Коментари - САЩ и Русия са с най-мощните армии в света, България е на 59-о място | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, след всичката тая драма в Украйна, Русия още си е на първо място... :)))) Нещо Китай, Индия, ала бала? :)))

САЩ добре ама рашистанската армия!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) нали я видехме в Украйна! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) най-мощната ама отзад напред! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

я да видим срещу "рашистката" армия колко са??? А "колективния" запад къде го слагаш - отпред или отзад. Сложи си очилата за душата, може и да прецениш вярно.

Американодупелизците върха сте

никой не може да се мери с продажните копейки по лизане на задници!

Онази велика руска армия, която трябваше да превземе Украйна за един месец и Киев за три дни ли говорите????

Призовавам всички военни специалисти от сайта да влязът в ютуб и да напишат ЗОЛКИН.Там ще се запознаете с нивото на руската армия от изпълнителите в първо лице.Гарантирам ще научите много интересни факти

Тоя е украинец, как очакваш да пише нещо обективно и му вярваш ?!? Той идея си няма какво е руска армия.

Абе как нито един русофил не си направи труда да прочете за последния конгрес на китайската компартия преди да ръсиш червени бисери.Там се взе решение до 2035г китай да се изравни със сащ по въоръжаване.Може и да стане ако сащ стоят на едно место.А русия е пред сащ единствено по брой танкове .Но след тази война с украйна не се знае колко танкове и останаха.Това че комунистическите страни правят паради за да се хвалят с предимно несъществуващи оръжия или такива които противоречат на физични закони.Те ги прави силни..А израел са в състояние да унищожат инфраструктура на турция за не по вече от 30мин.каквито и локуми да разтягат разни червени специалисти

Кога трябва да се евакуират биейки се за места в хелито и във висенето на колесника също са най добри.

много филми гледаш!

САЩ треперят пред Ким, а него нещо не са го броили в класацията . Сложили Южна Корея в топ 10, а тя не може да се опази барабар с целото нато.

Какво точно не може да "опази Южна Корея барабар с целото НАТО"? Границата Южна - Северна Корея не се е променила повече от 50 години ... нещо си скаран с реалността!

не може да победи Украйна, не знам как стана 2-ра. Някой ще каже, да ма те имат ядрено оръжие. Като има защо не го използва тогава? Важно е ефективно една държава какво може да направи. България е много след 59 място, ние нямаме нито армия, нито някакво по сериозно тежко въоръжение и логостиката около него. Що имаше танкове и самолети, Държавна Сигурност и червените генерали го бракуваха и продадоха на скрап, над 3000 танка. Продадоха всичко което можеха да откраднат. И сега сме това.

Сащ изобщо не са в топ 5! Тия ги ебаха и виетнамци и афганистанци и в могадишо и иранците... Да не говорим, че в повечето случаи не бяха сами а с целото нато. Много измислени държави са набутани напред, а истински армии са подценени.

Да даааа... Дирскипростотии

САЩ са най-мощната армия в света, без конкуренция, а Русия, дори и да е втора, е много след САЩ. Но е много съмнително да е втора. То не е много ясно, какво остана.

не може да победи Украйна, не знам как стана 2-ра. Някой ще каже, да ма те имат ядрено оръжие. Като има защо не го използва тогава?

Падал ли си на главата си или така си роден?!?

айде, днешната статийка за активизиране на тролските полезни идиоти-росороби. дрън-дрън. всички имахме съмнителната "чест" да видим рашистката "могучая" армия вече 500 дни на какво мяза. и като техника и като пушечно месо. освен това, китайската армия отдавна изпревари рашистите и за радост на русоробските троляци, може би, е съизмерима с американската. за разлика от рушляците, обаче, китайската армия няма да се сбие с нато, дори и заради тайван...

Докато имаме такива гологлави тъпоглави министри и политици хванати от улицата без никакво образование камо ли военно така ще е, къде ги гони само материалното може и Бг да я няма

Проста стстиска (за изрожденци това е математика ) Руските мъже живеят до 59г. жените рускини до 73 това бе преди войната

явно сте обърнали цифрите 95 на 59

+

Тази оценка е само по изглед, а реално ще бъде съвсем друго и доста разочароващо за джендърите англо-саксонци.

България е на 59-то място от 58 ли?

Незнам дали има такава държава България, може би са искали да кажат Вулгария.

... 59-то нясто в НАТО ;)

Забравили са да отчетат най-важния фактор - човешката мотивация. Пример - в цяла България няма да намерят и 200 - 300 будали, готови да мрат за гейропейската дермокрация.

Умирайте си вие за вашата руска кочина, изрожденецо

Ти ли си бе - Кристофър Галовски от град Кнежа?

