Коментари - Първи сме по селфита в Източна Европа | IT.dir.bg
назад

Първи сме по селфита в Източна Европа

Българите си правят най-много селфита, в сравнение с останалите страни от Централна и Източна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Първи сме по селфита в Източна Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По скоро сме първи с-орки.

Това е на принципа, че следваме сляпо модата от преди 20 години. Плиткоумен навик. Понеже това е технологична тема, 20-те години може да са по-малко - всичко се развива бързо. Ако съм прав за всичко това, би трябвало в Европа да са били луди по глупавите снимки преди 10 години, примерно. Като потвърждение на това мога да дам друга "мода" в областта на глупостта - кемтрейлс. Преди 10 години в Манчестър един с дънки и дънково яке, купени през 1980 и носени водеше кампания за кемтрейлс. Аз се учудих колко е изостанал, бях чел за тази отминала глупост няколко години преди това. останах мъничко доволен, че, виж, в България поне не сме толкова заблудени... Уви, не съм бил прав. Към 2010 кемтрейлс станаха мода и тук.

Само по идиотщини можем да сме първи. Селфитата са много куха работа.

дали селфита или самоубийства общото е че сме първи....

В простотията винаги сме първи.

Понеже сме най-тъпи....

Малий, да имат достатъчно налично свободно пространство в телефоните? Не сте добре хора, трябва да искате да имате достатъчно налично време, защото лети бързо. Но в България това го имат в изобилие.

Още една статистика, доказваща бързото ни и прогресивно затъпяване. Жалко!

Прост народ, без смислени занимания и много свободно време.

дкми

То това е от ясно по-ясно: На където и да се обърнеш се виждат млади хора, вперили поглед в дисплея на "смарт"фона. За тях фейсбук е нещо изключително важно.... селфита, лайкове, месинджъри... членувания в групи, страници... абе жалка картинка. Ако имах малко власт - бих забранил така наречените "социални" мрежи. Те са асоциални - отделят хората един от друг, и ги набутват във "виртуалното". Губят връзка с действителността, дава се поле за изява на откровенни малоумници, които пропагандират идеите си сред младите. Фейсбук е вреден.

Селфитата са ОК, когато си правиш няколко на година. НО когато на ден си правиш 200... мисля, че е време за психиатър.