Създадоха гъвкави електронни кръвоносни съдове

Според учените изобретението ще помогне да се преодолеят ограниченията в областта на конвенционалните съдове за тъканно инженерство

Обратно в новината

Коментари - Създадоха гъвкави електронни кръвоносни съдове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво очакваме да репродуцират и останалите елементи от човешкото тяло.... а по богатите ще станат безсмъртни!!!

Браво. Погледнах статията. Само китайци. Единствено първия автор е бил в Лозан за малко, но последния автор (който е баш мозъка) и всички останали са китайци от университети, медицински заведения и академията в Китай.

Нищо не разбрах.

То е нещо като след като получиш инфаркт и не можеш да вдигнеш самолета нито с виагра, нито с нищо, освен с ръка, да идеш на лекар и така да ти го барнат така, че хем да стане по-голям, хем по-дебел, хем с дистанционното да можеш да си го въртиш като вентилатор, да можеш да го използваш вместо миксер, дори когато бъркаш бетон и те така. Вярно - физическо удоволствие няма да изпитваш никакво, но психологическото ще е несравнимо, което е по-важното.

никакво сетивно удоволствие...пък ще има психологично...хм, е тея неща не ги разбирам...ами ако се напикаеш и не усетиш, но разбереш...дали е нужно да изпитваш и срам...щот сетивност няма...гадост, колко далеч стигаме в неестественото...:-)

...така е написано/преведено, че неспециалист нищо не може да се разбере... А тогава, какъв е смисълът от такава новина за широката публика?...

Blutooth и WiFi дали имат? Много добра новина, но ме плаши по принцип. Медицината е страхотно, че напредва и ще може да се спасяват смъртоносни заболявания, но какво гарантира, че тези съдове, които отпускат сами лекарства не могат да бъдат хакнати? Представете си някой да може да ги хакне и да промени дозата!

Лекуване означава - възстановяване, регенериране на организма, а не протезиране.