Коментари - Samsung Galaxy S8 срещу LG G6 (ревю) | IT.dir.bg
назад

Samsung Galaxy S8 срещу LG G6 (ревю)

Двата най-горещи смартфона на пазара, предлагащи преден панел с намалена рамка, са Samsung Galaxy S8 и LG G6. Кой от тях е по-добър?

Обратно в новината

Коментари - Samsung Galaxy S8 срещу LG G6 (ревю) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълнете гушите на самсумга. Тела е един, казва се Xiaomi note 4. Излиза от китай за $149. Осем ядрем на 2.4/ 3гб рам / 32гб флсш / 4000мА. Супер тънък и красив. Взема се от алиекспресс

Аз лично бих си купил Honor 8 Pro, за по-малко пари, по-добро качество. Опциите изобщо няма да коментирам

"Ако държите да имате смартфон с Android и искате да правите възможно най-качествените снимки, то изборът е друг - Huawei P10 или Honor 8 Pro." Това шега ли е? Или платено съобщение?

е много много красив телефон. Прекрасен дизайн, форми, дисплей, всичко. Много красив и удобен. А LG-то малко по широчко ми се вижда, по дървено изглежда така

Който е погледнал линка със сравнение на снимките веднага ще разбере че Самсунг прави по-добри снимки. Имам Galaxy 7 Edge и прави много хубави снимки. Почти като среден клас дигитална камера. Естествено не може да се сравни с хубава дигитална камера с хубав обектив и голям фото сензор.

"двата най горещи смартфона"-за единия съм сигурен че е"горещ"

Много забавно е в как в статия "Samsung" срещу "LG" лекичко, така по между другото, е направена реклама на "Huawei". 'де го чукаш, 'де се пука. А дали наистина въпросните два телефона на "Huawei" правят по-добри снимки, това е друга тема.

Някой може ли да ми обясни каква е логиката, съотношението 18:9 да не е просто 2:1 ?

Радвай се, че не е написано 36:18. В днешният свят всеки иска ПОВЕЧЕ, а на всички полу-интелигенти е известно, че 18:9 повече от 2:1 :) Лек и спорен ден.

То защото отношението на Самсунга не е странно: 18.5:9

18:9 по лесно се сравнява със 16:9 отколкото 2:1 и 16:9

Всичките ми познати които се сдобиха с LG телефони и се скъсаха да ми обясняват колко по-добър от Самсунга е, сега с нетърпение чакат С8 или вече имат С7. Просто споделям...

Естествено, че ще заложа на Самсунг ЕС серията. Досега от 4-та нагоре имамцялата флагманска поредица. Записах се за 8 дни предварителна доставка преди официалната премиера у нас от МТЕЛ. Това е телефонът, който диктува модата в момента. Нямаш ли такъв, просто не си актуален.

от тия двата и аз бих избрал Самсунга. главно заради дисплея имам слабост към Amoled дисплеите. Цветовете им са супер наситени и контрастни. Просто си е кеф за окото. Сичко друго ми е бледо и с убити цветове.

Тоя па, да бил актуален, помъчи се да бъдеш интелектуален по-добре. Боли ма фара дали си с актуален телефон. Това да не е някакво състезание. Като няма с какво друго да се похвалиш в живота се, ще показваш елементарни вещи, кво друго ти остава.

То сега и нямаш ли х.й в гъза не си актулен. Как се оправяш с този проблем?

Ами то има едни такива ху*ща на батерии работят... ;)

Две 100% ДАМСКИ марки! Не мога да ги коментирам, защото съм МЪЖ.

Не можеш да ги коментираш не защото си мъж, а защото немаш пари да си ги позволиш ;)

Е то само ника като ти виждам и ми става ясно пък ти отдей ги имаш толкова - по-гайски ник не можа ли си тури?!

Има една реклама на Samsung S7. В нея показват как уж го тестват яко преди да го пуснат на пазара и как едва ли не е супер здрав... Е, един приятел го има. Вендъж го изпуснал от горе долу 60см. и екрана се сцепил. Сега като гледам този нов дизайн, който наистина изглежда яко, си мисля, че падне ли, екрана е чао, пък дори и от малка височина...

Всеки телефон е така. Двойно извитите екрани се чупят по-лесно, но ако мислиш да си хвърляш телефона по улиците, по-добре си купи нокиа с фенерче. А иначе, С7 е брутален телефон. Ползвам го от няколко месеца и нямам никакви забележки - страхотна камера, издръжлива батерия, перфектен екран, дизайна е страхотен. Не съм виждал С8 на живо, но според мен ЛГ нямат никакъв шанс.

Абе хора, стига с тая "уникална" док-станция! Моя телефон я има вече две години. Така че не е уникална, даже напротив. Да не говорим и, че Тоя телефон само на телевизор с Андроид става, докато моя като го свържа към външен дисплей става почти пълноправно PC.

А за лага нещо да кяжеш?

Кво общо има телевизора с каква ОС е и подавания сигнал за картина?

10% побърз от предходния чип 821, bluetooth 5, virtualization, 10nm Fin FET vs 14nm Fin FET, X16 gigabit LTE... Хайде, да не спорим че е малката разликата между двата флагмана. Който иска да се набутва с LG дървото да си го купува. Освен това LG е с неизчистен bootloop и софт подръжката му е трагична.

Всички са скъпи ARM боклуци за глупаци ;)

ARM е бъдещето за масите ..

Само дето Самсунга не е с 835, а с Exynos 8895.

за Европа, за останалият свят е с 835

10nm vs 14nm FinFet??? И двете цифри са маркетингови глупости и на практика разликата е нищожна, ако не и само на хартия. Който се интересува - да пусне търсене в Гугъл за това какви лъжи се пускат и колко са изкривени критериите по които производителите дефинират процесите. Това от което има значение в крайна сметка е колко им държи батерията на тези телефони...