Коментари - Доказаха, че зачеването в космоса е възможно | IT.dir.bg
назад

Доказаха, че зачеването в космоса е възможно

Опити с мишки доказаха, че е възможно възпроизводството им в космоса.

Обратно в новината

Коментари - Доказаха, че зачеването в космоса е възможно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е добра новината, сега ще вземат да обърнат космоса на бардак без ДДС

вероятно трябва да напомня, че ние сме в космоса, а не извън него, и вече хиляди години се размножаваме!

Ти май си от Перник

ко речи? ти от къдяка си, та си извън космосо бре??

Сексът в космоса е тема табу за официалните държавни комически агенции. Както за руската/съветската, така и за NASA. За сметка на което при частната инициатива с това се почва. Още преди първия частен космически полет вече беше разработена система за секс в космоса. Представлява нещо като гофрирана тръба, в която и двамата се вмъкват и която ги държи да не се разлетят в противоположни посоки при характерните за процеса действия. Дали обаче е възможно първо забременяване, после нормално износване на плода и накрая раждане, това все още никой не е експериментирал.

Астронавт на Исламска държава е заплодил коза в космоса и се е родил джихадист с рога.

Написаното в статията не доказва, че е възможно зачеване. Доказва единствено, че семенна течност може да се запази на космически кораб. Иначе, зачеване може да е възможно, например чрез изкуствено осеменяване, но не е сигурно дали е възможно съвъкупление.

Чак сега ли разбрахте. Относно зачеването в космоса мое ви светнем безплатно.

Това го доказаха руснаците още през далечната 1963 година с Валентина Терешкова, но после на земята е направила аборт, така е било договорено.

Това не е вярно. Опитът е неуспешен! За да не противоречи на соц. морала преди това я женят за Г.Титов, но опитът е абсолютно неуспешен, и никакъв аборт не е имало.

Гермман Титов е вторият космонавт след Гагарин, а съпруг на Терешкова беше космонавтът Адриан Николаев.

"Учените припомнят, че досега няма данни хора да са правили секс в космоса. " Абе не знам кои са тия учени, или пък кои са тия преводачи и тълкуватели, но планетата Земя се намира в космоса, заедно с всичко във и върху нея. Включително и хората. Така че хората правят всеки ден секс в космоса. Друг е въпросът дали правят секс в условия на микрогравитация или само в силното гравитационно поле на планетата.

До вчера луната беше много подходящо място да си изстудявам бирата, а сега искат да ми го заемат с какви ли не дивотии.

най-точно - с чекии!

па нека питат Валентина Телешкова... оно нали за това я качиха горе?

Едно е при налична гравитация , а съвсем друго при липсата й. Спермата ще се разпредели по стените на влагалището и евентуално в матката в един тънък слой и едва ли някой сперматозоид ще стигне яйцеклетката. Справка : поведението на флуидите при безтегловност.

А флуидите в безтегловност движат ли се в посока към по-ниска киселинност?

Засегнал си само едната страна. Едва ли при безтегловност при жената ще се развие нормален фуликул, и съответно овулация, за да стане работата ;)

Я да пратят бай Мите от Гара Волуяк в космоса с две-три тайконавтки, ще се върнат поне един футболен отбор.

Днес без новини за руската военно-техническа мощ, бре! Гогов, ще те уволняваме вече!

имаш бяло течение ли?

То може и да е възможно, но космонавтите ходят с памперси защото няма как да има тоалетна с хвърчащо съдържание. Все още няма измислена космическа тоалетна, а и баня също няма. Та ако някой свали памперса да прави секс, такава воня ще се разнесе, че всеки би изгубил желание. Та размножаване може и да е възможно, но едва ли ще бъде вълнуващо.

Какви глупости говориш?? Ако имаше гравитация щяха да са без памперси и вместо да ходят до тоалетна щяха да се изтропват директно на място??? Ти така ли правиш?? Не се ли опитваш да стигнеш до близкия кенеф??

Изобщо не си наясно с тоалетните в космоса. Памперсите са измислени много след продължителните космически мисии, а прахосмукачката много преди това. Баня винаги са имали

Потърсете "Let's Talk About Sex in Space - Motherboard" за една американска съпружеска двойка на совалката.

Силната радиация в космоса е увредила леко ДНК-то. Леко. Умислен.

Същото като с чернобил навремето!

Руските астронавти също редовно правят опити, като колегите им в Анадола.

А аз се чудех, защо американските астронавти се връщат педали от космоса..

дкми

Ами явно им харесват руските к_рове, та за това :) То в САЩ е и престижно да си с обратна резба, та... нормално. Всъщност, няма да успеят да се оплодят в космоса - колкото и опити да правят, мъж не може да забременее - дали в космоса, дали под водата все тая - не може.

От НАСА съобщиха че почват производство на скафандри с дюкяни за секс под звездите. Страничните ефекти от ниско налягане са по голям x..й и топки. За жените няма данни за физиологични промени. Също така почва серийно производство на презервативи с електромагнитен и радиационен щит. Необходими са батерии които се поставят в г---за за да се пазят от космическия студ.

Абе навсякъде е възможно. Даже и удома на кревата. Аз там направих моите деца!

Не се съмнявам, че си ги направил "удома". Колкото е по-просто, неграмотно и нисшо едно същество, толкова по-лесно се плоди и размножава. Примери: мишки, хлебарки, цигани, улични котки, псета, чалгари и всякаква примитивна гад ;)

Не се мисли за много по-горе от тях.

пратете ме мене у космоса! язе доброволно ще осеменя сичките астронафтки! заклевам са!

Ти нали си жена бре, с какво ще ги осемениш? С пръст ли?

С език, бе!

Е много бързаш. Всичко по реда си. Първо тебе ще те осеменят братята мужици, пък после му мисли, щото може да ти хареса.