Северна Корея изстреля още две балистични ракети по посока Японско море

Държавата оправда серията си от ракетни тестове с военни заплахи от страна на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля още две балистични ракети по посока Японско море | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата Ким викат Унко и Путнер в мавзолея в Пхенян.Мао също ги чака На дете в КНДР се полагат 500гр.ориз,а за възрастен -700гр. Руски дипломат на няколко водки каза,че зимата ,в планинските села се стига до канибализма.Деца на 7 години изглеждат като на3г. Кимчовците продавали наркотици и фалшиви долари,чрез няколко азиатски държави.

Двамата Ким викат Унко и Путнер в мавзолея в Пхенян.Мао също ги чака

Всички ракети са балистични. Освен нисколетящите ползващи алгоритъм за следене повърхността на терена на височина 50 метра, блядь.

го играе подгряваща банда!

Искаш да кажеш, умрял ли?

Ким чен Ир умря преди доста време.. сега е сина му Ун

Да здраствует Международное положение, блядь!

Ми Жужо защо не купи ракети от Сев.Корея че остана без ракети? Също да купи от Иран, Ангола, Мали и Буркина Фасо.

Севернокорейските ракети имат точност с радиус 500 километра.

Значи стой на минимум 501 за да не ти се забие някой вектор. Въпреки , че и там няма да си в безопасност заради труднопредвидимия чуг Ун.

Шот няа а му стигнат мангизите.

Че ако имаш атомно оръжие и ракети можеш да се бъзикал с който си искаш. Ако джапанките не бяха под ботуша на САЩ щяха ли се кефят на фойерверките?! Видя се световния диктатор как се грижи за колониите си -не му пука! Ква е гаранцията че Ким нема да изстреля ракета с ядрена глава по Токио ? Никаква! Нема световно право вече,Русия им виновна?!

Ти верно ли мислиш че ще удари Япония с ядрено и САЩ само ще стоят и ще гледат? :))))))))) Ма верно се гУУУлем олигофрен

Не, ще го смъмрят.

,,сжапанките” са една от най богатите,образовани и на много високо технологично ниво.За разлика от робската страна Северна Корея начело с пожизнени фараони от династията Ким

И с една от най-свирепите мафиотски структури. Ако не не вярваш можеш да провериш. От това, че са образовани, богати и учени, не следва, че са безсмъртни.

Пак САЩ са ти виновни, че ти си се насрал.

Подботушените на САЩ, Япония и Ю. Корея, са едни от най-богатите и развити общества, а свободните и нуклеарни кимченуновци не могат да си изхранят децата. Глупаците край нямат.

А кой постоянно ме плаши с оръжие. Нормално от страх да се изпусне човек

Купи си резервни части за Киа та докато още има защото като ги превземат ще правят само балистични ракети.

Могат изстрелват, а у нас само падат самолети, ракети няма, войска няма, само гъзолизци. В интерес на истината, точно севернокорейската армия е много добре подготвена, те само с жените си войнички могат да превземат България за отрицателно време.

У вас падат мостове и десетки хиляди ,,денацификатори” също изпадаха в Украина.

Няма ли кой да ликвидира дебелака начело на държавицата? Очевидно е побъркан. Май много станаха откачалките, които дърпат конците в този свят. Егати!

Балистичните ракети са много неточни - най-много да се върнат обратно в КНДР .Това е все едно да стреляш с прашка нагоре и да чакаш къде ще падне камъка . Крилатите ракети са друга бира .

Тия ще бъдат заличени за няколко секунди, просто чакат точното време. Няколко електромагнитни пулса за да им замръзнат системите и буум, всичко заминава. Рано е още.

сифилистик може да сложи минуси тук, Сев. Корея ще я остъклят за 0 време, а Китай са пълни .утки в момента, няма гък да кажат, само алъш-вериша ги интересува, Китай никогха не е водил нападателни вийни, едни японци са ги почти изтребили. Колко болен трябва да си за да мислиш, че Северна Корея ще направи нещо на някой, шишкавата репа да си пали килимчето, ако пуска ракетки е мнооооооого внимателен да не уцели нещо. И кви войници има тоя бе, че те не са виждали други карти освен хартиени, бхахахахахахааха

Пак му е слаба оризовата реколта заради сушата и се чуди как да намали наполовина гладните

загряват сърбат ги ръцете да почешат памперса

Сруго освен един дудук няма да успеят да мъ направят. Ти и ти друго не можеш.

Познайте на къде се целят корейците.