17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скъпо. Капиталистите, произвеждащи оръжие, основните спонсори на президентски избори, съответствено възвръщат инвестициите си с много висока стойност на оръжейната продукция.

Същите натискат нашите да купуват Ф-16. Което си е предателство, че работят за чужди интереси, срещу този на народа. По НК са предвидени до 15 години затвор, за действията на сегашните ни управляващи.

Kenn1111

Не е важно колко харчиш а доколко това за което харчиш е ефективно.Американците хвърлиха милиарди за ядрения щит а руснаците с малко средства разработиха ситема да го пробиват.Същото е при самолетие американците харчат много милиарди за тях а руснаците в пъти по малко за ПВО и се оказа че при една атака тя в сътояние още при първата вълна да унищожи 98% от нападищите ги самолет а за остналите 2 % си имат и те не лоши изтребители.Така че парите не са от значение от много време.

При положение, че има военен паритет между САЩ и Русия..... статистиката означава само едно - в САЩ се краде 35 пъти повече от Русия.

Файда...

А резултати няма! Много е неефективен американският модел!

Памперси? ... Леле колко специалисти коментират тая тема!

За тези които по-доле спекулираха за ВТОРАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дaм цифрите от Американската разузнавателна служба (CIA) за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, България и някои много коментирани държави от Българския Форум; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. За повече информация ви изпращам и Интернет адресът по-отдолy. List by the CIA World Factbook (1993,2016)[8] Rank Country GDP (millions of Int$); World 126,687,917 1 China [n 1] 23,194,411 — European Union [n 2] 20,852,702 2 United States 19,417,144 3 India 9,489,302 4 Japan 5,420,228 5 Germany 4,134,668 6 Russia 3,938,001 7 Indonesia 3,257,123 8 Brazil 3,216,031 9 United Kingdom 2,905,392 10 France 2,833,064 11 Mexico 2,406,199 12 Italy 2,303,108 13 Turkey 2,082,079 14 South Korea 2,029,706 74 Bulgaria 143.1 75 Cuba 132.9 110 North Korea 40.00 112 Estonia 38.70 113 Mali 38.09 114 Georgia 37.27 115 Mongolia 37.00 143 Moldova 18.54 — Kosovo 18.49 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

Това е по паритет на покупателната способност бе олиго. This article includes a list of countries by their forecasted estimated gross domestic product based on purchasing power parity

Посмали Манго

Тея американци са една много миролюбива нация!

Чудо голямо. Щом икономиката им е 100 пъти по голяма от тая на пияниците е нормално да могат да си позволят и по-големи харчове. Предполагам, само чугунените кратуни не го проумяват но така или иначе, диалог с тях е невъзможно да се води.

Инфлация ...

дип че доларът е къде 1-2 рубли реално май...хих

Мурзилките не си ремонтират въоръжението. Пари няма , всичко е на доизживяване. Технологичното състояние между двете държави се видя много добре в Сирия, когато американците направиха на кайма спецназа от Вагнер. Целият свят видя модерното оръжие на руския елитен спецназ от Вагнер. Конна кавалерия срещу космическите технологии. От това супер-съвременно оръжие остана само: Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.В една високотехнологична армия като американската вече всичко е като видео игра-дроновете се управляват от хиляди километри чрез спътници само с един джойстик. Оператора за стрелба на самолета С-130 управлява цялата мощ на оръжията със система за насочване също с джоистик. Единствено твоите алкохолизирани , изостанали ватенки воюват с оръжия от 19 и 20 век-има даже и казаци със саби... Останалото са стари танкове, самолети, въоръжение. Това е причината Американците да нямат нито едина загуба от тази атака, а ватенките - най-елитните спецназовци от Вагнер бяха попилени, изпарени...

и ?

Първо хапчетата, после писането.

ти пии хапчета ве бот ти си един руски роб лижеш гъзовете на тези просто нищожни русначета къде са по глупави от кокошките!

Евала брат един човек да каже истината и един човек който има очи и вижда случващото се описва нещата каквито са в действителност!

