Коментари - Северна Корея изстреля балистична ракета от подводница | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи не знам, ма знам, че уна мноооого го е страх и никога ама никога няма да изтреля коя да е от тия ракети срещу краварите! Апък ако трябва да го направи и първи то забравете! Така, че в момента едни 20 милион северно корейци гладуват с по купичка ориз на 3 дни имират от болести излекувани още 18-ти век и даже и в африка не се срещат вече, ма уна стреля с ракети! Ми тоа е положението когато ви оправят диктатори и такива като уна!

_stankow

Абсолютно нищо общо няма между V-2 и тази ракета. Нито параметрите, нито двигателят, нито тактическото предназначение. Приликата е само външна. И двете ракети на снимката са със специално контрастно оцветяване - черни и бели големи квадрати, за да могат да се следят по-лесно от кинотеодолитите до максимално възможната височина за запис на полета. И двете са експериментални.

_stankow

Да, прав сте, първи няма да я изстрелят. Балистичните ракети, базирани на подводници, са типично оръжие за ответен удар. И много, ама много ефективно предпазват от вземане на погрешни решения една страна, дето редовно преяжда, но все не им стига и плаши другите с първи изпреварващ удар.

Значи бих се съгласил с тебе ама само до някъде! Щото въпроса ми тука не беше дали ше стреля въобще, ако прочетеш внимателно ще видиш, че дали ще стреля въобще е проста констатация! Въпроса тука е как е възможно народа ти да гладува и умира от глад и болести дето са изчезнали предо 200г Не стига това ми същите тез хора малко по на юг от тебе да са дори по сити и от краварите и ти да ми обясняваш колко е добре да се живее в северна корея и да си играеш с ракети! Ей това ми беше въпроса!

_stankow

Недостигът на хранителни продукти в С.Корея, отдавна, отдавна е преодолян. Това беше преди 25 години. Имаше големи наводнения, завлече им реколтата. Проблемът на Сев.Корея е, че след войната от 1953-та обработваемата земя остана в Южна Корея. На тях им се паднаха планини. Затова са малко там земеделските продукти, не че хората са мързеливи или работят по-малко от южняците. Все пак са един народ. И както виждаме - добре работят. Но не ги мислете тях. Някой ден Сев. и Юж. Корея ще се обединят. Как - не го мислете, няма да ги разберете. Те са азиатци. Ще намерят начин. Както Хонг-Конг, както Виетнам, както (скоро) Тайван. Когато американците се пръждосат (както от Афганистан) и спрат да пречат на обединението. Тогава ще има една Корея - с икономиката на юга и ядреното оръжие на Севера. Японците да му мислят. И ние, с гайдите ...

Подводниците на Северна Курия са дизелови, като тия през 2та Световна. Нека неуките да попрочетат какво се е случило с 3/4 от немските, а днес средствата за откриване и борба с тях са на светлинни години.

Добре де не знам какви са ти мотивите и какво точно целиш, но искам да кажа, че или не знаеш нищо за Северна КОрея или ЛЪЖЕШ! Та като казваш, че проблема с храните е решен още преди 25г Какво точно имаш предвид? Да не би да имаш предвид, че е решено по следния начин: "ХРАНА В СЕВЕРНА КОРЕЯ НЯМА И НЯМА И ДА ИМА" щото то точно така е решен проблема с храните! И сега ще ти кажа защо го знам това! Има една организация към ООН та таз организациика се грижи за гладните по света! И не само де! Та между 2010 и 2015 работих за тез хора и да ти кажа те правеха доставки на храна за Северна Корея! При това доставяха мноого храна! И нищо не се връщаше от богатата на храна северна корея! Та пак да те попитам като казваш че проблема с храните е решен в северна корея какво точно имаш предвид?

към момента 38 държави са декларирали официално, че имат подводници. Общият брой на декларираните е 414, без да броим 71 подводници които С.Корея претендира, че има, което би я направило държавата с най-голям флот от подводници (трудно за вярване). От тези 414 едва 129 са ядрени, другите са дизелови. Двата варианта си имат предимства и недостатъци и двата са еднакво уязвими на съвременните противолодъчни средства, и двата са напълно ефективно приложими днес. Колко съвременни са подводниците на С.Корея, е съвсем друг въпрос, само те си знаят.

за пореден път доказваш невежеството си и про-комунистическата си пропаганда. Direktion für Entwicklung und Zusammenarbeit (DEZA) - Швейцарската програма за подпомагане на бедни региони най-общо казано. Seit 2012 führt die DEZA in Nordkorea ein rein humanitäres Programm. Die Ziele sind eine verbesserte Nahrungs- und Einkommenssicherheit, Wasserversorgung und Abwasserbewirtschaftung sowie Umweltschutz. Über die Strukturen des Welternährungsprogramms und der Regierung erhalten jährlich insgesamt 1.3 Mio. Kinder sowie schwangere und stillende Mütter eine ausgewogene Mahlzeit pro Tag. PRO TAG !!!!!!!!! Ако не знаеш немски - взимай лента.ру преводача и си превеждай

