Коментари - Samsung Galaxy S9+ ще струва 1000 евро | IT.dir.bg
назад

Samsung Galaxy S9+ ще струва 1000 евро

Броени часове ни делят от премиерата на флагманската серия Galaxy S9 на Samsung, но вече знаем почти всичко за нея - включително и цената на новия флагман.

Обратно в новината

Коментари - Samsung Galaxy S9+ ще струва 1000 евро | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пластмасов боклук е Самсунг, като го хванеш имаш усещане че държиш Сапунерка а качеството е плачевно. Телефонните компании постоянно ги пробутват безплатно с договор за 2 години и пак никой не гимкупува.

Бай Ганьо, а не разбирач....

Ти като оператор изкупи няколко хиляди бройки, пък да видим, дали няма да ти ги продадат по 600 Евро. Всичко е въпрос на печалба.

Всички телефони са еднакви. Вече телефон за 300 лв върши същата работа, като телфона за 2000. Няма никаква икономическа логика да се закупи по-скъпият телефон. Вече дори престиж не носят тези скъпи телефони. Нямат никакво предимство пред евтините.

По-скоро 500-600, а не 300. С 300 лева можеш да си гарантираш чести посещения в сервиза.

Като гледам само камерата е различна по отношение на дизайна. Най-вече се надявам да са поработили по здравината на флагмена си. Имам S8 плюс, който ползвам само за гледане на филми и за аудио плеър в колата. Даже и сим карта не съм му слагал. Като го взех в началото реших че няма да му слагам кавъри защото го нося в джоб и не е захвърлен някъде където да падат чукове отгоре му. На 2-рата седмица започнах да забелязвам драскотини по стъклото. Купих му стъклен протектор - първи, втори, трети...Експериментирах с един куп (тук са евтини, а и може да ги върнеш ако не те кефят), резултата в 100 процента от случаите - загуба на сензитивност на тъча, скърцащ звук като докосваш дисплея...Отказах се. Поръчах някакъв дето се слага с някакво спрейче. Хубаво че бяха 3 в комплекта. Последния стана достатъчно добре, че да не ме дразни. На другия ден седнах на стола, взех сина ми в мене и телефона падна от джоба ми на плочките в кухнята от 40см. ПРЪСНА се! Все едно кола беше минала отгоре. Смениха го с нов по застраховка. Сега е с гръб и със стъклен протектор, които разрушават единственото хубаво нещо в тоя телефон - дизайна. Натискам като луд за да отворя апликация, заради тъпия глаз протектор. Основния ми телефон е IPhone 7 Plus. Падал е хиляди пъти, малкия си играе с него, постоянно му е в устата. Глаз протектора е почти незабелижим, а като сензитивност и качество на екрана не променя нищо. За живот на батерия и бързина няма смисъл да говоря въобще. Ще го сменя само за Iphone X Plus като излезе. А самсунг ще продължавам да ползвам само заради Коди, IPTV плеър, Видеодер... Та дано в S9 Plus са подобрили цялостно здравината на крехките си като черупка на яйце устройства.

То голямо удоволствие да се пусне Kodi на 5 инчов дисплей ;) Същите неща вървят и на смартфон за 100 долара. Виж, в колата дупката за мултимедия позволява само 10 инчов диспей :) А сега по темата - цената е доста добро средство за преброяване н лудите ...

Първо е 6.1 инчов дисплей, малко по-малък от 7 инчов таблет, второ аз ЛИЧНО решавам кое е добре за мен и кое не е. Трето телефона е по-евтин от китайски боклук за 100 лева, защото ми е безплатен при преподписване на договора. 4-то при условие, че коментирам НОВИНАТА и споделям какво се надявам самсунг да са проченили, изхождайки от личен опит, се появява някой който коментира защо имам личен опит, че чак някакви хора ми удрят и минуси все едно съм обидил някой или съм изказал неистина. Толкова сте жалки...

Очаквам китайските ментета да дигнат и те цените сега. Панелките ще налазят индийските телефончета- купи телефон, получи безплатно лютива чушка и къри

Чета Ви коментарите и се чудя. Кой щял да даде 1000€ за телефон, колко месечни заплати са, какъв % от населението може да си го позволи и т.н. Мислите ли, че Самсунг се интересуват дали в България ще продадат Х бройки с цел печалба? Те вече са сметнали, че едва ли ще продадат повече от 30-60 хиляди бройки в България за 2018, а вие спорите за глупости. Гледайте Вие как да изкарате пари, не гледайте Самсунг ;) Успех

Хахаха 2 бона за Хандруид ! Хоххохо . Ама то всъщност нали хандруидите бяха мнго по-йофтини от Айфоните и много по-хубави... Това е фалшива новина пусната от Ейпъл, за да съсипят бизнеса на Самсунг. Не може да има друго обяснение!

Скъпия Айфон, а! ХАХАХАХАХА 1000 еврака за ютия с дървоид! КЕ ПАДНА!

От 7 години купувам китайски телефони и съм адски доволен. Поръчвам си ги от нета и си свиркам.

