Коментари - Северна Корея тества технология с твърдо гориво за изстрелване на ракети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързо се учат. Скоро ще си направят междуконтинентален HIMERS.

Идея си нямате какви курорти и казина има в северна Корея. Половината Азия си оставя парите там.

_stankow

На всичкото отгоре пушенето на марихуана в Сев. Корея е абсолютно легално ! :D Просто национална традиция ...

Супата от трева е легална ама най ибикновнна трева не от тая веселата !

сигурно си бил там и знаеш..миналия месец осъдиха на СМЪРТ двама младежи защото са гледали южнокорейски сериал...

Бе явно идея си нямаш къде точно на семята се намира северна корея, ма се изхождаш тука неподготвен! Та я пъвро понаучи малко география! И после направи услуга на всизки и не пиши по форуми!!!!

Аиде обяснини какво чудо е там даи и снимки > Или. ти като редови северно кореяз нямаш достъп до тия курорти както обикновнния българин в НРБ или както всеки редови българин няма достъп до русиите анклави по Черноморието

След разделянето на кореите, на северната се падна предимно планинската част. То и за това имат проблеми с наводнения. Обаче, според сканирания се оказва, че имат залежи от редки метали за много трилиони долари. От там е цялата дандания. Не случайно Китай има военен договор с Пхенян - един вид, ударите ли северна Корея, удряте нас. Става дума за ресурси, нищо друго.

_stankow

В Южна Корея остана земята. Затова в Сев. Корея имат проблем с продоволствието, не защото били комунисти или защото били мързеливи. Много добре си работят хората. Но земята даже и за Южна Корея не стига - внасят зърно от Русия. Затова Ю.Корея не подкрепи санкциите срещу Русия.

Еи тоя Станчо ей И в Куба така само планини там за тв аи там такава оскъдица В Венецуела същата работа И в НРБ за тва нямаше хумана лекарства и бензин. заради стара планина . На всичкото отгоре и са фалшифицирали. и гуугъм мапса да изглежда сущото като в Южна корея

Значи сега гледай сега! Има едно нещо наречено google maps! та там, дори такъв като тебе, може да види, че равнинния терен при двте кореи е еднакъв! Ако и даже северна корея да има малко повече равнини! Ма да речем, че ужна корея се намира под морскотро равнищи и там е равно , както ти специфично се изхождаш по въпроса, а да речем, че севрна корея са намира на над 2000 надморска висозина, както ти явно твърдиш тука! Пка да кажа това само ти си го твърдиш, и е обикновена лъжа която всеки може да види, но нека е така! Та я ми обясни щооо след като северна корея има дет се вика повече метали и залежи от русия, та що така там хората няма какво да ядът и за последните 5-10 г са умрели над милион души от глад!? И най-везе защо разстрелват младежи за гледане на чуждестранни филми? И преди да почнаш да ми ревеш лъжи тука ще ти кажа, че до преди година работих към ООН по-специално към WFP! та дай няков обяснени кое как защо?

Само едно не ми стана ясно. Как тези от ООН са те взели на работа, като явно едва си стигнал до 4-ти клас и след това са те обявили за непобедим неграмотник?

Защо пуши до оръжията този другар? Вече няколко инцидента станаха така...

Тези инциденти стават само в братска русия

_stankow

Риъли ? Дет' се вика на бейсик-бългейриън !? :D :D А тази новина, прясна прясна, от онзи ден ? https://it.dir.bg/tehnologii/stelt-bombardirovachat-b-2a-spirit-za-nad-usd2-mlrd-se-zapali-pri-avariyno-katsane-v-sasht За 2 милиарда долара бомбардировач ... :D :D Поне днес да си бяхте замълчали ... :)

И защо да не си тества ракети? В държавата си е. Произвеждат си всичко - от химикалки до ракети. И впрочем, според СЗО средната продължителност на живота им е със седем години по висока от тази България. А, да - и за 30 години са удвоили населението си.

Вероятно си прав за всичко което си написал, но да попитам: Искаш ли да живееш там? А твойте деца? Внуците?

Ами не приемат мигранти. Питал съм. Политика им е. В България ми искат 8 000 лева за протеза на тазобедрена става. В Пхенян е безплатна.

Пак търси внимание Много е самотно

На кюмур...

Lippisch P.13a е ползвал кюмюр за гориво

Пцулютно, сяра, селитра, може и амониева, и въглища е точно рецептата за барут, едно от най-използваните вещества за твърдо гориво

Че си простак е ясно, но защо го демонстрираш? Създаването на мощен твърдогоривен ракетен двигател е дооста сложен проблем, не е за простаци. Течногоривните са по-простото решение в случая, С. Корея отдавна ползва такива.

_stankow

О повече от един век черният барут не се използва за ракетно гориво. Има много по-ефективни смеси. Разни каучуци с алуминиева пудра и какво ли не ...

Запалването на ракетната технология с твърдо гориво, явно става посредством фасът в ръката на Ким.

Следващата стъпка е да пробват с прашка..

Технологиите в ракетните двигатели градират от течно към твърдо, Станчо, не обратно.

Че аз не твърдя обратното, макар да имам мнение различно от вашето :)