Коментари - Путин готви ново изстрелване на ”Сармат” | IT.dir.bg
назад

Путин готви ново изстрелване на ”Сармат”

Военната руска телевизия "Звезда" е показала как се зарежда ракетен силоз на космодрума "Плесецк".

Обратно в новината

Коментари - Путин готви ново изстрелване на ”Сармат” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия докато я заредят тая Сърма и ония, лошите американци вече ще са ги опукали от Космоса. Щото те много не говорят и не се хвалят с такива клипчета и 3D анимации за Трансформърси, ами направо действат :)

ония докато се изстрелят в космоса , тия са заредили ,натиснали копчето и са ги думнали още преди да отброят до зеро

Тази ракета все още преминава военни тестове, тя не е на въоръжение. Когато започнат да се зареждат по силозите през 2020 г. и да се вадят оттам старите :Сатани:, тогава е редно да си купим и ние по 2 памперса.

Явно шефа пак ще ходи в тоалета.

да гледа в тубата зарята /watch?v=jnwgCpJU54&feature=youtu.be&abchannel=Сиб иряк42

Путин лично ли ще я изстрелва. Защото така звучи от заглавието.

може лично да я насочи може лично да я изстреля и да направи заря когато и където си пожелае

Предната година като тестово изстреляха 4 по принцип ядрени ракети, едната бе стартирана от Путин. Поне такава бе новината. Иначе на тези видеа където обяснява за ракетите, стоеше до ракета Ангара, която е за космоса, а не ядрена. Със сигурност нататък това ще помогне и за космоса.

Se taia

Поживем, увидем Досега, военните разработки на рашата, не са влизали в цивилни програми (щото били много безаналогови и секретни)

А дано най-сетне я яхне и вдигне самочувствието джуджака

А ние какво ще зареждаме? Има ли нещо за крадене и да лети само..... Май и празни грънци не ни останаха... дано след време като Ердоган реши да разходи армията си из България да не се чудим защо сме се разгологъзили... т.е. мутрите окрадоха всичко и толкова, а иначе прекланяме се пред Ботев, Левски..., т.е. да окрадат каквото могат, а пък после Ще фалират държавата на Левски и толкова.

В момента по нахенъл географик има филм за Сухой. Гледайте!!!!

РАШКИТЕ ЩЕЛИ ДА МЕРЯТ СЪС САРМАТА ДЪЛБОЧИНАТА НА ЙЕЛОУСТОУНСКАТА КАЛДЕРА :))

Se taia

И ти получи оргазъм от това нали?

Ти пък... оргазъм... само 3 копейки. С една повече заради изборната победа.

С Йелоустоун си отива и Русия.

Пуснете си този филм с така прехвалената им ракета и забележете, че гледате анимационно филмче. Също като децата вярвате на измислици. Някак си излиза от силоза една карирана ракета и веднага след това гледаш рисунка, изобразяваща мечтите им.

Те и японците до август 1945г. не вярваха за атомните бомби... Или ти именно такива кадри искаш за Сармат?

Както сте тръгнали, утре ще пишете че Путин акуширал при раждане в болница в н-ския град.

Руски виц: По телевизията Путин, по радиото Путин, в интернет пак Путин. Страх ме е вече порно филм да си пусна! :)

Новите руски ракети са неуловими за глобалното ПРО. Казваха на Русия да не се вълнува от ПРО-то в Европа. Защото било единствено против Иран и КНДР. И Русия вече не се вълнува от него... хахаха колко пари на вятъра за това ПРО... мъка мъка

А ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ? В АЗИЯ ЛИ?

Над 38% от територията на Европа е към Русия. ЕС не е Европа! Дори част от Казахстан е в Европа. Погледни къде са на картата. Мислена централа линия през Европа по меридиани, би минала някъде около София и дори е възможно София да е в западната половина на Европа. Така че е изключително невярно да ни определят като източна Европа. Това е политическо понятие, а не географско.

Не ме интересува колко пари си взел за този коментар но се пообразовай малко. Няма напълно невидима технология. Просто обектите са по-малко видими.

Никъде не пиша думата невидими. Научи се да четеш преди да реагираш първосигнално! Да, само могат да ги видят, но не и да ги уцелят с това ПРО, за което плащаме и ние

Ей, Гогов, не че нещо, ама к'во общо има зареждането на ракетни силози с 'Наука и технологии", бре човек?

Не е негова вината, казват им какво да пишат. Получават материала готов, не го четат понеже не е техен и не ги интересува. Вземат си парите и така до следващия матриал.

И какъв е проблемът? Имар си руснаците ракети, правят с тях каквото си искат ...

Изборите минаха. Не е ли по-добре да се помисли за Фобос-грунт 2 или са нов Полюс-Квант? Само НАСА се гърби да изследва космоса.

Гогов, това недоносче, ала прес-съобщение на руската служба си го изсмукал от пръстите си. На английски се казва - I pulled an idea out of my ass.

Е и защо "Путин готви"...не са ли ръководителите на руската програма, които готвят нов тест? Или в главите на западните журналисти Путин готви всичко? Ид_оти брат ми, както казваше един мой съученик....

Щот баш Путкин го прави. За пропаганда. Не за да има реална полза за човечеството.

За да се поддържа образът на агресивния авторитарен диктатор, който еднолично решава всичко. Стандартен похват от наръчника. Набелязаният враг трябва да се персонифицира, дехуманизира, и сатанизира. Обикновено следва освобождаване на угнетения народ от тирана. Обаче не знам що имам усещането, че тоя път ще кацнат на фаса на горския.

С такива заглавия, как искате да имате свестни коментари, и да не ви обиждат на сиво вещество?

dir bege, още не сте писали за Путин в лайф рубриката.

Малко не ви ли писна с тоя Путин бе джурналя? Оставете го човека да си кара президентлъка, има кой да им зареда нафтата.

Как го готви? На тиган? На тенджера? Може би на скара? Всестранно надарена личност е руският президент.Ракети почнал да готви вече. Сигурно ги рупа на закуска :D

Той Стоенчо ги готви тези, ама нали скромен - уж Путин бил ...

изобщо не се насрахте с тоя путлер :)))

Путин е ракетен инженер?

Лош Путин, лош, лош! Сам самичък зарежда ракети, хаква правителства, трови предатели, бута мостове... Как да не ти се иска да му спретнеш един майдан ахахахахаха Сега сериозно, имат си хората ракети, зареждат, тестват и т.н. развиват се, не стоят на стадий чушкопек.

Щерьо,дишаш ли още?

Да го зареди,да седне на силоза и да стартира.....Ще изпълни и лунната космическа програма.