САЩ намекнаха, че ще разделят ИТ гиганти

FTC проверява дали те вредят на свободната конкуренция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, нали капитализма е за свобода на пазарите. Как така държавата ще се намесва и ще ги контролира? Тия затъват все повече и повече.

Така преди години разпарчетосаха IBM.

То тъпите американци не се научиха от голямата депресия през 30те години на 1900... сега пак ще жулят целия свят ( в близко бъдеще ). Даже приемаха закони как да не стават много големи и властни корпорациите и бла бла , са кво ? Всичко по стару му , печатат си кинти като алтави заборчават си към себе си , но имат претенции и си поддържат долара високо изкустевено. Много ми се ще китайския пазар да се откаже от долара и да ги видим тогава , ама надали ще се случи.

Въпрос на време е долара да бъде отхвърлен. Или иначе казано, не дали, а кога. Няма как вечно да печатат долари без покритие и всико да си е наред, просто няма как. Ще дойде момент, когато ще "гръмнат". Може да не е утре, но ще стане. Проблема е, че в този момент цял свят ще пострада. Поните какво стана със световната икономика 2007-8-9-та година. Това ще ни се види като майтап на фона на онова, което ни очаква.

не разбирам какъв ви е проблема с доларите без покритие в момента няма валута на света която да е с реално покритие.

Ми, то и в черепната ти кутия съдържанието е без покритие, ама се опитваш да разсъждаваш в тия хамерикански технологии, които ползва цял свят. А разбери, че когато нещо не се търси, няма цена - пада му цената. Е, доларът, въпреки, че го печатат дори, когато спиш, е търсена валута и не му пада цената. ХАйде напъни си малкото "сиви" клетки и си направи ПРАВИЛНИЯ извод.