Коментари - Създателят на първите ГМО-бебета отново работи по модификаци на човешки ембриони | IT.dir.bg
назад

Създателят на първите ГМО-бебета отново работи по модификаци на човешки ембриони

Болестта на Алцхаймер може да стане нещо от миналото чрез генното редактиране

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Създателят на първите ГМО-бебета отново работи по модификаци на човешки ембриони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бебета вече ще се раждат по поръчка, все едно си шиете костюм, което моментално значи, че нормалния начин за зачеване ще бъде премахнат - или кастриране при раждането или нещо вкарано в храната, примерно витамин це в хляба, флуорид във водата, йод в солта, нещо което някой е решил вместо вас, хахаха, капитализъм

ШЪНДЖЪН ДЗЯНКУЕЙ във фейсбук сигурно има десетки китаистки групи - питайте барем там как се транслитерира на български, като не знаете! Писна ми от копи-пейст псевдожурналистика, дето не може дори свестен превод да направи.

пффф

Щом е китаец - може. Да не е западняк, че тогава ще е нетърпимо, нали другари? :)) п.п. Бе нещо не виждам "Сатанисти!" и "Нов световен ред!" в коментарите... :)))

Това е пътят. Всеки родител(нормален) би искал да получи умно и здраво дете. И ако науката би могла да го гарантира, той даже ще плати. Разбира се, ще има "традиционалисти" дето ще приказват, колко хубаво е да оставиш нещата на случайноста, и да получиш я болнаво дете, я откровено дебилче. Но аз бих заложил на умните, смятам че бъдещето (ако изобщо има) е тяхно.

Само бате да ненапрай човек да иде джилязо.

Господи помилуй ни и пази от този зъл свят!

*превежда сигурно би искал да кажеш?