Коментари - Това е цената на Samsung Galaxy S9 в България | IT.dir.bg
назад

Това е цената на Samsung Galaxy S9 в България

Родните GSM оператори разкриха своите ценови листи за новия Samsung Galaxy S9.

Обратно в новината

Коментари - Това е цената на Samsung Galaxy S9 в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че всеки разумен човек не би дал повече от 300-400 лв. за нов смартфон, освен ако с него не заработва парите си. С тези цени и Apple и Samsung се "на*раха" просто.

1659 лв. за телефон при 3.07 лв. минималното заплащане на час в България... Сметнете си колко трябва да се работи за един телефон и дали си заслужава.

1600 лв за надценена играчка, която след два месеца ще е на половин цена. Гроздето не е кисело, а просто човек трябва да има разум.

Виж Галакси С8+ на каква цена и кога го пуснаха и виж цената му сега, 1 година по-късно. И ще разбереш, че нито е наполовина по-евтин, нито гроздето е кисело, нито разума ти може да проумее пазарите и цените.

Отстъпката от 200 лева е навсякъде при предлащане на сумата в брой и връщане на смартфон. И трите оператора и трите големи вериги - Технополис, Техномаркет, Зора. Това е директно от Samsung. Другата отстъпка за до 400 лева е вече с оценка на върнатия апарат, но почти няма смисъл от нея, защото трябва да върнеш миналогодишен топ модел работещ телефон, без драскотини за да ти я напправят. Ти така или иначе на телефон, който е бил 1500+ и в такова състояние ще му вземе 400 лева на старо винаги. Ама автова като е взел едни пари за реклама на операторите си мълчи, нали? Освен това, как ще сключиш план и ще чакаш 20 дни? Тъпо е.

За тия пари готви ли, чисти ли, глади ли, свирки прави ли...

За андроид повече от 300 лева е кощунство.

Честно казано, не разбирам, как някой може да си даде месечната заплата за такъв телефон, след като може да си купи доста по-евтин Андроид. Аз карам с един стар айфон 6s и няма намерение да го сменям, докато още работи. И ако трябва да си купувам нов, ще ми е съвестно да дам толкова пари дори при положение, че живея на място, където изкарвам изкарвам доста повече пари, а телефоните са малко по-евтини.

Едномесечна ли? В нашия областен град са почти три месечни заплати. 454 лв НЕТО. Не е минимална. И то работа само за няколко месеца, не е целогодишна и постоянна. А колко много млади безработни българи имаме........ добре че са родителите им в чужбина.

Човече , кое му е старото на Ифон 6 С ? Пушка е .

Имам си Ейсърче за 300 лв! Супер е. А батерията 5000 амч.

Супер, ще си взема седем, за всеки ден от седмицата, или, по-добре 31, за всеки ден от месеца, а защо пък не 365, за всеки ден от годината....Не съм ли тарикатче, а? Ха-ха-ааа.....

Всеки влак си има пътници.

Прави впечатление, че Мтел продава доста по-скъпо устройствата от другите оператори. Дори с план някои са по скъпи от тези по магазините.

Те са си така. Просто не разбирам как човек може въобще да им бъде клиент. Аз лично се махнах от тях 2000г. т.е. в първия момент, когато това беше възможно

Да им остане клиент след "билинг" системата им, е като да няма за 5 стотинки мозък в главата си. Ама българите сме си такива ...

Супер! Сега му включете вибрацията и нататъка си знаете къде да си го сложите :D Аз предпочитам да дам 1900 лева за един хубав 50" телевизор, лаптоп, или да отидем цялото семейство на море

не ме интересува самсунг купувам си китайски телефони на добри цени и вършат много добра работа

Ужастно си проз.....

ARM боклуци за балъци като редактора!

+1600лв за Спамсунг? Тия нещо Ким Чен Ун ги е обгазявал май, хахахах!

Пръчка. Скъпа пръчка.

Хахаха, 1500лв за Фейсбук и браузване (качествено -6м, после де почва ъпдейти/кеш/флашване). Който го влече...

Някой чете ли си това, което е написал? За едни и същи планове давате различни цени и това сте го написали и при трите оператори. Недовършена промяна след Copy-Paste.