Създават наночастици, които да се свързват с мозъка

Разработката се финансира от агенцията за перспективни технологии на Пентагона

Обратно в новината

Коментари - Създават наночастици, които да се свързват с мозъка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нека чипирането започне сега!!!

Не е чипиране, а самоубийство.

не разбрах това в коя от ваксините или във всички?

Е, тия пък чак сега, малко сте закъснели с признанията!Та ние ги знаехме тези неща от 2-3 години вече!

То вече се тества с помощта на ваксините. Не е случайно и изстрелването на десетки хиляди сателити на Мъск, съвпадащо с началото на пандемията. Пъзелът се сглобява, симове

PEYTSCH

Наночастиците са отдавна създадени и е бъкано с тях във „ваксините“...

"външнo мaгнитнo пoлe" или иначе казано "Starlink", проектът на Мъск, с който покрива ниска орбита с над 40 000 сателита, с официално предназначение - 5G интернет :) https://www.starlink.com/

Все пак, ако сложа алуминиева шапка, ще мога ли да блокирам излъчванията на наночастиците?

Не.

̶ Даа ̶ казал замислено корона-вирусът и звъннал на шефа на собствения си научно-изследователски и развоен център, а после по специалната кодирана нанолиния ̶ и в Пентагона.

5G НА МАКС И МИЛИОНИ МОЗЪЦИ В ЕДНА ОБЩА МРЕЖА.......... ЕЙ КЪДЕ Е ОНИЯ ЛУМПЕН dp, ЕЙЙ НЕ СЕ НАВРЕЩЯ ТУЙ МЕКЕРЕ, ОТ ДЕ ГИ ИЗРАВЯТ ТАКИВА КАТО НЕГО...??

НА ГЛАВАТЬ И НА МАКС, ПОНЕ 10 МИНУТИ, НАНОЧАСТИЦИТЕ ЩЕ СЕ ИЗПАРЯТ ЗАЕДНО С МОЗЪКА...

ПЕРФЕКТНО, НАНОЧАСТИЦИ+ЧОВЕШКИ МОЗЪК+5G=МОЩЕН КОМПЮТЪР, ПРИЕМНИК, ПРЕДАВАТЕЛ СУПЕР КОПАЧКА ЗА БИТКОЙНИ, САМО ЧЕ ПЕЧАЛБАТА ЩЕ СЕ КАСИРА ОТ МЪСК, МАЙКРОСОФТ И ГУГЪЛ!

Moderna :)

Пентагона, какво общо има с Китай и лабораторията в Ухан?

Здравейте биороботи!

Само са финансирали лабораториите в Ухан.

Какво готвят пак мръсните еврейски свини?

трябва да е жележна!

И така едвали ще установят количеството информация обработвана в мозъка, да не говоря за информационните процеси!!!

Създателите на тези технологии и техните поръчители трябва да бъдат съдени по най строгите закони за престъпления против човечеството.

Като идеш да гледаш процеса да не забравиш да сложиш алуминиевата шапка, че току виж и с 5Г те облъчили и кой знае какво още ти готвят, дааа. Отде ви изравят бе.

То и маса финансира роскосмос ама......

Мале колко идиоти е родила майка България. Майкоооо с колко кдймтрейл ги е поливал мъск. Добре че имаше чернобил че да затрие толкова народ едва ли планетата може да понесе толкова глупост на квадратен метър колкото българи има.

Тръпки ме побиха и не виждам как мога да се спася. Чрез кръвта-ваксини-магнитно безжично поле-5G-фантастика или реалност?!

КИТАЙСКИ КЛОН ЗАРАЗЕН ТОРС-КОВИД, КОЙТО МУТИРА В НОВ ЩАМ И...... "ДРОНИ" НАНОБОТИ КОИТО ВЪЗДЕЙСТВАТ НА ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ, ПРОВОКИРАЙКИ РАЗЛИЧНИ СИМПТОМИ И ХАКВАТ ИМУННАТА СИСТЕМА...

Няма разбира се, но ще се види малко повече. Един неврон е доста сложно нещо, сравнимо с неголям микроконтролер мисля, че идваше някъде. А тия наночастици са по-скоро еднобитови, т.е. ще могат да видят кога невронът прави нещо и кога "спи", и може би ще могат да го подритнат да се "събуди". Което няма да е хич малко разбира се, ако и да е все още повърхностно в сравнение със сложността на системата като цяло.

Гледам и не вярвам на ушите си :) Идиот, тъпунгер, идиот, тъпунгер.... Носете си алуминиевите качулки и не се притеснявайте. Апартамента целия го облицовайте с фолио и старателно го заземете! Земното под 1 Ом задължително!!!

Забравих, от алуминиевата качулка трябва да виси един синджир и да се влачи по земята, за да заземява вражеските сигнали!!!

Преди години залагах всичко, че "Терминатор" е фантастичен филм. После започнах да се замислям дали в някаква степен не е научно-фантастичен. Сега вече съм уверен, че ако тия "учени" не ги озаптят, "Терминатор" ще си стане чисто научен филм. Или документален. На който както му харесва

Замисли се повече.

А чипосването и 5G взеха да звучат май все по реални :)

Аз се чудех що в руслямската ваксина има най-много желязо, а то била бъкана с наночастици. Това обяснява и защо Путлер непрекъснато я пробутва на цял свят, докато в Руслямска държава са ваксинирани едва 4,5 милиона души.

Направо да осъдим цялата Руслямска държава, че там само оръжия и начини за убийства създават.

Браво , интересно докъде и как ще се развие тази технология. Дано по-скоро има полужителни резултати.

Кво бе путлерастчетата не ви харесва руслямска ваксина ли? Или това не влиза в конспирацията?

после се чудят що хората ги я страх от ваксините с наночастици рнк

а тези нано.... с рнк ваксините ли ги вкарват в кръвта...и послде ти пускат магнита и става гърчене като в "Крепост" с Кристоф Ламбер, на когото цайсатият му изкара наноботите през носа, за да не го тормозят с гърчове дистанционно; аз не излизам от къщи и много филми гледам - затова...

ама това не дразни ли имунната система? Не се ли наслоява из кривините? И въобще що за експерименти?

за земното си има стандарти, сега не мога да ти извадя колко трябва да е и как се мери но по принцип може да се види :)

Това земно трябва да е нестандартно!!! :)

Стара информация, това вече е в действие. С ваксините от Ковид ги вкарват Нано частиците. Останалото всички го знаят..

умен току-виж в един момент се окажеш прав с наночастици в мозъка, но ще е късно либе за китка

Ей, зомби, вас ви ровят, знаеш от къде, инак все още се намират и живи хора. Ма обяснявай си на зомби, ако си нямаш работа! Гледаш го - уж прилича на човек, ще речеш, че има мозък, разум даже! Но ... Не би! То е с дистанционно, нито мозък му е нужен, за разум и душа да не говорим!

Тогаз още не бяха научни! :-D Минаваха за конспиративни теории и бяха обект на подигравки от страна на прогресивните и умно-красивите. Сега, когато същите новини се обявяват като научни, подлежат на възхита и само възхита!