Коментари - До 2040 г. хората ще се размножават без секс | IT.dir.bg
назад

До 2040 г. хората ще се размножават без секс

До 2040 г. сексът като средство за размножаване ще стане отживелица, а зачеването ще става предимно по изкуствен път.

Обратно в новината

Коментари - До 2040 г. хората ще се размножават без секс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми от тези агресивни, тъпи, нагли мъже с пластмасови мозъци. Толкова са изкуствени, чужди, неуважаващи, че се чудя, какво правят тук. Човешките мъже са едно извращение, което явно съществува , за да съсипе човешкия род и този рай планетата Земя. И никой не ги спира! Жени, стига спахте! Мъжете до вас най-често са истински гадове, но трябва да спасим света.

Последният ми "приятел" казваше: "Мъжете правят евала на жените, само защото се размножават чрез тях. В момента, в който постигнат това да се размножават самостоятелно, няма да имат нужда от вас и ще ви видят сметката." Ние живеем с едни ненормални масови убийци. Засега избиват всичко живо по Земята и помежду си. Защо си мислете, че няма да продължат безкрай? Голяма част от мъжете са срам за човешкия род.

Те и динозаврите са станали масови убийци. Сега просто ги няма.

Не сте по-добри от природата, вие дори не я уважавате и това ви обрича.

А Виктор Орбан изкара закон за Унгария - за всяко 3-то дете - по 20 000 евро ?! Не се шегувам ! Отнася се за третото дете ! Такъв човек като него не се е още родил в България ... ! И да се роди - нема да се отгледа... !

Хитлер е повишил раждаемостта с подобни социални мерки, като за женитба дава апартамент с дългосрочен кредит , при първо дете опрощава 25 % , при второ -50 % и при трето -100 %.

"а по-богатите ще могат да модифицират гените на своите деца" Ха, ха, ха, по-богатите ще си правят дъщери с по две (сещате се какво).

Ееее, това е върхът на плагиатството! Ако, д-р Менгеле беше жив, щеше веднага да ви заведе дело за плагиатство!!!

начи верен ще излезе вица: може да чукаме само тия дето кашлят

Значи... авторите на изследването са американци, нали? Ами аз като ги гледам американките колко са дебели и на мене ми се отщява да се чукам! Представете си обаче какво ще е положението след 25 години... Тогава те ще са толкова дебели и грозни, че едва ли някой изобщо ще си помисли да се оножда с тях... Та, няма да имаме избор трябва да преминен на безполово размножаване...

руснаците отдавна го практикуват това

langlima

Защо, по дяволите, трябва да се прави това?!

просто е неизбежно. свиквай

ЕДНИТЕ РЕМОНТИРАТ ВЕЧЕ ХОРА , А В БЪЛГАРИЯ ОТКРИХТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ БОЙЛЕР :))

Бъди горд! Не забравяй ЧУШКОПЕКА!

Баууу, добре че не съм човек ...

Вече основният въпрос е ДОКОГА /а не дали/, Господ ще търпи извращенията на разните изтрещели малоумници! За жалост все обикновените и невинни хора го отнасят - и действията на извратеняците, и Божието наказание заради тях!!!!

значи ще чукаме само за кеф!

Какво по-хубаво от това?!

сега по задължение ли го правиш

Учените от всички времена и епохи не са помнели за какво служи секса, но най-сетне изобретиха това улеснение и услужливо го предлагат. Какво се дърпате беее, ще ги обидите и разстроите. Нямате грам благодарност значи към тия отрудени хора.

Американците всичко ще направят за да не си лягат с половинтонните си жени! По пощата вече ще си разменят течностите! Вервайте!

Ти мани това, но като отсвирят 1/2-тоновите жени, ще се забавляват с 1-тонови мъже :)

Мда, може и въобще хората да станат излишни. Ще се модифицират да се раждат по пет гения в епруветка и стига толкова.

ще ги изплюват?......... В лабораториите ще произвеждат синтетична сперма!

Бедните ще правят секс, но няма да имат деца, защото ще бъдат кастрирани още при раждането или по-късно, в зависимост от някои други показатели. Така ще се регулира броя на населението на земята. Основно ще бъде намалена популацията на (познайте кого). С една дума - социално инженерство!

Тия са опасни за бъдещето ни!

За какво тогава изобщо трябва да има родители да избират... направо пускайте конвейерните ленти за масово производство на най-добрите образци хора. Човеците ще се произвеждат както роботите - нали това ви беше целта?

В статията е посочено, че ще става изкуствено осеменяване, но умишлено е пропуснато да се уточни защо, а причините са точни , ясни и конкретни: 1. Бъдещите майки няма да имат нормалната физиология за създаване на жизнено поколение: - поради постоянното си облъчване с GSM и други битови електроуреди - ползването на ютии, кухненски електроуреди, спане до хладилници или в близост до телевизори, компютри и т.н. Повтарям има начин за защита, но ... - Генетичното им увреждане от родителите им вследствие гореописаното и т.н.; 2. Бащите не могат да произвеждат нормални и достатъчен брой сперматозоиди. И от това има изход. 3. Преди да престъпят към създаване на поколение, родителите следва да прочистят организма си от много външни фактори, които увреждат бъдещите им гени и бъдещите им деца, което почти не се прави в момента и т.н. Именно поради това вече се създават и са разработени методи за увеличаване размерите на сперматозоидите и манипулиране на яйцеклетката. Обаче пропускат факта, че в Космоса не е възможно да се правят оплождания, поради липсата на гравитация и яйцеклетката не допуска сперматозоидите да пробият обвивката и да започне деление. Относно непорочното зачатие - прочетете в книгата на проф. Техоплав - Физика на вярата- преведена на български преди повече от десетина години.

