Секретна военна система разбрала за експлозията на "Титан" още на 18 юни

ВМС на САЩ разполагат с един от най-напредналите акустични сонари в света

Обратно в новината

Коментари - Секретна военна система разбрала за експлозията на "Титан" още на 18 юни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чули са колкото са хвърчали до луната...

Щатите за разлика от руснаците рядко дават информация за военните си разработки , както би трябвало и да бъде.

предлагам да съберем пари и да пратим на това пътуване до титаник Боко Тиквата , Шиши , и свитата им

"По-конвенционални шонарните шамандури, разположени в океана не откриват никакви признаци за взрив или имплозия." Ъъъъъ, кво??!?!

Обяшнявам: по- и най-конвеншоиналните шонари и шамандури ша нешпошобни да ушетят по- и най-дълбочинните импложии, експложии и други плжоии. А редакторите на дир.бг ша пропушнали да прочетат какво качват в шайта.

във време на имПлозия: налягане е от периферия към център - шамандура ще се устреми към соленоводно дъно, във време на ексПлозия шамандура ще бъде избутана в посока от граница между соленоводна повърхност и атмосфера - към сантиметри над повърхност солен гигантски H²O басейн, живи + здрави

Слудят и анализират шумовете в океаните и моретата?Могат ли тогава да засичат руските подводни лодки и по специално руското чудо-юдо торпедо ,,Посейдон” което можело било да предизвика апокалипсис по американските крайбрежия дори та 100-159 км навътре в сушата

Няма как да се знае, дали мопгат, тъй като "чудото" още не е пуснато в експлоатация. Имаше едни тестове преди около 4 месеца, но подводницата се върна бързо, заедно с торпедото обратно...

Абе май не е точно така, ама щом са ти докладвали ;)

Глезотията докара до там Господ си знае работата

Имало и "шонарни" шамандури....

Е кво х...ями мълчаха толкова влеме А?

Ми щото иначе ще се издадат, че имат такава апаратура :)

Секретната система "реагира" чак на четвъртия ден, едва след като намериха първите парчета от апарата. Дотогава всички се ослушваха кой чука на вратата и лъготеха хората, че все още има надежда. При такава скорост на реакцията, секретната система ще докладва за руска подводница край Нюфаундленд едва, когато тя е в залива на Манхатън...

Прочети статията бе сопол. Споделена е информацията веднага с екипа по издирване. Но те от де да знаят че не е думнала някоя руска бангия.

Нещо си в грешка и не четеш. Напротив казали са веднага на калъфите дето ги издирваха, но тив са продължили , нормално докато не открият останки. Те 4 дена останки са търсели, нямат право преди да ги намерят да кажат

Експлозия ли? Нали имало имплозия? Последно? А журналята? Докога ще казвате сега едно, след малко друго?

Тъп ли си или на тъп се правиш? В статията пише: "аномалия, съответстваща на имплозия или експлозия".

Ами тъп е то е видно

Ти погледна ли заглавието?

Първо има имплозия и моментално следва експлозия. Водата се втурва навътре и моментално се връща обратно. Кинескопите на стрите телевизори така гърмяха.

А не е ли обратното, след експлозия под водата следва веднага имплозия и водата се връща на мястото си. От какъв зор водата след като е направила батискафа на консерва (имплозия) ще бяга обратно там, където вече има вода?

Трябваше да ползват нашата най-напреднала лазарна система - старшина Лазар засича превозни средства и техните скорости без грешка!

Очакваме холивудска кинопродукция "Титан".

Сигурно би имало и и по-тъпи филми, но ще са малко.

Работим по въпроса но все още доуточняваме какъв ще арт джендъра на загиналите, както кой супер-герой ще свободен за снимките.

Киркоров ?

Секретна,разбираш ли ма.

Вече може да се мисли за продължение на филма "Титаник" с ново заглавие "Титан" или "Титаник 2". Отитяването на всичко. Злобата си върви, защото системата е такава, но некадърността там е повече от очебийна, а детайли още ще се изясняват за случилото се.

То се планираше да има потъване на Титаник2, но явно са минали на по-бюджетен вариант - Титан.

Имплозия е причината, плиткоумни олигофрени!

Това беше ясно от първите 5 мин, за имплозията, на всеки мислещ човек му беше ясно. Целия тзи цирк с т.нар. търсене и спасяване не беше нужен. Само не е ясно защо американците са мълчали като пукали? И защо едва сега казват? Има нещо гнило тука, не се връзват нещата.

