но за много хора гроздето е кисело.

деер

Ако попитате Самсунг софия дали може да се провери автентичността на телефона ви се отговаря - твърдо НЕ - такава информация нямали право да дадат! Това ви е ЕС и правата на клиента! Затова със Самсунг аз бях до тук! Да си го правят и устойчив на ракета Гуам , ако иска.

Яз па ке му турна калъф и протектор.

да си купя samsung никога повече!

Ми недей, кой те кара изобщо?

За съжаления и SAMSUNG, започнаха да си надценяват продуктите, като APPLE... А в същото време китайчетата непрекъснато вадят много по-евтини телефони и сносни смартфони, със същите параметри... и им късат трътките с огромните си продажби ;-)

Подкрепям написаното..аз съм с Xiaomi Redmi Note 4X 64Gb памет и смело заявявам ,че съм доволен от работата му и от параметрите.Батерията му е 4100MAh и издържа до 2 дни при доста работа.Не мисля да си купувам скъп телефон защото няма смисъл.

Подкрепям мнения като твоите, аз съм фен на Епъл и оценявам премиум качеството на продуктите им, но далеч не всеки има нужда от това и ако търсиш телефон, който отговаря на всичките ти критерии това е съвсем ОК, без нужда от плюене по тази и онази марка.

А може ли водата, в която го потапям да е солена? Питам, щото скоро ще ходя на море, та...

Може, разрешавам!