4. чели са трудовете на проф. Техоплав и са се отказали доброволно от секс

Прочетох статията повърхностно, но считам за свое задължение да допълня някои нещица: В голямата си част това е самата истина, но ЗАЩО ЛИ НЕ СА ОПИСАНИ ПОДРОБНО ПРИЧИНИТЕ ЗА ТОВА? Без да намесвам каквито и да са политически или икономически фактори, причините според мен са следните: 1. Израждането на моралните ценности у хората, което доведе до определени полови и психически заболявания; 2. Не здравословно водения начин на живот от страна на почти всички граждани на света, като според мен за България те са: 2.1. Консумацията на нездравословни храни, с които ни тъпчат почти всички търговски обекти. 2.2. Подценяване и отхвърляне природосъобразния начин на живот - естествена храна, спортуване, ползотворни контакти с цел обогатяване живота на гражданите като цяло: 2.2.1. Консумацията на консерванти, което води до мумифициране и умишлено състаряване на тъканите на човешкия организъм. 2.2.2. Консумацията на соеви продукти или производни, които не са ферментирани и температурно обработени, поради което увреждат много сериозно организма ни и т.н.; 2.3. Може би тоталната завист и омраза към някого си към ближните му; 2.4. Тотален упадък на морала особено в подрастващите и изкривяване на подсъзнанието на определени личности. 3. Използването на неразрешени химически препарати при лечението и в бита ни - при консумацията на питейна вода, увреждане на околната среда - въздух, почви, вода и т.н. 4. Електромагнитно облъчване и не предпазване от геопатогентите зони. На всички ни е известно, че в съвременния свят без комуникации не може, но има и средства за защита - за което никой не ни уведомява, а по-точно прикрива. 5. Вече е факт, че се раждат много бебета с увреждания и то не генетично, а придобити след различни интервенции върху родителите им и начина им на живот. Следва продължение!

НЕ ХОРАТА, А ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ!!

Толкова много глупости, събръни в десетина изречения! Само си загубих времето...

докато мадрите се намадруват - ебачите си отебаха!

Горките хора! Няма да изпитат удоволствието от секса.Само най бедните ще се радват.

Ей хора! Дайте съ ибем че не остана!

Още думи не изрече, някой гащите му свлече, а един му го навлече.

Това не бива да се случва, защото сексът е нещо много хубаво! Най - добре е по естествен път, чрез секс, да се зачева!!! Губи се истинският смисъл на сексът

до сега не се бях замислил. за смисъла де. и сега като се замислих, вече не ми се чука

Ще се размножават с мигранти...

Този материал се добива в една стаичка с екран, на който тече порно. Слагаш материала в едно шишнеце и го предаваш на лаборанта. После те си знаят работата (ужким).

Е тоя филм вече сме го гледали и както знаем обикновено в живота нещата се случват доста по-различно отколкото на екрана или в книгата.

Света се превръща в гаден холивудски филм. Хитлер си измисли арийската раса,а тези ще я реализират.

АРИЙСКАТА РАСА Е ИСТИНА И ТАКА КАКТО Е ТРЪГНАЛО ДО 2040Г. ЩЕ СЕ РАЗХОЖДАТ САМО КАФЯВИ СУБЕКТИ В ЕДИН СВЯТ ВЪРНАТ С ВЕКОВЕ НАЗАД В СЪЗНАНИЕТО СИ. НЯМА ЛИ БЕЛИ СВЪРШЕНО Е СЪС СВЕТА.

не точно.

Точно това чакам от години наред.Хем съм беден,хем не заменям секса с разни играчки и инструменти.Докато богатите търсят как да осеменят жените си изкуствено, аз ще помагам на тези жени да разберат смисъла на живота "по бедняшкия начин".

Те за размножаването говорят, не за секса :) ВЪпреки, че като се замисля, има някои основания секса за замре.

Скоро природата така ще ни отмете, че бедна им е фантазията на американските учени. Вероятно ще започне точно от техния континент, особено ако продължават да се правят на богове. усмихвам се, но не е смешно. :-)

Добре е че сме от бедните....!Това още веднаж доказва библията за възкъсването на мъртвите. Гаражните ДНК технологии така ще повредят естественния подбор че ще трябват стари ДНК където не са пипани от Земните Господи -лаборанти!

Един БЕЗПОЛОВ трие коментари за БЕЗПОЛОВИТЕ си ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ приятели

Разрушителят ще се окаже пророчески - там действието се развиваше през 2032-ра и работата със секса беше подобна. Сексът беше забранен, иска се разрешително да родиш, като материала идва от банките. Вместо секс ползваха виртуална реалност и стимулация на мозъка, без реален физически контакт. То във филма и цигарите бяха забранени, мазнините, алкохола, сладкото ... абе всичко дето води до здравословни проблеми.

Света тогава ще се напълни с деца дето много слушкат и много папкат, нали това е желанието на идеалния родител.

Ще се размножават без секс, ще се "хранят" без храна, ще "общуват" без да се виждат... Ще "живеят" без да са живи.

всичко изманипулирано от хората завършва зле. причината крокодилите, костенурките и някои акули да са тук от над 60-70 милиона години със сигурност не е в генните модификации...

В "Гатака" са го обяснили

Прочетете книгата "Прекрасният Нов Свят" на Олдъс Хъксли, ако не сте я прочели. Има я в Читанка.

Тъй като, ние сме 100 години след хората, до 2140 ще си караме, както си знаем.

като уфси и крави ли??? по редичката им гу слагаш??? КуКу та търкалета и афтуръ! ситурно негу майка му фанала на седянка ут некой спукан капут!!!

А така наречените учени, които не спират да бълват гениални открития като горното, ще си пият ли редовно хапчетата?