Ти си на ход. Виж вкара логика и целия аналитичен ум които си скрил в черепната си кутия . а този абзац те съветвам да го пропуснеш изцяло че хич не се връзва с целия ти коментар "Въпреки че не е окончателна, тази информация бе незабавно споделена с екипа, отговарящ за търсенето на подводницата", добавят военните.

Разбрали-дръжки. Що търсиха 4 дни тогаз и се напредварваха с времето.

Тъй, тъй..........

Те американците все всичко имат, на всяко гърне мерудия. А като им кажат - добре де, покажете - "тайна, майна". То така всеки знае. Имаха снимки от свалянето на боинга - къде са ? Имаха снимки от взривяването на Северен поток - къде са ? Всичко имат, докато не им ги поискаш !

Ами както пише в новината - като са засекли, са казали на издирващият екип. Ма Станков не е читател, Станков е писател, при това писател - мерудия.

при това писател инженер

Ето това е типичен путлераст кретен. Измисля си теза и после пита "къде са"?

Това е типичен лайненски кретен. Измисля си теза и не пита "къде са" :)))))))))))))))))

_stankow

Нищо не си измислям. В Хага, на съда за малайзийския боинг направиха луди адвокатите. Имали снимки, ама нямало да ги покажат, на този ще ги покажат, на онзи не, този не може, онзи да отидел в една стая да му ги покажели за 10 секунди, повече не можело, копия - сакън, не може. В крайна сметка не се разбра какво имат, но съдиите не ги приеха за доказателство. Или ги имаш и ги показваш, или си трай. Но те нали са най-най- ама страшни направо ! :D :D

Баси колко специалисти има тук … и МНОГО РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО ….а пък държавата е като помийна яма, ама важното е че сме много добри а другите са гола вода …. ПЪЛНА ОЛИГОФРЕНИЯ, явно в ДИР.БГ броят маймуните на клона дето пишат и четат коментари …. то това май е идеята иначе защо да поддържат тази безсмислена опция

Да бе, да... както кацнаха на Луната и откриха.... холивуд в лунните кратери... Апропо, за какви пари ства дума?

Апропо , леле какви сложни думи ползваме за да пишем глупости.

Американците си признаха че предварително са правили снимки филми на кацането на Луната... уж за да се подсигурят ако нещо стане с "официалното" кацане, като минат още 50-60 години ще си признаят и за "кацането";)

Това е нагла лъжа. Никога не са правили предварителни снимки за "подсигуряване". Нито са признавали такова нещо.

Как ще е лъжа бе? Лично пред него си признаха! Дойдоха у тях и си изказаха всичко!

Тая луна ви съсипа и тоя холивуд

Cost savings бате... Така се бачка по западен стандарт...

Мрежа от подводни микрофони датираща от началото на студената война, след сриването на СССР не е ъпгрейдвана. Та доколко според вас това представлява "напреднал акустичен сонар"? И още едно дребно уточнение - сонарът включва собствен активен излъчвател, а не пасивна система която слуша за шумове. Отделно обсегът на сонара е сравнително ограничен.

Мрежата от подводни микрофони не е ъпгрейдвана още от сриването на Британската империя. И няма изгледи да я ъпгрейднат докато се срива американската.

Тъпунгер Сонара има микрофони и не е нужно да излъчва за да хваща звуци. Но дори и да излъчва това пак не му пречи да засича други звуци

Дрън-дрън…

Е, колко SOSUS да е секретна?! Като още през 70-те години на миналия дори нашите подводничари се учеха как да я избягват... па макар и да не плаваха из районите в които е разположена?!

Успешно е било обучението, тая система няма никакъв шанс да засече български подводничари.

Всъщност нямаше шанс да засече българска подводница... Но виж подводничари може и да е засичала, все пак нашите подводничари, поради липсата на съответните полигони, преминаваха голяма част от практическото си обучение в Балаклава, близо до Севастопол. А подводничарската академия която завършваха страшите офицери беше в Ленинград, така че практическите им занятия са били около СОСУС-а, то май и затова и тука младшите офицери я изучаваха... да не стават за смях пред "чужденците";)

Досега си мълчаха, че имат тайна система, сега... се фукат, че имат тайна система?

Още 5-10 пъти я пуснете тази статия . 1 ново изречение и copy-paste от предната. От вчера ни уморихте с тоз Титан.

Е как няма да го зне, като същата тази секретна военна система е предизвикала имплозията!