пък пиндосите пак си купиха двигатели от нас щот са яката работа, ама без немците са гола вода и бизонски л"йна в ушите

БРАВО коУегааа! Направо счупи ТЪПОМЕРА! По-нелеп пример, за елементарна, безмозъчна и смешна пропаганда, просто нЕма! :-D

"Вагнер" е частна армия, а не на Русия. Нещо като Academi (по-известна преди като Blackwater) на американците. Същите май се биха и в Украйна и в Сирия. Американските сили са питали руснаците, има ли руски войски там и те са отговорили НЕ! След което са ги бомбардирали. Руснаците дори не са знаели, че са там. Така че не сравнявай военни са части формирования. И циганите може да се дигнат с брадви, но нямат никакъв шанс срещу армия с танкове. ;) Освен това атаката е съвсем различна. Както на теория Русия може да направи "първи ядрен удар" без САЩ да разбере и да се ориентира. Реално те са постигнали мечтата на САЩ за такъв - имали са такава стратегия, заради което разработват в СССР система Периметър за автоматичен отговор, без нуждата от хора.

Цифри трябват , не празни приказки невежи ватни цигани. Дайте цифри и доказателства, иначе всичко ваше нахвърлено от лъжливите червени подлоги са смешни плитки лъжи. Разликата между просперираща Америка и сдуханата обедняваща Раша не е само 2 или 3 пъти , тя е толкова фрапираща и убийствена, че е невъзможно за да се опитате чрез лъжи да я манипулирате. 1. БВП на САЩ е 14 пъти ПОВЕЧЕ от този на Русия. 2. Преди да фалира СССР имаше 16% от световния БВП. 3. А сега САЩ имат - 23%, а тъпите ватенки едва, едва 1.6% 4. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. 5. САМО ВОЕННИЯТ БЮДЖЕТ НА АМЕРИКА е в пъти ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯТ бюджет на скапаната ватна държава !!! Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

и тва горд ли те прави ?

Военния Бюджет на Русия е 75 милиарда долара, а имат още 45 милиарда за секретни операции на правителството. Та военния бюджет 120 милиарда долара, а не 46 милиарда. Не повтаряй тази лъжа на путлерастите.

Ми що ривеш, че искали да завладеят любимите ти САЩ и Западна, че и Източна Ивропа бе. Я застани начело на НАТО и измарширувайте от Смоленск до Владивосток. Няма кой да ви спре. Или шубето е голям страх. Нали така?!

той е диванен стратег и чете грамите от козарево

ти много смесен....аз скоро смее много

За ремонти - 10 пъти повече! Значи американските оръжия се чупят 10 пъти повече от руските.

означава че американците имат 10 пъти повече оръжия

Моля ?

В САЩ се краде 35 пъти повече отколкото в Русия.

Това ми напомня историята, че НАСА беше изхарчила 20 милиона $ за да създаде химикалка, която да пише в условия на безтегловност. На което руснаците им отговориха: Нашите космонавти в тези условия пишат с молив за 10 цента!

това е един от уникалните русофилски напълно измислени и нямащи връзка с действителноста коментари . бездарен трол :))) ... елементарна проверка в мрежата доказва пълната безпочвеност на това твърдение :)))

другата измислица е за отварачка за консерви за 10000$ щото работела при радиация...то краденето нее измислено тук драги смехурко

Дам, докато не откриват, че натрошения графит в безтегловност е доста опасен и в последствие купуват прословутата химикалка. Но това са подробности, нали? Дай сега за холивуд нещо, че е несериозно да коментираме постиженията на НАСА успоредно с тия на пияниците...

иначе как се издържат и превъоръжават военните си в 882 бази по света? Янките като световен жандарм имат "интереси" на всякъде. А руснаците трябва да се отбраняват, иначе американците ще ги смачкат за нула време. Все пак, янките имат военно превъзходство във всяко отношение.

Щото САЩ са смачкали Канада или пък държавите от Южна Америка и Африка. Почти всички войни, в които е участвала Америка са започвани от Империята на злото, нападала половината си съседи само през това хилядолетие и тя трябвало да се отбранява????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

много ли лъжеш... или просто не познаваш материята?

Като например Виетнам, Корея, Сомалия, Сърбия, Либия, Ирак и т.н.

Точно така Виетнам, Корея все войни започнати от Русия под формата на СССР чрез марионетните им червени правителства и активната помощ на руски пилоти и инструктори.

Извинете, ДИР, от кой източник бяха стойностите? Аааа! Ясно!

Полезна статия за оглупелите с промити мозъци комунисти! хахах...

за тъпанарите е тая "статия"

путиноиди безотечественици се активизираха,хем ги боли,хем ги сърби !Напред другари!

