17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докат го пусне и няма да има крипто, безмислица

неговаста работа е била само да го надърви. Иначе майката е свършила всичко останало.

"...изисква използването на сложни криптографски кодове..." Ох, бе... спрете се с тия "сложни" криптографски кодове. Нищо сложно няма, хешове се изчисляват с молив и хартия. Има разлика между сложност и трудност на една задача. Да преместиш една песъчинка в единия край на плажа от една купчинка върху друга не е сложна задача. Да повториш операцията за всички песъчинки на плажа е трудна задача. Що трудна? Щото иска много труд, не щото е нужен професор да я върши.

и аз не разбирам каква сложност видя Щерев. комп и преди 20 г нямаше проблем да ти управява криптопортфейл, днес в една лед крушка има по-мощен процесор.

Стояне, кога ще пораснеш бе?

Търговията с крипто изисква използването на сложни криптографски кодове за оторизиране на транскциите. Транзакция се нарича доставка на стока или услуга от продавач към купувач, което е равносилно на търговска сделка. Транзакцията е всеобхватен термин обхващащ купуване, продажба, замяна или друго действие в следствие, на което се осъществява размяна на стоки и/или услуги. В счетоводството, транзакция се нарича всяко събитие, което е или предстои да бъде записано във фирмения счетоводен баланс. Транзакциите (наречени още сделки) са в основата на световната икономика и са заложени във всякакъв вид дейности. Термина транзакция (операция) е равносилен на думата „търговия”. Транзакция, Гогов.

Тоз и той тръгнал да продава фабрики на 8-ми септември!

Нацели точния момент