САЩ изхарчили милиони за търсене на извънземни и портали към друго измерение

Проектът AATIP е коствал на данъкоплатците милиони долари без да постигне конкретен резултат

Обратно в новината

Коментари - САЩ изхарчили милиони за търсене на извънземни и портали към друго измерение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дупка в царичина копали ли са, или от сега ще копаят?? или не помните тоз резил на българската държава и армия?

1) Със сигурност навсякъде харачат за глупости (Европа се опитва закона на Ом да пребори и прави перки и соларки безкрай) 2) Сумите са направо смешно дребни. ( само ние в България плащаме много много повече за "зелен" ток ) 3) Вероятно всички големи държави имат подобни програми. (дребни пари платени на ентусиасти, да проверят дали па нема излезе нещо интересно?).

то на всички е ясно какви зелени човечета търсят, като тези в донбас, парите се дават за пълномащабно и всякакво следене, включително чрез нови технологии за да не ги изненада врага зад желязната завеса.

Тия са по зле и от чукчите и на тях трябва да им пратим най малко осем милиона тухли за експерименти

Имали - похарчили. Все някакъв + има. Що руснаците не са похарчили? Щото там нямат, че отиват в няколкото десетки супер богаташа за поддръжка на яхтите им, а руските учени и студенчета духат супата...

Ама сега олигарсите духат супата и народа в Русия се кефи :) Даже благодариха за санкциите, които доведоха до иземване на яхтичките :)

Имали са пари - дали са. За тях това са дребни суми. В науката, освен систематичното изследване, ако имаш ресурс не е лошо от време на време "да пускаш и дива котка". Вероятността за успех е малка, но хора и от тотото печелят. Не малко открития са направени случайно.

Така е. А ако имаш много, много, много пари но немаш мозък, пускаш рядко лайно, което е известно още и като диария...

А ти като нямаш нито пари нито мозък врякаш по цял ден за да ти подхвърли огризка руският ти господар, ненаврякал се щатен врякалник.

"дп", защо ми мязаш (като мислене) толкова на тея дето сега врякат из цяла Европа и боядисват статуи на по 400 годин в част от цветовете на ЛГБТ (синьо и жълто)

Що не са се обадили по-рано на над! В БАН имаше един, Лъчо Извънземното. Но почина за съжаление, завалията... Много мешаше водка с бира....

ами те сащ тук всичко и насекаде се изпосраха са търся де още да залечат демокрацията си съществото Х и още хиляли мизерии.. ббаахаха

Това написано от Путлеро-рашистки боклук е направо нелепо и нагло.

Отде ви изравят все такива имбецили за руски слуги бе.

само "до оня ден" вискчи се подиграваха на антиматерията... па "глупавте" швейцарци взеха, че я доказаха и направиха колайдери. докато други още гледат как да правят ракети за масово унищожение и се гордеят с това.

Всеки втори в американски университет е или руснак или китаец, Швейцарците нищо не са направили сами, а всичко е международна сътрудничество, а и да голямата част от разработките там пак на руски учени. И надали знаеш, но само в Новосибирск има 3 колайдера. Когато мразиш нещо, значи са те победили.

И като са такива (според тебе), щи не го направихав Китай и Русия? А за това какъв бил всеки втори... Добре е да се поинтересувал, а не да бълвочиш ко си чувал по кръчмите. Тука в Швейцария в групата в която съм са 5 швейцареца 22 германеца, 3 франсета и аз като българин. Ни китаец, ни руснак

3 колайдера? Аре бе. Верно ли?

Бъркаш, в Носибирск има осем колайдера. На пазара там ги продават три за рубла.

В МИТ примерно чуждестранните студенти са 3717 от тях китайците са 971 или около 1/4, а руслямците са 36 или под 1%. Българите са 9 или 4 пъти по-малко от руслямците при 20 пъти по-малко население от Руслямска държава. iso.mit.edu/about-iso/statistics/international-student-statistics-2021-2022/

А да и понежи си изключително тъп и нагъл да добавя американците в МИТ са 4288 на брой или 4,5 пъти повече от китайците. Т.е китайците са 1/8 от студентите. Това ли са всеки втори? За Руслямците е ясно. И както винаги руслямските изроди прилепвате към някой голям.

Какво стана с индийците, поне един няма ли по вашите сметки?

Колайдер и не са го направили Швейцарците! Но и други нации си имат колайдери :) В момента действащи (освен този в ЦЕРН): - САЩ - 2 броя - Русия - 2 броя - Китай - 1 брой - Италия - 1 брой

Абе и на Леонардо Давинчи са му казвали - ба си тъпака... човек под водата в машина... ба си тъпака - човек да лети на машини... всеки знае че няма как дърво и желязо да лети и желязо да плува.. той подводници-модводници ще прави - ще потъне като камък На Жул Верн са му казвали също - ба си тъпака... щял да ходи човек на Луната, че тя земята пплоска, а луната палачинка. Та такива "експерти" все още се изкават тоз бил тъпак, оня бил тъпак... и си гният в блатото и се мислят, че някой ги взима за експерти... щото пиели ракия на екс.

Бахти, тъпите американци. Да бяха питали тука, да им кажат, кои проекти са удачни и кои не, за да не си трошат парите...

Извънземните се напукали от смях.... И пак останали неоткрити. То ако ставаше с пари.... Ама и акъл си требе, а в краваристан той е вносна стока, втора употреба.

У нас е същото - имаме си проекти за тунели, магистрали, които са коствали на данъкоплатците милиони без никакъв ефект!

ㅤ

Конкретен резултат няма, ама само за пред журналистите и конете с капаци.

и Путлеро-рашистките изроди. Конкретен резултат има. И отрицателния резултат е резултат.

ㅤ

Моля, конете с капаци да си траят на коневръза!

Тия учени са се научили най-вече да харчат едни грешни пари, просто ей-така. Леките метали отдавна са известни, може би става дума за сплави от тях, получени в космически условия. Ами какво правят в космическите станции, не присъстват ли такива експерименти в научните програми? Или някой екстрасенс им е подшушнал да врътнат една царичинска дупка и да търсят извънземните. За сравнение - желязото е около 85000 пъти по-тежко от водорода и присъствието на какъвто и да е лек метал в какво да е абстрактно съчетание с водород драматично ще намали това отношение.

В космическите станции постигат с лекота налягане от тонове и разполагат с гигаватове енергия. Ей путлерасто-рашистите сте направо мега гениални малоумници.

А то на Луната едно налягане ти да видиш :) Мухааааааа Сигурно идва от Атмосфеврата на Сатурн :)

И една гравитация :)

За първото - иди-дойди, ама за второто?!?!?!?

Ми то и за първото си е проблем...Аре да кажеш вакуум,иди доди. Ама налягане от тонове ??? Освен ако не са закарали някоя хидравлична преса там да си компостират аканките...

С тази неспирна печатница за пари се чудят за каква нова глупост да ги харчат.

Да кажеш на путя да си печата и той че народа му се разбяга

Ебати идиотите .. Тунел през Луната... Тия дават ли си сметка, какво изобщо могат да направят>? И кой им е внушил, че Луната е тяхна собственост ?!?

Чия собственост е Луната?

НАША Ако не вярваш, питай космонавтите от програмата "Аполо".