И руснаците пак 35 пъти по напреде

"По напреде" от Мозамбик...

И после кой бил военолюбец?

Ще се повторя, ама е по темата. Финансовият одит на департамента за отбрана на САЩ за периода 1990 - 2017 показва липси (ОТКРАДНАТИ) в размер на 21 ТРИЛИОНА долара. Само за 2015 година липсите (откраднатите) са в размер на 6.5 ТРИЛИОНА долара.

Е как... Цецо най-редовно ходи да им дава акъл как да крадат

Те затова и набързо скриха одита, който първоначално беше публикуван на сайта на Пентагона :D Но, това са откраднати пари, не са дадени за разработки. Е, в крайна сметка се вижда едновременно кой е военнолюбец и кой е най-големият крадец в световен мащаб :D

Абе ти наистина ли си толкова тъп ,колкото се вижда от написаното от теб ? Не можеш ли да вденеш, че ако 2015 ЦЕЛИЯ ВОЕНЕН БЮДЖЕТ е около 600 млрд , то просто физически , математически, биологически и прочие Е НЕВЪЗМОЖНО да откраднеш 6,5 трлн с много простия промер , като за полицай е, даже като за циганин-полицай : ако аз имам 6 ябълки , не можеш да откраднеш 65 !!!!!!!!!!

Ама иначе руснаците били warmonger-и

грабиш света и инвестираш в оръжия Ако съм ги ограбил а не спечелил с пот то какъв ми е проблема

Но са само 3 пъти по-силни от Русия!

сАМО ЕДИН ДЖЕНДЪР МОЖЕ ДА МИСЛИ ТАКА. тИ ДЖЕНДЪР ЛИ СИ?

не разбра ли,че изгуби мача още с падането на Берлинската стена и разпадането на Въшлявския/Варшавския/ договор !Сега духа супата!

Разберете се вече какво е: Русия е бедна страна и не могат нищо да направят или Руснаците плащат за тролове по цял свят и се мешат в избортите на САЩ и други държави

Тук по-важното е какво число от БПВ на САЩ са тези пари.

Което значи, че кражбите и корупцията там са поне 50 пъти по-високи.

Имам един въпрос: Дир.бг да не са го купили баратушките? В последните седмици всеки ден има толкова руска пропаганда, от всекакъв вид, че направо не е за вярване! То не е вътрешно политическа помия, международна, туризъм..........явно вече не сте МОЯ портал. Колкото до тази "новина" целта и каква е? Ако ще САЩ да изразходват 1000 пъти повече, заплахата от тях е равна на 0, колкото до Русия- всичко се вижда и е ясно.

Ти защо се обиждаш от факти ? Притеснен си че САЩ хвърлят близо 1 Трилион за средства за Убиване годишно!? А срещу това получават..малко. Ами затова САЩ Олигарсите са най богати в света.. ..а многоМилионните им Бедни са бедни до лудост.

Къде видя факти, в руска пропаганда? Има хвърлени някакви пъти, изсмукани от пръстите.

Аз също напускам този сайт, тук смърди на руски партенки и антибългарска пропаганда!

Че това са руски лъжи е ясно за всеки непредубеден. Но нека за миг приемем, че е вярно. От тези американски инвестиции се появяват: транзистор диод интегрална схема процесор компютър монитор телевизор Лсд хладилник климатик микровълнова автоматична пералня миялна машина сушилня Микровълнова Лаптоп телефон ГСМ Грамофон говорител Асансъор електрически двигател електрически мотриси крушка електрическия вентилатор параход самолет хеликоптер масовия автомобил дистанционно за телевизор 5 дневната работна седмица Фотоволтаичната клетка и панели електронната книга ебук операционната система електронни и компютърни игри ксерокса лазерния принтер миксера фритюрник Кока кола KFC и т.н. Докато от Путлеристан НИЩИЧКО. ОчевАдно е, че ефективността на САЩ е безкрайно по-голяма от руските ялови напъни.

Абсолютно вярно.

Може да се добавят и постиженията на НАСА, както и частните космически програми. За култура пък въобще няма смисъл да се говори - цялата съвременна поп, рок и джаз музика е родена в Америка. Като прибавим и американската литература, филмите и свободата на мисълта и личността въобще, ще се види, че да се прави някакво сравнение е напълно безмислено.

