Коментари - Северна Корея създаде селфи приложение | IT.dir.bg
назад

Северна Корея създаде селфи приложение

Северна Корея се сдоби със свое мобилно приложение за разкрасяване на селфита.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея създаде селфи приложение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И докато се разкрасяваш, копа криптовалути на телефона ти, докато му гръмне батерията...

праша селфито дирекно на партийния отдел както айшита на цру

Е , тая новина ми оправи деня, че и седмицата даже!

Сега остава да те оправи и отдолу...

Имало и опция "надебелей като Ким", но са я махнали и виновните са наказани със строго мъмрене, след което са били застеляни.

Пълни глупости.В Северна Корея още не познават огъня и колелото,камо ли да имат ток,та чак пък ползвали телефони :)

Не ползват ами, само на гении като тебе са раздали телефони, нали си по-умен от всякакви корейци та затова.

И ще имат право да експериментират между прически номера от 1 до 12 от официалния списък на Кимчо...щото иначе е разхайтеност...

Селфи приложението показва потребителя във див възторг хвалещ бащицата слънце - великия Ким Чен. Снимката на вожда-слънце се поставя вдясно от потребителя, който излиза винаги коленичил пред великия Гереналисимус. Освен това приложението проверява дали потребителя наистина е възторжен и радостен и дали наистина възхвалява вожда-слънце. Ако се открият някакви съмнителни елементи във лицето на потребителя, или ако той случайно произнася нещо друго освен "слава на Ким", то автоматично се праща донос до най-близкото поделение на милицията и до 30 минути потребителя и всички негови роднини и познати трябва да бъдат арестувани и изпратени на каторга. Освен това се проверява дали има подадени доноси от присъстващите на въпросното селфи. Ако няма, се проверява защо.

До сега се твърдеше, че в Северна Корея ядат трева, да не говорим за компютърни технологии. Сега изведнъж имали две мрежи имали и разработки! Какво стана със севернокорейската "изостаналост" от "свободния" свят. Явно Ким Чен Ун ще обедини Корея.

Значи така имат две мобилни мрежи, но едната е изцяло за военно използване! И в нея има само 10000 абоната! А другата е със смесено ползване! Т.е. и военни и цивилни, но в нея цивилните ползващи са само 1500 човека! Т.е. разбираи само от висшето партиино ръководство! Та така! :)

Ако бяха 1500 човека, нямаше да правят такива приложения. Севернокорейците са някъде 25 милиона.

ти вчера ли върна оттам бе много си запознат нещо

"Едно от популярните севернокорейски приложения е "фитнес помощникът" Workout Companion." Не ми е напълно ясно как севернокорейци ще сложат английско име на свое приложение за вътрешно севернокорейско ползване.

Разработчиците от Kyeonghung Information Technology Store....

...Гогов изгубен в превода.

Абсолютно. От дира са малоумни. Мнооого!