Коментари - Санкциите на САЩ възпрепятстват създаването на нови заводи за памет в Китай | IT.dir.bg

Коментари - Санкциите на САЩ възпрепятстват създаването на нови заводи за памет в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да ги направят в България бе? Де е проблема?

Възможно санкциите малко да забавят китайците. Но, едва ли ще е за дълго. По-вероятно не си дават зор, защото цените на чиповете и сега са доста ниски и никому не се ще да бачка на загуба, Всякакви китайски процесори на Али се продават почти на кило, примерно 32битов китайски процесор на 120MHz почва от 2.50лв (с ддс), а по-орезани може и за 1лв да се купят. За 20лв може да се купят реално мнооого яки процесори. 500гб ССД е 50лв, и това е напълно достатъчно за 99% от хората. Да не говорим че и продажбите на ноутбуци и компове постоянно падат последните години, народа масово мина на телефони.

Нивга не е късно да направиш мръсно. Само че трудностите пред Китай ще ги забавят за година-две, но после вече ще има реванш на сетовните пазари.

Де да беше толкова лесно, като на приказка... Проблема не е да построиш завод. Проблема е да създадеш продукт, който този завод да произвежда. Кога ще го проумеете това, путинофилите?

Ама какво става бе? Нали Китай всичко си можеше сам? Всички на Китай разчитали да йм произвежда щото били най-технологично развитата страна? Какво стана?

Не знам ама от моя личен опит,почнеш ли да са кционираш някой не очаквай да имате добри отношения. Ако санкциите засягат въпроси застрашава просперитета и здравете,можеш да очакваш да се сбиете накрая

Верно ли бе, Кристиянчо, мамин? Разходи се в северозападен Пекин, че да ти паднат ташаците, малоумник прост! Или селски меринджей, или сороспия!

"Между 2015 г. и 2021 г. "самодостатъчността" на китайското производство на полупроводници се е увеличила от 10% на 24%, но все още е далеч от целите, поставени от правителството. Ако не бяха санкциите на САЩ, това ниво щеше да нарасне до 50% до 2030 г., но според IBS е малко вероятно да надхвърли 30% дотогава." Само от това заключение, нашите русофили и по съвместителство синофили, могат да си направят изводи, колко им пука на китайските комунета за китайско - съветската дружба...

... много са зле да знаете!!! ???? това ли трябва да е извода?!!

Уж всички санкции били самоубийствени, ама вж. как работят! Ей я Русия, потъва и изтича в кенефа. Китай май няма да дръзне да атакува Тайван. Че много повече санкции го чакат. Пък те и сега едвам смогват с вътрешния дълг.

А САЩ са цъфнали и вързали с техния външен дълг от 31,464 трилиона долара.