Това което си изброил се появява в Китай. В кравария се появяват само фекалии.

Появява се в Китай ама половин век по-късно. Няма понятие какво се появява в Русия, но щом си казал фекалии и от това което се разбира за теб от тъпата ти тиква, съм склонен да се съглася.

Сигурен ли си олигофрен?

:)))))) ее успя и ти да ме развеселиш един път . забравил си : клечки за уши бързовар електрически вибратор

Пък ако вземеш да провериш колко невярни неща си написал ...

А НИЕ ВЪВ КАКВО ИНВЕСТИРАМЕ???ЗА ЗУКИ И СИЕ ЛИЧНАТА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ И ЛИЧНОТО ИНФОРМАЦИОННО ПРОСТРАНСТВО НЕ СТРУВАТ НИЩО ЗА ТЯХ ХОРАТА И ПРОФИЛИТЕ ИМ ЛИЧНИТЕ ИМ ДАННИ СА ЦИФРИ И АЛГОРИТМИ И МИШЕНИ ЗА РЕКЛАМА ОФФЦИ ЗА ДОЕНЕ УГОЕНИ ПРАСЕТА ЗА ЗАКОЛЕНИЕ

Извод: Щом при 35 пъти по-големи разходи има паритет между САЩ и РФ, значи използването на парите в САЩ е 35 пъти по-неефективно. Или по-скъпо - което е същото.

Извод на базата на руски лъжи. Американците пък твърдят, че Русия изразходва 100 пъти повече пари и ресурси за нови оръжия и пак няма паритет и руската армия без ядрено оръжие може да бъде пометена по-бързо от армията на Садам.

Това са празни приказки и руски лъжи естествено. Без да посочват никаква реална база просто се споменават "пъти" Базата е че Военния бюджет на САЩ е 710 милиарда долара, а военния бюджет на Русия 75 милиарда долара, което е под 10 пъти разлика. САЩ плащат за заплати на военните 150 милиарда долара, Русия с наборната си армия около 250 милиона долара. Армията на САЩ плаща наеми за 200 милиарда, армията на Русия сума клоняща към нула. Бюджета на Роскомикс е различен от бюджета на Военните, но точно те разработват за военните ракети. Същото се отнася за различните самолетостроители, които получават държавни субсидии извън военния бюджет, докато от военния бюджет на САЩ се купуват военна техника от чатни фирми. Т.е. Военния бюджет на САЩ е за всичко, докато в Русия военния бюджет се допълва от субсидии към производителите, които пък продават на някакви измислени вътрешни цени продукцията си на военните. Примерно СУ35 се продава на руската армия за 17 милиона долара, а се обявява за 60-70 милиона долара. В САЩ цената на Ф-35 е със нищожна отстъпка спрямо цената за външния пазар. Което на практика увеличава покупателната способност на тези 75 милиарда долара 4 пъти. И т.н. и т.н., т.е. в случая руснаците нагло лъжат с двойна цел - да се направян на умрели лебеди, а САЩ като хищни птици и да оправдаят увеличението на военния бюджет със 17%, докато социални намаляват с 1%. И най-вече Русия има за секретни разходи заделени в бюджета 3 трилиона рубли около 45 милиарда долара, което е близо 3% от БВП. И тъй като това ще са средства основно за военниете, то Бюджета на руската армия отива над 8% от БВП. За сравнения този на САЩ е 3,5%. Последното показва че цялата статия е руска пропаганда и лъжа.

ли американците успяха да снабдят с ново въоръжение само 10% от армията си... и постоянно ни натискат да отделяме повече пари за оръжие. Е, като са толкова зле защо все се пънат с военни мисии из далечната чужбина а не се простират според чергата си?!

САЩ изпълняват ролята на световен полицай изключително за своя сметка. Естествено всякакви нагли гангстерчета, като Русия, Северна Корея и други боклуци искат САЩ да се оттегли от тази роля, за да могат на воля да нападат, окупират и най-вече анексират, чужди територии, както и да изнудват със шантажи и заплахи всички съседни държави. И понеже ролята на световен полицай никак не е евтина, нямат много средства за обновяване на оръжията, но по принцип не се нуждаят от повече от 10% ново оръжие годишно или за период от 2-3-4 години.

