Коментари - Най-очакваните нови джаджи през 2017 г. | IT.dir.bg
назад

Най-очакваните нови джаджи през 2017 г.

Кои ще са най-интересните нови джаджи, които ще дебютират през 2017 година.

Обратно в новината

Коментари - Най-очакваните нови джаджи през 2017 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакам нови устройства с бранда NOKIA!

Чакай! Бранда го разбрандираха. Нокия не е това, което беше. Ако държиш на тел. с фенерче още стават, но гледай да не си вземш с ОС, че си яката загазил. Гледай и да не вземеш с 2 сим карти, че и те са дървета.

аз искам лопата с моторче...

А аз искам Samsung Galaxy S8. Но ще съм съгласен и на Samsung Galaxy S7. Ако не може да ми купите S7 смъквам надолу до Samsung Galaxy S6 ! Един от тия три ми купете, за мен е все едно кой, ще съм крайно доволен на всеки един от тия, тъй като аз нямам пари и доходи.

Смъкни до Siemens c35 без батерия и си уреден

Много се надявам през новата 2017 година да изобретят телепортираща машина!!!

Ще е много яко,ако Галакси 8 наистина направят освен телефон/смартфон да може да се ползва и като настолен комп с клавиатура и монитор.Безценно е цял ден компютъра да ти е в джоба и по всяко време да можеш да го ползваш.Единственият проблем ми се струва,че е батерията.Трябва да се направи тока от мрежата да не минава през батерията,а директно да захранва телефона.В противен случай с всяко включване намаляваш броя цикли на батерията.От друга стра пък батерията служи като буфер,който пази телефона.Дано са го решили това.

В лумия го имат това отдавна. Друг е въпроса за какво ти е андроид компютър? На теб може да ти е все едно, за филми, фейсбук и порно става, но дотам.

За счетоводство, обработка на документи, база данни, таблици, графики и т.н. Перфектно се работи с Андроид за изброеното и много по-леко и лесно. Лумнията го има, но е прекалено скъпо и е голямо дърво. Много голямо. Купи си Лумния и ще видиш за какво ти говоря! Имах и е разкарах много бързо. Не случайно и никой не ги купува...

Тва с батериявта не го мисли много имаго вече направено в доста лаптопи просто се зарежда до 80% и така не се записва цикъл в памета на батерията,разбира се това не и удължава живота кой знае колко много но комбинирано с бавно зареждане би дало 20 % повече живот според мен

записва цикъл в паметта?! от къде ви идват такива идеи бе хора

хората няма кво да ядът, те жаджи маджи нам'коси шми праят...

Яж асфалт, тъпо тролче

ани нюз фром грейт совиет юнион? но ъг коурс!

но нюз абаут синс 1992!

Новини има доста, но не са откъм гейм конзолите. Например Статус-6. Впрочем и джаджите са само от САЩ, Китай и Корея. Къде е ЕС, къде са Франция и Англия ? Къде е Япония ? Не ги мислете руснаците.

А нова експресия ще има ли

глупости! не може телефона да е толкова актуален и да виждаме само да носа си

Майкрософт тотално омешаха номерациите. Ексбокс 2 идва след Ексбокс 1, който дойде десетилетие след излизането на първия Ексбокс и второто поколение ... То и при Уиндоуса пак така мешат номерациите.

щи омешат те.. една салата

която следва е пълно в-идиотяване на децата, които вече са вманячени в тези виртуални елементи и все повече губят представа за обективната реалност. Зомбирането от ранна възраст ще ги направи лесно упавляеми и удобно стадо за управляващия елит. "Хляб и зрелища" - осигурява безпрепятственото манипулиране на народа :( .. много жалко :(

Е кажи нещо за рептилите и кемптрейлса де, срамота :)))

Аз пък очаквам съседката да ме пусне в задния си двор,за да паркирам моя кабриолет.

Хубава ли е съседката ? Желая ви успех с паркирането и без мръсна газ . :)

А как бих се зарадвал на едно моливче и бяло листче!!!Хайде сега всички - ХАХА,ХОХО,ХИХИ. Но преди това ми отговорете: ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ДА ПИШЕТЕ??? МАЙ НЕ!!!

А за сърфейса нищо ли пак?