Вие ненормални ли сте да влизате в раговор с щатния дирски трол! То е ясно че е про руски че и съветски настроен все пак за щатския дирски трол говорим портал на Чакъров и Станишева в някои саитове кават и Пеевски. Да видим колко бързо че ме изтрият :)

_stankow

Отговарям на всички - Сев.Корея е вносител на храни. Защото е малко земеделската ѝ земя, след войната остана в ЮК. Но това не значи, че гладува. И храните не ѝ ги подаряват, а си ги заплаща. Сев. Корея изнася риба, антрацит, машини, оръжие. Япония също внася храни. Турция, Египет - също. Това значи ли, че гладуват ? България няма нефт, внася го. Това значи ли, че не караме автомобили ? Останалото е пропаганда. Защото Сев. Корея има собствена централна банка, Само Китай, Иран и Русия имат такива. Собствени ВС, собствено ЯО, напълно независима е. И затова споменатите страни са най-най-зловещите терористи, комунисти, канибали и т.н. Хеле пък руснаците какви комунисти са ... Просто не знам как вярват някои на тези раздувки :)

ние сме толкова тъпи, че не можем да отворим Гоогъл атласа и да видим каква земя има С. Корея и каква Южна... Кого лъжеш бе троле? Никой... освен себе си.

и 100 банки да имаш Станко... като са празни - все тая. Виждаме как живеят и бягат и от С. Корея, и от Русия и от Китай... и то все към прогнилия пропадащ запад... щи си тъп бе троле?

Или в самият край.Немска подводница излиза в Балтийско море влачейки след себе си ,,ремарке” което също се потапя.От това ремарке немците изстрелват ракета от подводно положение.Виден съветски военачалник споделя през… ,че СССР е изстрелял първата си ракета от подводница в пждводно пжложение през 1972 г Има вероатност съветската да е била много по голяма по размер от ,,Оръжието на възмездието” 2 и затова са закъснели толкова.Знам ли?!Но пленените немски учени и инженери в Съветският Съюз едва ли не са имали необходимите знания за да демонстрират това по рано

_stankow

Да, отлична идея - отворете го. Не знам защо още не сте го направили :) Общата площ на селскостопанските земи в Сев. Корея е малко над 20% от територията. От тях орни са само 16%. Средно на един жител се падат по 1.2 декара обработваема земя, или 3-4 пъти по-малко, отколкото в повечето европейски страни. Например България – 50 милиона декара земя при 7 милиона души население – 7 декара на човек или 5 пъти повече. При това България няма санкции нито за торове, нито за гориво, нито за семена ... Та не са виновни корейците, че ги мъчат с глад, съвършено целенасочено. Но ето, не се предават ! Чест им прави.

ой милото ми цитира википедия... Аре от същото място от дето си копи.пействал да ти напиша и аз. Виждам че ти харесва да пропускаш: "обработваемите площи възлизат на 2,2 милиона хектара". така... 2.2 млн хектара са 220 000 000. при население 51 млн са 4.4 декара на човек. Да продължавам ли да те чета още и да те разобличавам в лъжите ти. само да ти кажа нещо ОБРАБОТВАЕМА ЗЕМЯ СЕ ПЕЧЕЛИ, НЕ СТОЙ ТАМ. България от 2011 до 2015 е увеличила обработваемите си земи с 25%!!! ДА ти кажа ли за Израел за 10 години с колко са увеличили и колко реколти вадят на година? или да не те мъча

Цитат: "Ако през 2011 г. общият размер на обработваемата земя в страната е 32,2 млн. дка, то в края на 2015 г. размерът й достига 34,9 млн. дка." 35 млн декара на 6 млн население се пада по 5.8 декара на човек... казваш 7 пъти повече от С. Корея а.... абе за какво да ти чета лъжите нататък направо... няма нужда... лъжа до лъжа.

_stankow

За "Ех Потуранков". След като инкриминирахте ползването на уикипедия от вашите опоненти, отидохте и я прочетохте :) Но не сте я разбрали. Населението на Сев. Корея не е 51 милиона, а 21 милиона. Още по-тежко става, когато започнете да смятате. 2.2 милиона хектара не са 220 милиона дка, а само 22 милиона декара. И се получават точно, колкото ви написах в предишния пост - 1.1 декара на човек. Което е малко, 5 пъти по-малко от това, което имаме в България. Оттам тази необходимост от внос на храни. Впрочем, Япония също внася, значи ли, че е "комунистическа" ? Намалете малко ентусиазма си в лепенето на етикети. Наблегнете на математиката. Но не ви се меся ! :)

Тука си прав. МОЯ ГРЕШКА в нулите. НО !!!! НО ЕДНА ЗЕМЯ СЕ ПРАВИ ОБРАБОТВАЕМА, А ТЕ ИМАТ ПЕРФЕКТЕН КЛИМАТ ЗА ТОВА. Това, че не е - е проблем на ръководителите на земята. В случая оня дебелия маститко. В сухия Израел за 20 години от пустия направиха оазис. В планинската Швейцария (с доста повече и по високи планини и студ направиха най-здравото и чисто животновъдство. така че не ми сравнявай некадърността на едните с възможностите за постигане на резултати щото не знаели как да викат неволята.