никога не правят каквото и да било за своя сметка. Примерно разходите за Първата война в Залива беше платена от Япония, Германия и Кувейтското кралско семейство, а споменавам точно тази война защото окупирането на Кувейт от Ирак беше поръчано от САЩ, за справка разсекретения протокол от разговорът на американския посланик в Багдад Ейприл Гласпи със Садам Хюсейн, проведен на 25 Юли и публикуван от Ню Йорк Таймс на 23.09.1990.

Глупости. Другите са платили не повече от 20-30% от цялата цена. А тези путлерастки лъжи, че САЩ са поръчали нападението е тотална смешка и няма нищо общо с протокола от срещата през 1990 г. Напротив от доклада ясно се вижда че Садам е заявил че няма да напада Кувейт, че проблема ще се реши със срещи между арабските лидер. За което американската е казала че няма да се меси в решаването на арабско-арабабски конфликти и е добре да си ги решат по мирен начин, както и че въпреки че не се занимават с решаването на такива арабски конфликти, при военни дайствия от страна на Садам ще се намесят, като директно задава въпроса: "Поради тази причина получих указание да ви попитам в дух на приятелство, а не конфронтация, относно вашите намерения: Защо вашите войски са се събрали толкова близо до границите на Кувейт?" А Садам заявява, че няма да напада Кувейт. Това не е даване на карт бланш, както се опитваш да пробуташ лъжливо, а меко предупреждение. Можело ли е да отправят директна заплаха към Садам? Вероятно! Но не са искали да се конфронтират излишно, след като Садам напълно отрекъл, че ще напада. Обаче наглата лъжа, че САЩ били поръчали, тихична за боклуци като тебе.

срещата е във връзка с личното писмо изпратено от Джордж Буш Старши до Садам Хюсейн... Хюсейн в прав текст пита Гласпи Буш сериозно ли му предлага Кувейт, да не би случайно Садам да не е разбрал правилно предложението и Гласпи му отговаря че Буш е имал в предвид именно окупация на Кувейт, няма мирно разрешаване няма араби а само обещание че САЩ ще закрилят Ирак ако Ирак окупира Кувейт, та и затова статията се казава Хау Буш трикед Садам то инвейд Кувейт-)

Пълни измислици. Буш предлагал бил Кувейт. Това само болна червена кратуна може да го измисли. Отново абсолютно лъжи и позоваване на статия, в която такива неща не пише. Аргумента е заглавието на статията, ама то е бомбастично и няма нищо общо със написаното в статията, нещо като заглавията на Дира. И накрая Садам 10 години мълча и не каза, че САЩ му казали да окупира Кувейт, след като го санкционираха за какво ли не. Много мръсни гадинки сте това червените боклуци. Какви ли не измислици и слухове пускате. Само че вече има интернет и всеки може да провери сравнително лесно, че лъжете нагло и безобразно.

написал съм кой и кога е публикувал ФАКСИМИЛЕ ОТ ПРОТОКОЛА НА СРЕЩА МЕЖДУ САДАМ И ГЛАСПИ... Всеки може да потърси и статията в която разгласяват истинската причина довела до окупацията на Кувейт от Ирак, а защо Садам, междувпрочем работещ за ЦРУ от 1959 година, не беше свален от американците по време на Първата война в залива,а , кажи де, и не само че не беше свален от американците ами те спряха и саудитските части на границата между Кувейт и Ирак, а Саудитците бяха тези които първи атакуваха иракските части в Кувейт докато съкомандуващия обединените Сили Шварцкопф 6 месеца се потивопоставяше на наземната операция и трябваше спешна да събужда Буш в два часа през ноща за да го пита какво да прави докато саудитците освобождават Кувейт. Вместо да спамиш потърси в библиотеката на американския конгрес кой кога и какво е свършил за Кувейт и тогава ела пак да пееш дитирамби за американците-)

Написал си лъжи. И това се вижда от факта че Ирак струпва войски до Кувейт преди тази среща с посланика. 6 месеца се били бавили Баси наглия боклук. То така се струпват 230 000 армия и техника, съгласуват се стратегии и тактики, срещу едномилионна армия. Целта на операцията е била освобождаването на Кувейт, а не настъплението и превземането на Ирак. А за да се свали Садам е трябвало пълномащабна война с Ирак и превземането му, което не се знае как е щяло да се тълкува от някои арабски страни. От друга страна такава война е щяла да доведе до американски загуби и САЩ са предпочели да се ограничат само с освобождаването на Кувейт. Точно саудитците по онова време са щели да освободят Кувейт, където е имало над 200 000 иракска армия - повече от цялата Саудитска армия Абе откъде се изтърсвате такива молоумни идиоти. Айде ти иди в руските архиви и прочети какво са направили в подкрепа на Садам и как са го накарали да нападне Кувейт. Баси идиота нагъл.

