Коментари - ТЕСТ: Samsung Galaxy S8 срещу iPhone 7 Red | IT.dir.bg
назад

ТЕСТ: Samsung Galaxy S8 срещу iPhone 7 Red

TechRax е решил да открие кой смартфон е по-здрав Samsung Galaxy S8 или iPhone 7 Red.

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ: Samsung Galaxy S8 срещу iPhone 7 Red | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно ви казвам....ако го имам този IPhone 7 от видеото, ще го продам за 200-300лв или ще го подаря на някой. И ще си купя Samsung S7 или S8. Тоя iPhone с това кръгло голямо копче е толкова грозен че...не мога да го гледам дори и на видеото. Толкова много пластмаса има отгоре и отдолу а екрана е с по малки размери, толкова некадърно и грозно, че направо се отвращавам. И да ми го подарят го неща. Дори Сони експирия или LG ще избера на 100% пред тия американските грозни и калпави телефони.

То това ем грозно, ем чупливо, ем и с доста по-слаби параметри. Съжалявам хорицата които носят това недоразумение ябълката а се мислят за голямата работа. Няма един параметър по който да се опрат на Самсунг. Че дори и на Сони и ЛГ.

Аз отдавна съм го направил това...продадох си всичките Apple шитове и то за доста добри пари....зомбита да купуват колкото искаш.

Самсунг...хаха! Само панелен таласъм комунка би помислил за подобно крадливо недоразумение - единственото му предназначение е да се взриви в ръцете на ползвателя си.

МАОРА, сега вече като Сиси ли се подписваш? Нали знаеш какво значи Sisy на англиски? :)

от непрофесионално направен тест. Проверките за устойчивост са почти еднакви ако са направени от машина, а не от човек. Не се брои!

Хаха, рекламирайте си боклучавите телефони колкото си щете. На Апъл реклама не му трябва. Просто е перфектен!

Наблюдава се интересна тенденция при коментарите в този тип статии, а също и в статии само за iPhone. Хората с iPhone като цяло си мълчат и не обясняват колко недъгава е Linux дистрибуцията наречена Android. За сметка на това обаче, феновете на Android, истински се напъват да обясняват колко скапан е iPhone. И без някой да повдига темата, прсто започват да пишат... Сякаш някакъв комплекс изпъква...не знам, вероятно само така изглежда... ;)

Не е така . Просто фактите трябва да се казват. Колкото и грозни да са те за айфоните - грозни, скъпи, с доста по слаби параметри от самсунгите и чупливи както виждаме във видеото. Пари на вятъра са. Който ги даде за айфон. Затова трябва да се казва истината винаги и хората да си отварят очите. Комплекси няма. Иначе има много прецакани с американските телефони които обясняват колко скапани били самсунг и как андроид били зле и т.н. в предишни теми. Така че те не си мълчат никак. Просто не си ги засичала. А лошото е че те си измислят как да оплюят и какво да измислят по марка номер 1 в момента - самсунг. Само и само защото те са се прецакали с боклука айфон.

Тия айфони са големи боклуци. Много грозни бе. И 7-цата и 6-цата. А цената на какво отгоре е толкова висока? Американските боклуци айпфони никога няма да ги купя....хем грозни, хем калпави, хем скъпи. Самсунг са номер 1 в Европа и света.

По традиция и навик игнорирам всички click-bait материали. Като този по-горния. Материалът нищо по същество не казва, единствено прилъгва да кликнеш на линк. Също като в БЛИЦ.

очевидно е че телефоните паднаха по ралзичен начин гледал съм доста по-добре направени тестове в тубата пускане от механична ръка при еднакви условия и айфона беше малко по-здрав от нормалните телефони най-здрав беше моторолата издържа няколко удара с чук по стъклото накрая спря да работи но стъклото не се напука

Нямам корейски телефон, но всички други техни уреди, които съм използвала са изнключителни , направо гениялни - перални, печки, прахосмукачки и т.н. - като че тяхното мото е простота и качество.

гениАлни

Щука

Сега очаквам да започне поредната битка на тролове, относно марките, но гледайки двата телефона... Разликата в дизайна в (полза на Самсунг) е огромна!

Защо Епъл ползва компоненти за своите телефон от други фирми,а не е обратното ?

Отговор на тъп въпрос: при мисловна дейност от страна на питащия - еднократно плащане - 10лв. при липса на мисловна дейност от страна на питащия - първоначална цена - 50лв.

Амиииии много просто...Обърни всеки Aplle продукт и ще прочетеш..Designed in California made in China....просто хората са си дизайнери.Те нямат отдел към фирмата която да избобретява, или да има заводи за процесори, чипове за памет или OLED екрани.Тях ги бива повече да патентоват глупости...като заоблен правоъгълник....все още не са патентовали индианската система за комуникация с димни сигнали.