Дтеба в гейта, със съпруга Цомчо

100+

Руслямска държава била втората армия в света! Това кога е било? Щото се оказа, че в Украйна е втората армия по сила и се налага да се отбранява, но пак губейки 3-4 пъти повече хора и техника от атакуващата украинска армия. Нещо повече, руслямската армия се оказа втора по сила и в самата Руслямска държава, след като "Вагнер" стигнаха почти до Мосхва сваляйки десетина самолета и вертолета без да изгубят и един войник. В Украйна Танкове — 4298 (+3) ББМ — 8335 (+11) Оръдия — 5072 (+19) РСЗВ — 713 ППО — 477 (+5) Самолети — 315 Хеликоптери — 313 БПЛА — 4204 (+3) Крилати ракети — 1379 Кораблі (катери) — 18 Автомобили и автоцистерни — 7543 (+20) Специална техніка — 760 (+1) убити орки — околоо 253850 (+560)

Укрорайха е най силната армия ------ С голяма сила отива при бендера !!!

Това с Бандера вече е смешно!

А на кое място е Украйна, където втората по сила Руска армия провежда "тридневната си Специална военна операция" в продължение вече над година и половина?

Китай на трето място е голяма смешка. Китай и а по-голям флот от САЩ. Повече техника от САЩ от почти всеки вид. Повече персонал от САЩ. Да кажем, че нямат опита на САЩ и са втори. Ама няма как да са след Русия. Спорно е дали са втори. Цялата класация изглежда доста смешна.

Франция и а най-боеспособната армия в Европа и то с голяма разлика от Великобритания. Турция е горе долу на сходно ниво...... Турция и Франция си имат и изцяло развити военно промишлени комплекси. Правят си всичко нужно за армията. Франция има и огромен боен опит. Великобритания отдавна не е голяма армия. Индия ... мисля, че твърде оптимистично е класирана. Има хора, има и съвес Тско оръжие и липса на производствен капацитет. При по-интензивен конфликт с Китай слабостите на индийския ВПК ще лъснат бързо. Да Индия и Китай са във война и в момента и периодично има ескалации

Глобалния военен ранг (съвсем буквално преведено от английски) има за цел да отрази по-скоро потенциала, отколкото реалната боеспособност на съответните въоръжени сили. Като такъв естествено тежестта пада и върху наличието (или отсъствието) на ядрени оръжия, достъп до суровини, до енергийни и финансови ресурси, общо количество бойна техника и т. н. Като цяло рисува една глобална, а не конкретна картина и това се дължи на обстоятелството, че количествените параметри се поддават на изчисление и анализ, но качествените - не. Накратко казано, това е една прогноза какво евентуално би могла да направи една страна при дадено идеално стечение на обстоятелствата, а не какво може в един незабавен, но сравнително локално ограничен конфликт. Изследването също така не отразява (и не може да отрази) мобилността на въоръжените сили и способностите им да действат в различни условия и на големи дистанции от постоянните си бази, което в съвременния фрагментиран свят е много съществено. Като цяло няма спор, че това са най-силните страни в света. Като изключим САЩ (въпреки че лично аз не си представям как при цялата им мощ Щатите биха воювали с Китай, а дори с Индия и Русия на техните територии) разпределението на останалите е въпрос по-скоро на пристрастие, отколкото на някаква обективна оценка. И не за друго, а защото е трудно да определиш предпочитания параметър, на който да дадеш приоритет. В този аспект ме учудва отсъствието на Бразилия от челните места, защото глобалния коефициент (за разлика от реалния) на тази страна-континент е огромен.

Русия била на второ място, Италия била по-силна от Турция, а Япония от Франция. Австралия е по-силна от Иран, който пък е по-силен от Израел!? Виетнам е по-силен от Полша?! Германия пък е по-слаба от Тайланд и Испания?! И за капак Сърбия е по-силна от България, но Беларус с руското ядрено оръжие и военизирано диктаторско управление е по-слаб от нас?! Мисля, че има нещо сбъркано в начина на изчисляване на този коефициент.

Какво ви пука за силата на армиите, когато можеш да подчиниш всички само с едно скапано червено копче? Вече силата е в техническия напредък, навремето са се биели с мечове и копия!

Не е важно да се дървиш на този онзи сам, по-важно е да си намериш силни приятели. НАТО е силна група от много армии. България направи правилният избор!

Ти си глупак, дано да умреш ти и семейството ти, измет

Каквото пожелаваш, да ти се връща, боклук от Вгъзраждани

++++++++++++

Дори и в детската градина знаят, че ако някой ти се зъби - не може да ти бъде другарче в игрите.

