Създателят на Ethereum унищожи Shiba Inu токени на обща сума $6,7 милиарда

Beднaгa cлeд пyблиĸyвaнeтo нa тaзи инфopмaция, цeнaтa нa ĸpиптoвaлyтитe Ѕhіbа Іnu нa paзличнитe бopcи нapacнa c 36%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да иска да му подаря 8 трилиона грескойни?

Този и Елон Мъск доказват, че виртуалните валути трябва да бъдат забранени, защото всеки с медийно или технологично влияние може да ги унищожи в рамките на един ден.

С старите валути поне можеше да си обършеш газъ ако се наложи, тия и за това не стават, да ти е.а и измишльотините безполезни. От кеша по-добро ня-мА!

Е то най-добре е да намериш две торби злато, ама мисля, че Том Сойер и Хък Фин са намерили последните, след това - НЯ-МА :))

Всъщност разлика между крипто- и кеша реално няма. Стойността им се определя единствено от психология и нямат никаква реална стойност. И крипто и реални валути могат да се сринат лесно, ако някой реши да го направи.

Ако не си вдянал (както си личи от коментара), стойността на едно разплащателно средство се вижда когато поискаш да придобиеш нещо срещу него. Така, че и за тези "валути" явно има нужда и интерес. И очевидно златото не може да ги замести там където има интерес към тях. Ти обаче си личи че си над нещата, а си и независим, така че свиркай си...

В едно шкафче нейде накрай Банкя... а може би Барселона...

До Беспристрастен - така е, но интерес във виртулните валути имат само спекуланти и хора, които чрез тях получават откупи и изнудват. Отделно кеш по дефиниция има обезпечесност за него, като злато, например. Виртуалните валути не са обезпечени по никакъв начин и тази новина го доказва.