САЩ засега няма да унищожават неконтролируемата китайска ракета, но критикуват Пекин

Надяваме се да се приземи на място, на което няма да навреди на никого, заявиха от Пентагона

Обратно в новината

Коментари - САЩ засега няма да унищожават неконтролируемата китайска ракета, но критикуват Пекин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на китайските. Дано удари гей парада на Червения площад на 9 май.

Тони що падна в двора на съседа. удари го, но добре, че беше по главата. От металните отпадъци ще направим чушкопек и и капачки за буркани.

"..тъй като планетата ни е съставена на 70 процента от вода.." Сериозно? Абе тази статия да не я е писала Чалева под друг псевдоним? Защото глупостите и неграмотността са същите като нейните.

А краставицата е 99% вода

Абе друго е ракетата Ганьо-124 ...

Засега имаме само ракета "Барба Ганьос (с) 200"

"САЩ засега няма да унищожават неконтролируемата китайска ракета" , да и аз няма да ходя на Марс, не че не мога ама нямам желание

САЩ, Русия, Китай, Великобритания и Франция имат на въоръжение антисателитни ракети които биха могли да бъдат използвани в случая. Въпроса определено не е до възможности, а до желание да го направят.

И до разход /ракета/, разбира се....

От гореспоменатите само САЩ и Китай са застрашени. Но, китайците разчитат да падне в южното полукълбо. Така е заложена траекторията й. Но не е напълно изключено и в Северното. Тогава те би трябвало да се намесят, ако видят, че ще падне на тяхна територия. Но това ще стане ясно един час преду удара, приблизително.

Обява: Продавам каски.

С какво да я унищожат, като собствените си бази в Ирак не могат да предпазят? Само си правят ПР, нищо не могат.

Абе говньо, ти правиш ли разлика между време за реакция на нещо което идва от космоса и нещо което идва от 20км ?

аве дрисльо нали много ревете, че американското пво е най-великото и хваща всичко, кво се оправдаваш сега като четвъртокласник на родителска среща

ПВО нямо каквото използваме в общия случай няма никакво отношение към проблема. Става въпрос за цел на 200-300 км височина със скорост 10-20 хил км/час, не за цел до 20-30 км височина със скорост до 3-4 хил км/час с каквито се занимава ПВО. В случая би се използвала противосателитна ракета. САЩ (и не само те) има такива на въоръжение. Коментара ти е в стил "Щом не мога да карам мотор, значи и кола не мога да карам!". Двете възможности нямат пряка връзка помежду си.

А дано да падне неизгоряла върху нашият парламент.

Мда... Китайска стока - поредното менте

Я погледни китайските скоростни влакове и после дизелите на Amtrak в краваристан и после дрискай тук.

чекай, чекай малко - както е казал народният поет. Иде хиперлуп-а на Мъск. Там влаковете ще са много джиджани.

ми да бяха взели някой влак за нагоре вместо да се излагат с ракети

Тия китайци все изпускат нещо - ту ракета, ту кораб, ту вирус. Където има комунистически капитализъм, не излиза нищо смислено - само поразии. И колкото по-зле, по-добре за тях. Това е максимата на умния социалист. Не им ща и ваксините - нито техните, нито руските - да си ги бият на тях.

Киро кирооо... Ти май не си Киро а си Петко. Ха ха ха

Бих го нарекъл комунистически капиталофеодализъм.

Ракетата трябва да е голяма, че да извежда първия модул на станция. Обикновено ги пускат в Тихият океан, между Антарктида, Нова Зеландия и южният връх на Южна Америка. И да се размине с целта, е много малко вероятно да нацели нещо с хора.

Там ги погребват в океана. Ама за контролираното пдане трябва двигател, а на китайската не е предвиден такъв.

Повърхността на планетата ни е покрита 70% от вода, не е съставена от 70% вода

Краварите и да планират да унищожават ракетата, НЯМАТ С КАКВО! И затова като лисицата и гроздето - било кисело, защото е високо! А те - няма да я унищожават, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ! Мамицата ви мръсна краварска, целия свят сте осрали!

Mълчи бе тъп русофилистик , само глупости приказвате, нападнахте Украина Грузия никой никъде не ви иска замо зло сеете...могат да я унищожат, тяхните ракети не са рисувана анимация...дебил

Глупец, краварите разпалват конфликти около Русия , строят си бази оо границите, измислят си поводи за санкции и т.н. курвенски истории, но после Русия била агресивна!

Към 12@0, Глупец е на руски. Явно майка ти е руска крава.

олигофрене покажи ни руската армия която е нападнала Украйна, можеш ли? а защо не ревеш за всички държави нападнати и разрушени от американците ве продажнико?

вие сте от онези хора които са "учили" български език в чуждо училище... Защото в българските училища се изучава възрожденската ни литература, и представете си лиричните герои в нея много често определят с българската дума "глупец" хората като вас.

Ако не ти плащат за този издрисък, с който си нацвъкъл сайта,бегай на доктор,може и нищо да ти няма!

И вирусите им обикалят неконтролируемо земята.

Дали са техни или краварски официално не се знае

Кравите не носат такива вируси...най-много да са от Северноазиятската клоака..

Сунь Хуй в Чай и Вынь Сухим

Новини от последната минута: България също за сега не предвижда да унищожава отломката от китайската ракета!

При предишното такова падане на отломки преди години, нашият войвода се беше изказал, че е мобилизирал бългаската армия, ама сега дори не се е трогнал още.

Миналият път имаше вероятност да падне на българска територия. И то баш нд/около София. Армията не може да спре ракетата. Щеше да спасява хора изпод развалините и да извозва трупове. Сега обаче, ние сме малко на север над опасната зона. Да му мислят гърците и турците.

Китайците не ги бива с ракетите,ама какви вируси правят!!!!

На теб някой кравар ли ти го наби в ГЪЗА, защото нямаш глава, че това е китайски вирус? Който е изпуснат от лаборатория във форт Детрик, САЩ, а три години по-рано една сган кравари дори прави опити за получаване на патент върху модифицирането им неколкократно? Да ти сера у кухата глава, така поне ще е пълна с нещо!

Я по-полека с епитетите... Ако не си разбал, целия свят го нарича "Китайския вирус", така че какво повече да кажем...

Той е китайски, защото е направен да съсипе кирайската икономика. Лошото е че не са помислили колко хора пътуват до Китай…

Викаш кравите го направили и изпуснал и патентовал. Ама открит в Китай с такава лаборатория в града. В държава от кояте дойдоха птичи свински грип. А руснаците тръбяха че имат ваксина още на 2 ден?!? А ония в Америка даже белина пиха?! Според мен нещо логиката ти хич я няма което е нормално за вмирисани ватник с оплескани руска спер.а по ушанка та. Не е ли Северна коерея създателя там нямаха нито един заразен или Куба или Венецуела все страни без корона :) :) ей тоя Путин ей таз Русия с такива кучки като вас врагове не и трябват.