Екипа на руското посолство упорито върши работата на американското -!сигурно се надяват да мигрират в САЩ :) Скоро от бившето сътрудничество с Нългария - няма да остане нищо. Ще помним само, че някой ни джафка от време на време :)

"Секснасилие, изтезания с електрически шок, побоища - ООН разказа как работят украинските спецслужби".

Не е важно да се дървиш на този онзи сам, по-важно е да си намериш силни приятели. НАТО е силна група от много армии. България направи правилният избор!

Имало е един момент, когато българската армия е била най-голямата в света.

БиХ ли? Неграмотни писачи.

Американските патки в бой никой не знае защото не са воювали сами от 50 години . След виетнам винаги са воювали коалиционно с васалите си а от скоро и чрез проксита като Окрайна.

И защо този откачен папагал дава обява за себе си .Защо ДИР дава трибуна на несретници. Срам ме е че този нещастник е българин ,член на ЕССъжалявам родителите му 2023-08-13 07:31:17 Аз съм руска, фашистка, педерастка мърша (нерегистриран) Лапам почти за без пари, предпочитам черни.

Просто си глупак, успокой се

сред лидерите.... АХАХАХАХХАХАХ Аааа

Абе аз що си мисля че са забравили да напишат единицата пред 59 за българската армия !?!?!?

Ма са Зеленку като мобилизира и чавдарчетата хитлерюнгендчета, да видите вие ...

Фокус насърчи Европа да се подготви за изтегляне от САЩ от Източна Европа.

Дано

Я каква яка перемога прави :) https://m.youtube.com/watch?v=igDd3abfDa8 https://m.youtube.com/watch?v=1uW9-9LqBlQ https://m.youtube.com/watch?v=FBxC7AT0CZE https://m.youtube.com/watch?v=O9RCMRCl3MM

Моята армия скоро ще е най-многочислена :)

да наберат армия от затворници. Защоноэзнаят много добре резултата. Тепърва ПАНДИЗЧИИТЕ на "Вагнер" ще имат решаваща роля в борбата между Путин и ФСБ за власт.

В самото начало на СВО чифутляка Зеленко въоръжи всички усраински затворници и после по три банди се стреляха из Кийоф, кой да граби! Руските бандяги поне не са без надзор!

Усраинската хармия е с най-коравите киборги, по полички и чорпогащи, и с най-яките танкчета, дето като видат мина и политат :) Му ха ха ха :)

глупости ние с нашите картинки на ф-16 за 4 милиарда ще смачкаме всички!

Шъ ви ям жендърчиии

Аааууъъъ

С една подробност, че до армията на САЩ застават и всички останали НАТОвски армии по целия свят, което превъзхожда десетки пъти руската армия, която може да получи външна подкрепа единствено от Северна Корея, но това е малко вероятно, понеже Ким прекрасно осъзнава, че вкара ли държавата си във война диктаторския му режим ще приключи.

Така е, същата коалиция от държави навремето победи Хитлер, странно на какво се надява Путин в момента ?

Атомната бомба по времето на Хитлер я е нямало в неговите ръце. Сега дори и Северна Корея никой не може да я нападне, защото ще разтовари ядрените си глави и ходи се оправяй. То затова спираха и Иран, ама те вече имат ядрено оръжие. Израел викат, ние нямаме, но ако се наложи ще го ползваме- хаха. Целият свят е един врящ котел , я некой му изпущи края ще стане буум.

А Иран и Китай :)

Тази стъкмистика само показва, колко сме зле със всичко. На 59 то място сме били!? - информация на "Стършел" На 1 во място сме по овчедушие. Да се дадат едни пари за нещо....и години нищо ..и продължава

Мда, като гледам сме напред защото имаме покупателна способност. Като се комбинира с безполезни и продажни паразити се получават сделки за чертежи срещу милиарди долари... мечтата на всеки НПО помиар

Най-умрялата армия в галактиката :) Му ха ха ха :)

Армията се познава по настоящия главнокомандващ!

Тоест при нас положението е много зле...

Какво намеквате? Шшмръък ...

Най-силната армия в Европа в момента е украинската. Само преди година създадена в условията на тоталноэразрушена държава. Армия до днес без атомно, стратегическо че и тактическо оръжие. И спря и навря обратно в Сибир самопровъзгласилата се "вторая в мире". Реално, с помоща и ресурсите на САЩ и НАТО, особенно ядреното оръжие в Инджерлик, Турция се нарежда до Китай, след САЩ. Фактите го доказват: Путин никога не посмя, но Турция през 2015г не се поколение и за секунда и унищожи руския самолет навлязъл от Сирия в Турция. Последиците бяха....увеличение на на турския износ на домати за Русия.

Урви усраинскии

Укроармията е при батка си Бандера. Следва мобилизация на лелки, старци и подрастващи. За далаверите на Нюланд и Вангардя.