Коментари - Това е новият таблет на Samsung - Galaxy View | IT.dir.bg
назад

Това е новият таблет на Samsung - Galaxy View

Samsung работи по създаването на нов таблет, като вече можем да видим как ще изглежда той.

Обратно в новината

Коментари - Това е новият таблет на Samsung - Galaxy View | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе врата, врата, но имам познати от 4 различни жи-си-ем сервиза - всички 12-13 човека са на мнение, че всеки един телефон Самсунг е около 54346782356 пъти по-добър от всеки съответен телефон от Ай-фоня, пък Вие си пишете щуротиите. По статистика от 100 влизащи в сервиз телефони /от 4 сравнително големи сервиза в София/, 68 са Ай-фони и едва 10 са Самсунги, информацията е от официални сервизи за телефони, не е моя преработка ... :)

Не че съм фен на някоя от двете марки, но..липсата на Самсунг в сервизите се дължи до голяма степен на пълното им брикване след изтичане на гаранцията. От С2/Ноте2 насам нямат здрав модел.

То е ядно на всички ама преете се няма да си признаят естествено: телефон = iPhone; таблет = Surface Pro 3+; комп = HP и DELL.

Баси тия келеши как копират от Епъл. Лошото за тях обаче си остава софта - нема как да го копират ни от Епъл ни от МС та затова му ръгат "безплатен" Лолипоп. И какво се получава - лъскава порта с бъгава работодпособност.

в случая не копират епъл а друг

Surface 4 Pro с интелските процесори направо го срива със земята.

neXus

Главата ти я срива....

Коя глава? Тази дето ми е на раменете или тази дето ти е отзад?

За къде с тази малка батерия? Ще трябва да се презарежда през 3 часа.

Сравнително слаба конфигурация... който си вземе такъв таблет ще иска за повече от email и browser да го ползва... Малко рам да бяха хвърлили отгоре, дори нетбуците вече са с по 8гиги...

Има нужда от Интел процесор, поне 4ГБ РАМ, Уин10 + повече резолюция. Иначе идеята е добра..

Всички разправяха за телефоните на Самсунг, че са врати. След това останалите производители също започнаха да произвеждат големи телефони и вицът умря. Сега се възражда заради този таблет. Но скоро, когато и останалите производители започнат да произвеждат по-големи таблети, пак ще умре.

че те останалите произвеждат врати отдавна.... в случая самсунг са догонващите.

Накъде си помъкнал тази врата? Не бе, това ми е новия Galaxy View.

Може ли да се ползва за телефон?

И за чий ще ползваш таблет за телефон?

Може! Има всички функции за целта. Само трябва да посвикнеш да го държиш до ухото си, ако не носиш блутуут слушалка. Но пък е гъзария - подпираш на рамото и говориш.

Може може, само трябва да си намериш оригинална вендуза за стъкло щото я няма в комплекта. Лепваш го и държиш за ръкохватката и говориш. Има и вариант да говориш, докато ти е джоба (ако си кенгуру).

Новата врата...