Великата хамерика ще инвестира в 35 пъти повече пари в кражби отколкото Русия така трябва да се чете тази новина

По твърдения, без никакви данни и доказателства на изпечени руски лъжци.

А не бе. Нали дедо тръмпи в началото на царуването си се възмути за харчовете и кражбите в "отбраната". Сега като го хванаха за топките пищи на висок тон че всичко е ОК и ние ще "ги нападнем". В момента в който му пуснат топките ще разпусне. Гледай как се изнасят от Сирия като ебани кокошки. А не бе, ние не сме били там освен това сме победили.

Пак нещо си чел недочел и плямпаш тъпотии типични за путлерастията. САЩ никога не са се крили че са в Сирия. Всички знаем за салатата Вагнер и кой какво е победил.

При положение, че в Русия със сигурност се краде, си представете какво се случва в САЩ, че да не могат да ги настигнат...

Бе не знам колко се краде в САЩ, ама военния бюджет е 3,5% от БВП, а в Русия гони 10%.

Това е лъжа. Измислена от гнусен трол.

САЩ - 3.1, Русия 4.3. Данни от 2017.

Господи той досега лудите крави харча в 10-ти пъти повече пари за оръжията и военния бюджет на краварника е десет пъти по-голям отколкото Русия и пак Резултатът е нулев дори не е нулев а по-скоро отрицателен!

Тебе май те е хванала лудата крава.

Каазано от устата на дебил няма как да ме засегне малоумния дебилен Козяк си е просто малоумен и дебилен Козяк

А да и да добавя че краврските оръжия няма да става по-модерното руските а по-скоро обратното но затова пък кражбите на пари от висши военни от Путкагона ще станат десетки пъти по-голями отколкото преди това са били

Годишно КНДР отделя 2 млрд. $ , САЩ 780 млрд.$. Е, и какво? Уплашиха ли Ким?

Що не идеш да живееш при Ким , а не в САЩ или ЕС

Само с пари не става, трябва и акъл.

Много, много акъл.

Казано по нашенски усвояват, а резултатите са плачевни. За пример разработването на F-35 e 1.3 трилиона долара, резултата е най-скъпата летяща тухла в Света :)

Поредната лъжа, породена от лйжите в тази статия. Разработването струва около 54 милиарда долара. 1,3 трилиона е програмата обхващаща прозиводството, поддръжка, обучението, ремонтите и т.н. на 3500 самолета до 2070 г. Това не са платени пари, а предполагаеми плащания в много бъдеще време

всички пари дадени по тази програма в крайна сметка са си пропиляни пари...

Казано от прост путлераст, пак без аргументи, никак не звучи убедително, че парите са пропилени.

че скачаш като Матросов на амбарзурата е достатъчен за да повярвам на руснаците-)

И без това Ф35 е копие на ЯК 141.Да дават и да не дават пари, все тая.

или да поправят проектантски грешки;)

ОТДЕЛЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ НО НА ХАРТИЯ , А НЕ В РЕАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ОТДЕЛЯНЕ СЕ НАДУ ТАКЪВ БАЛОН НА АКЦИИТЕ НА КОМПАНИИТЕ, ЧЕ СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ПОСТЕПЕННО ДА ГО ИЗПУСКАТ. От идването на Тръмп до сега индекса Дау Джонс скочи с над 50 % !!!! В момента сме свидетели на опит за плавно изпускане на парата , в опит балона да не гръмне. Мисля, ча на пролет ще стане ясно че АКЦИИТЕ не само компании като General Electric , но и много други са ИЗВАДЕНИ ОТ БОРСАТА ЗАЩОТО СА ФАЛИРАЛИ!! ТРЪМП НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПОВТОРЕНИЕ НА ЕДИН СЪВЕТСКИ ЛИДЕР ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕРЕСТРОЙКАТА. ДА ИМЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ЛУД И ВЕСЕЛ!!

Полза никаква.