Коментари - Астероид може да се сблъска със Земята през 2032 | it.dir.bg
назад

Астероид може да се сблъска със Земята през 2032

Астрономи от Кримската астрофизическа лаборатория откриха 400-метров астероид, който през 2032 г. може да се сблъска със Земята.

Обратно в новината

Коментари - Астероид може да се сблъска със Земята през 2032 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от Русия, с любов...

Сигурен съм че на официалното посрещане Бат Боико ще е там да пререже лентата и да каже че той го е докарал. Сергей Станишев пък ще дойде да обясни че това е фалшив астероид като сме платили за метален а той бил леден и ББ е прибрал разликата. А българският народ ще пие ракия със салата и ще празнува освобождението ;-)

400 метра е доста големичък. Ако удари ледената епоха не ни мърда.

Малък е. За ледена епоха трябва да е поне 7 км. Ако беше обаче комета ни е спукана работата.

Ще излезе права Слава Севрюкова.Да пази Бог България! АМИН

Само така! Създавай в населението ,чувство за тревожност и страх!Карай ги да сънуват нощем метеорити,финасови кризи,войни и болести....От медиите ги заливай с реклами ,дето ти казват ,как прането ти не е баш бяло,как не ти става и как те болят зъбите... Това е методът да са ти послушни и да не обръщат внимание как с пълен черпак гребеш тлъстите мръвки от общата копаня!!Така де,то е по-важно да оцеляваме ,пък ще ядем ако има после.

Брат ,... не ги забравяй... никога не ги забравяй тия пусти хапчета...

Съжалявам,но трябва да те разочаровам.Пия си ги редовно :) Извън майтапа,обаче ,все ми се струва ,че съм прав. Ако имаш аргумент насреща ,като изключим диагнозата,която ми постави дистанционно,ще се радвам да го споделиш.

Едно такова ще ритне топката в друго орбита. Зареждайте с кюмюр.

Ето кога може да излезем от кризата!

падне у градината и да е от железо

Падне ли ти у градината - отпиши всичко в радиус от 1000 км.

БатиГого

Те тогаз - да ми падне на 1000.001 км от градината...

Може...

чисто статистически, все 'някога' ще се появи астероид, запътил се точно към нас. уж вече веднъж ни е целил, да видим сега...

Астероидите, които могат да се сблъскат със Земята станаха прекалено много. Като бройка почти достигнаха бръмбарите в главите на на някои астрономи.

Дано Брус Уилис да е жив

и Steve Buscemi също

dirddd@

Айде де, то в рамките на 13 години станахме неунищожими, то не беше "милениум", то не беше какво ли не. В последно време, доста учени твърдят, че е по-вероятно да се самозатрием, отколкото да ни изтреби външна "намеса", но все пак паниката е изключително средство за управляване на масите.

Е тоя път вече - стягам мазето!

Затегни и дупето!