те и китайците са доволни от твоите данни. Взаимно е. :) Между-другото аз също ползвам китайски, но с преинсталирана ОС. Не всички ментаци обаче имат поддръжка на алтернатива обаче :)

И какво точно ще разберат за мен. Размера на кецовете ми. Що се излагате с тия конспирации. Андроид кат андроид. Като видя ксиаоми ми 6 и забравям за самсунг, а мога да си го позволя.

Тука ще се продава за 1300 евро щото сме най богатите

Пичове, За всеки влак си има пътници. Самсунг продават телефони и за 300 лева. Има китайски ментаци за по 100. Аз нямам 1000 евро за телефон. Карам си с С7 и ми е ОК. Но не разбирам какво мрънкате? Разберете, че има много по-богати от мен и вас, за които 1000 евро са пари за пасти.

На Запад такав телефон го получават безплатно ако подпишат договор за 50 евро на месец 2 годишен план. Не казвам че е евтино, просто не плащташ на веднъж.

има ли интерфейс за чукане?

Има, ако ти е достатъчно широк задника!

За тези пари без проблем се взима 17 'лаптоп ,Intel Core i7-6700HQ с 4 гб видео, 128 SSD + 1Tb и 8 GB рам ... нещо с което можеш да изкарваш пари...

То и с това можеш да изкараш пари - много пари, ако си правилната ку-ва, на правилното място, с правилно отворени крака

Хахаха, те тия се движат с "Ейпъл"-и. Но все пак доста фантазия си трябва да разбереш как точно телефонът участва в действието, когато краката са стойка "V".

много малко бе, да ва ева !

Кога?

Откачена работа. Трябва чавка да ти е изпила мозъка, че да метнеш 1000 евро кофата за боклук. Защото точно в това се превръща една такава джаджа, като ти се изплъзне от ръцете и се тресне в нещо твърдичко. А и да не се случи, само след 1 година вече са те "наточили" да си купиш следващия боклук. Айде, за дришльовците с парите това е поредната глезотия, но за по-големите дришльовци без пари, дето ще дават по 200 кинта на месец за тая тъпотия, не знам какво да кажа...

За 1000 евро ще се продава, а колко струва, ще видим по-късно.

Маймунките си повярваха много. С техен телефон съм (S8) ама 1000 евро цена на S9? При условие че на S8 още не могат да му подкарат новия андроид(Oreo), а мина почти година вече...ще ми лапат шпека за 1000 евро.

Дааа Божко .... те се целят в Бг пазара прав си хахахаххахахахахахахахха .

Тия освен, че изкопираха иФона физически го изкопираха и ценово. Даже надминаха. Поне по качество няма как да го надминат. Има няма едни 4-5 годинки Купертино е напред. А след толков, като го настигнат ще е вече с още 5 напред. Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

А?!?! Тъй ли? Гледай ти, ама много ги разбираш.

Тъй, тъй... Скоро и Апъл при ЦС-КА, да си хортуват...

"вече знаем почти всичко за нея" - не не знаем нищо. Аз дори сега за първи път научавам, че ще има такъв модел Samsung Galaxy S9 , какво остава за характеристиките му.........

Остави малко порното и ще научиш .

Аз съм с Xiaomi Mi Mix 2 и съм много доволен. Мога да си позволя и S9 и Айфон Х, но не виждам смисъл да парадирам с телефон или други ненужно скъпи играчки.

Васко гледай тогава другата седмица Мi Mix 2s.

Продължавам да твърдя, че Самсунг влизат в спиралата на Епъл и нищо хубаво за тях няма да излезе от това. Пробиха преди години с относително евтини еквивалентни на айфон устройства, но сега цената се изравни. Имаше момент в който човек като чуе андроид си представя самсунг устройство, но се полакомиха и това вече е минало. Следва ерата на ксиаоми.

не е задължително да си купуваш S серията им ако ти е скъпа, имат и по-евтина A, и още по евтина J

Да, тук си прав/а. Не бих казал че ми е скъпа, просто не ми се дават допълнителни пари за да следвам тренд на даден производител. Идеята ми в предходния пост беше, че има ред производители които предлагат същия клас устройства като параметри и качество, при това на половин цена. Аз лично предпочитам да си дам парите на компания която в момента завоюва пазари и разчита на качество и продукт, отколкото на име + маркетинг.

Да, А5 2017а е доста добро телефонче, което се държи и изглежда като флагман. Сега 2018а ще излезе А8, който ще е за към 800лв и ще е още по-близо до S серията.

Шауми, не "ксиаоми"

Е че те XIAOMI превзеха китаиския индииския и руския пазар, задминаха доста самсунг

Бахахаха! 1000 ЕВРО?! Това да не е Апъл, бе! Хахаха, Хуявей и Уанплъс съвсем ще ги разкости тия...

не е луд тоя дето зима а тоя дето дава за едни 1000$ са 3-4 месечни заплати, за други 1/100 от месечния доход секи сам си преценява какво му е скъпо и какво си струва

Ако разчитат на вторите, няма да направят много продажби. Защото в България например от вторите са едва 5% от населението ни. За останалите ще е над 5 месечни заплати и то от имащите работа.