Коментари - Samsung измести Apple от челното място по продажби на смартфони през първото тримесечие | IT.dir.bg
назад

Samsung измести Apple от челното място по продажби на смартфони през първото тримесечие

Продажбите в световен мащаб са се увеличили със 7,8 на сто спрямо първото тримесечие на 2023 г.

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Samsung измести Apple от челното място по продажби на смартфони през първото тримесечие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самсунг е пръчка без операционна система, се едно да продаваш кола без двигател Няма начин такова дръвче да прогресира, винаги втори

Направи един смартфон някакъв, пусни го на пазара, и се пробвай. Ама понеже не можеш, реши да се изкажеш по теми, от които на практика нищичко не разбираш.

Айде сега дайте статистика, колко често собствениците на Самсунг си сменят телефона и колко често собствениците на Епъл и кои са по-големи замърсители за да може статистиката да направи една обща картина на нещата :)

От 2000 г ползвам само Самсунг. Последният ми несмарт самсунг е още в перфектно състояние. Купен някъде през 2005г. Първият смарт телефон купих 2012г. Ноте 2. 2013г купих Ноте 3, защото съм бил ползвал много роуминг на Интернет и буквално ме изгониха. От предишния оператор. Без да им доплащам остатъка на телефона. Ноте 3 го ползвах до 2019г, когато купих Ноте 9. Но от Самсунг, отключен. През януари не издържах и дадох стария Ноте 3, в перфектно състояние, срещу Ултра. Струва ми точно 10 долара повече на месец в сметката, за 3 години. Сега имам Ултра като телефон и Ноте 9 като допълнител мощен таблет. Визуално са еднакви, но Ултра е по-производителен, което ми помага в бизнеса, който почти изцяло извършвам през приложенията на телефона. При Ултра батерията никога не се изтощава от твърде активно приложение. Понякога едновременно работят над 10 приложения и имам нужда от заряд в батерията и производителност на процесора.

Мда, аз имам С23 Ултра, това е буквално маскиран лаптоп. Ползвам го за абсолютно всичко, вкл, гледам ТВ, през ВеЛАН,и едновременно свързан с телевизор, това май нагризаните ябълки не го умеят много още. За камерите няма коментар, нито за филтри, и обработка. Струва всяка стотинка. А като разкараш блоатуеъра, става чуден, с дни държи батерията.