Коментари - Софтуер разбира сарказма по-добре от човек | IT.dir.bg
назад

Софтуер разбира сарказма по-добре от човек

Програма, разработена от MIT, разбира успешно сарказма в 82% от случаите, докато при хората този показател е 76%.

Обратно в новината

Коментари - Софтуер разбира сарказма по-добре от човек | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Компютърът управляван от софтуер не осъзнава какво върши, защото няма съзнание и свободна воля. Чрез софтуера който го управлява, не може да разбира сарказма и каквото и да е било друго. Може да разпознава според различни критерии, но никога няма да го прави по-добре от интелигентните, съзнателни и целеви хора, които са създали алгоритмите и са вложили информация в този софтуер. В противен случай би нарушил универсалният закон за причинно следствената връзка, който гласи, че няма следствие без и по-голямо или равно на неговата причина.

Дирът пА се скапА ... Не е сарказъм, уви.

Малоумници ли сте ? Софтуера не разбира сарказма, а го разпознава. Като не разбирате от нещо по-добре проверете отколкото да слагате подвеждащи заглавия. Автора на превода, ако разпознава хомосексуалисти, това означава ли че и РАЗБИРА ОТ хомосексуалисти ?

Редактор Стоян Гогов! Още ли си учуден?

"Като не разбирате от нещо ..." :-) Човече, те дори не го разпознават ;-)

Не е виновен редактора. Статиите са в духа на вездесъщият еволюционен мистицизъм. Обикновенна натраплива порпаганда на плътският човек, които иска да заеме мястото на Бога в живота на хората, за да угажда на своите мимолетни страсти и да казва на другите как да живеят и какво да мислят. Затова не търсете логика и научна достоверност в тези статии. Тяхната цел не е образование, а дезинформация и масонски социален инженеринг.