Коментари - САЩ превръща своите "Страйкъри" хибриди | IT.dir.bg
назад

САЩ превръща своите "Страйкъри" хибриди

Те ще могат да осъществяват "стелт" мисии

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - САЩ превръща своите "Страйкъри" хибриди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3 милярда за обяд на бат бойко с тръмп, в брой

Да ги научат да плуват, което могат всички руски разработки, вкл и българските още от 1960г.

“…ще намали инфрачервеното им излъчване. А при изцяло електрически режим, ще намали разхода на гориво и като цяло значително ще увеличи теглото намалявайки подвижността, маневреността и поврътливостта му, превръщайки го в лесна цел за дроновете камикадзе в светлата част на деня!”

То всичко много хубаво ама питам българите ние ще доживем ли да ги видим че ние платиихме книжните самолети и всичко това кога ще видим поне на картинка ни ги покажете да ги сложим в военния исторически музеи АЙДЕ ДАНО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ В ПАРКА

Много добра платформа, особено за нашия пресечен релеф. В Украйна се видяха много от слабостите на танковете и колко са важни по-леките машини. Тук не е като там с тяхната кал, така че много добър избор направиха военните, макар че и Патрия си я бива. Трябва да имаме с какво да се защитаваме, просто някой по-силен може да реши, че нещо твое му трябва, защото го е владял преди 100-200 години.

Това е универсална вечна машина, която може и да се обновява. България купува най доброто в цена качество

Сега ще купим и батерии за нашите, щото те ще дойдат направо модернизирани, ако не и амортизирани. Задокеански братя, само не им слагайте и трети двигател

Супер...ще си вземем и една партида и от тех...пари кат весници

И кат свърши тока ко праим?

Хибрид е означава ДВГ + ток

Очаквам през 2024г. таксата спокойствие да бъде прикрита като купуване на 2 подводници от САЩ за 2-3 милиарда лв.

Пеодводнице са САМО ЕДНА но се предлага и САМОЛЕТОНОСАЧ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ СУПЕР СИЛА!

Предполагам че на Ланцет му е все тая за такъв тип "стелт". Няма как температурата на Страйкърчо да е еднаква с тази на фона. А ще тежи доста повече (батерия, ел двигатели, генератор...) Така че и тия ги пишете бегали.

Ми вместо милиард долара на УСА за Страйкъри, да бяхме модернизирали за тея пари нашите си БТР, които сега ще Подаряваме.... Убеден съм , че за приблизително същата пара , освен дълбока модернизацоя на БТР-и , ще има и за модернизация на танковете ни !!!

Абе то на времето и порше се опита да прави електрички, ама нещо не му се получи.. хубаво е да се чете история.

Кого ще атакуваме?

това,че ще ги платим не означава,че ще ги имаме;)

Те тия и до сега гърмяха като пуканки, та с бетериите и светлинно шоу ще правят. Живучестта на екипажа ще е като при шърманите - всяко попадение ще гарантира барбекю.

Вай как гърмяха като пуканки? Може ли малко факти а не сам бълвоч?

Отваряш битшут, пишеш stryker ukraine и започваш да гледаш.. вземи си кърпички да си бръшеш сълзите.

еърфрайер.

А нашите ? Или и те не са построени още?

обаче са "стелт" изпълнение и не можеш да ги видиш-също като кенЕФ-ките;)

Има ли възможност да си купя един без въоръжението и каква е цената?

що, с жипката не можеш ли да ходиш на риба?

ама това е по-широко и удобно за спане;)

Нашите такива ли ще са? Че за тия пари у кафе трябва да могат да правят

_stankow

Военен смисъл няма, но пък да му мислят съюзниците. На които ще го натресат с 30% отгоре заради "екологичност" и "моденост".

Интересно как ще му зареждат батериите в бойни условия?! Абе, сложна душа е гейската....

Измислено е преди два века. Нарича се генератор. Учи се по физика за 8 клас и наистина е интересно.

да уплаши дори врабците

След универсиетата, поработих 3 годиники в една от най големите френски фирми за оръжия, или "специализирана техника". Понаучаваш някой неща за бранша и продуктите дори и без да си военнен или да имаш боен опит. Разбираш няколко неща. Покупката на такава продукция е винаги политически мотивирана и не е базирана на "най добрият" или "евтин" вариант. Конфликт между равностойни страни..или така нареченото "near peer adversary" не зависи от един конкретен продукт, а от цяла гама фактори и продукти. Като с всеки друг продукт, няма перфектна специализирна техника и се правят избори...слагаш едно качество, за сметка на друго. Примерно, или ще е по маневрено но по уязвимо, или ще е по добре защитено но по малко маневрено. Също така, като всеки продукт, зависи от кого и за какво ще се ползва. Примерно, айфона е красив и сравнително удобен продукт, но не става ако смяташ да прекарваш дълго време под водата в лоша видимост. Най ефективната специализирна техника, е тази която си направил сам, защото само ти знаеш предизвикателствата на средата в която имаш проблеми. Поради и тази причина, НРБ преди 89г, беше тръгнала да прави специален планински танк (на базата на руски танк) защото само Българската Армия беше способна да види и да разбере своите предизвикателства. Не знам относно машината в статията, но тя най вероятно ще отговаря повече на американските изисквания, предизвикателства и възможности, които едва ли са същите като българските.

Но също така е важно техниката ти да работи добре със съюзниците ти, резевни части, производство и информация

има и боен опит, и КПД...Всъщност за кво ни е "подвижно барбекю", след като с тези пари можеше да се развият, изучат, прозведат наши ....примерно дронове Мен ми е чудно най големите тарикати след макетата У СВЕТА да ни онождат орално, анално и морално

Борбата с дронове им е епична! Първо има пламък, после пушек и след това огън до пълното изгаряне на Страйкъра. Руснаците са го нарекли "Радост за гранатометчика"

със калашника 7 62 ша го опуцам като картоф,а ние даваме милиарди за скраб,а имахме завод в червен бряг за изпитани в бой надежни машини,стелт било,невидимо след първия изстрел

Петицата е по-пробивна от седмицата ! Въпреки разликите в тежест и дулна енергия !

Да го направят по удобен за качване с токчета. :-) Също задължително да слоцат огледало вътре, да могат екипажите да се гримират. :-)

да, това помага като опъваш руската сволоч... не е лошо да им дадеш възможност да се гримират малко, че не само на тях да им харесва... все пак западняците са изнежени души, те не го натопорчват лесно като чеченските отряди, при които "дупе пол нема" и всичко наред... докато това европейците, мека работа, не изнасилват добре руслямци

стелт мисии,значи при първия изстрел срещу тях се изпаряват мигновено и са стелт,ако ще да не хибридни ами и на газ

Изобщо не ти е ясно какво е стелт. На плещиш ли плещиш..