САЩ: 5G технологията е безопасна

Федералната комисия по комуникации се опита да сложи край на дебата за рисковете за здравето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е то очаквало ли се е друго да кажат...яко ще се пържиме..

Пържете се, бе! Слънцето има къде, къде по-силно лъчение от 5-6G-то, да не говорим, колко невидими, ама съвсем невидими високоенергийни космически лъчи проникват през нас през всеки час на денонощието, ама дай се вайкаме за радиовълните...

Даже са полезни, тези лъчи. Жените отслабват, пък на мъжете им се подобрява ерекцията.

BajMihal

Бегай в Северна Корея бе трол!, Там няма да се пържиш. Е може и на строга диета да минеш, но това са си предимствата на комунизма...

...и гони хлебарките

Всъщност е напълно вярно това, което казва.

Щом САЩ са казали - значи гаранция е истина !

Възтановява и ставния хрущял, както и всички меки тъкани се регенерират ! Подобравя и секвентирането на ДНК !

За далак дали помага?

Само американския 5G. За китайския - китайците да кажат ...

Какво знаят тия в FCC за тия работи, дори не са се сетили тебе да питат първо. Отде ви изравят все такива вресливи бе.

Олигофрени говедарски! Била безопасна но на кукуво лято! Печат те кулите с вълнов диапазон близък до микровълновия и това било безопасно!Дебилни луди говеда!

Когато янките твърдят, че слънцето изгрява винаги проверявам дали заревото е на изток. На официалната масмедия всяко твърдение приемам с едно на ум. Много са ни лъгали, за безвредни лекарства, ваксини, генно-модифицирани продукти, химикали и пр. Говоро се за задължително ваксиниране със закон. В щатите на всеки прощъпалник задължитено му слагат 96 ваксини докато порасне. Странно защо отвъд океана се срещат болести със сложни имена за които у нас само тесните специалисти са чували. В алтернативната мрежа отдавна се говори за нарастване на раковите заболявания с 12% след въвеждането на 4G мрежите. 5G излъчванията ще са още по-мощни и наситени, понеже се екранирали повече от всякакви прегради. В някои западни щати месните управи са стопирали строежа на 5G кули поради опасения за здравето на населението. Сериозни изследвания не се извършват поради липса на финансиране. Поръчковите изследвания обаче, подозрително прибързано дават еднакви резултати за безопасност, защо ли? Въвеждането на 5G също се промотира с невиждана настойчивост от всички правителства. Хвърлят се милиарди за нещо което не ни дава кой-знае какви особени предимства пред съществуващата система, освен на властите възможност да следят всяка наша стъпка, дори ако смартфона е изключен. В ход е още по-силно централизиране, контрол и редуциране на населението в глобален мащаб. Скоро ще ни чипират по закон още като пеленачета и отърване няма. Да му мислят бъдещите поколения..

Да ти обърна внимание, че се редуцират предимно белите християни, а тъмните орки се увеличават.

Добре де дали е вредно или не не знам ама интересното е че в Монако го направиха. А там не живеят случайни хора. П.П. А с Мъск какво стана нали щеше да прави глобален интернет ако го направи всякакви 5 - 6 - 7 G стават без мислени???

"Какво знаят".., а какво казват...

А в България дивите селяни никога няма да се затрият. Тупч0, наистина ли се броиш за бял, и каво ти е предимството пред другите?

Лошото е,че сме само ние двамата и малко отгоре. Искам сериозно доказателство за "безвредност", и надеждата ми е само във военните като ниво на отговорност и грамотност по въпроса. Здравеопазването ни предаде, както и комисията за контрол.Незнам какво стана след тестовете в Сан Марино. Нали италианският телеком ги подлъга да подпишат меморандум и им обеща да са първите в света с 5G. Парите БРАТКО,парите и бедноста на дребните, каквито сме и ние.Независими сме ,защото от нас нищо не зависи .