Коментари - Роботите ще оставят жените без секс | IT.dir.bg
назад

Роботите ще оставят жените без секс

Увлечението на мъжете по сек-роботите ще доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс, прогнозират канадски учени.

Обратно в новината

Коментари - Роботите ще оставят жените без секс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените най-после постигат мечтата си , да са без мъже . И без това никак не искат секс с мъже . Това че щели да останат без секс не е лошо за жените .

Имам един въпрос - ще имат ли роботките "комфорт модул" с противодействие срещу прищипване? Както прозорците на някои автомобили - ако срещнат съпротивление при затваряне, се връщат обратно, за да може да се освободи прищипаната я ръка, я глава. Питам, щото я си преставете следната ситуация - роботката прави фелацио, но в един момент ѝ се бъгва софтуера и тя рязко и силно си затваря устата. Нали се сещата, че ако няма такъв модул, от мъжкото Ви достойнство няма да остане нищо или, най-малкото, ще трябва да го пенсионирате "по болест" - роботска болест! И ко праим тогъз?

Не ми е ясно кой ще чисти след секса. Като изцапаш робота ще трябва сам да го почистиш и да внимаваш да не намокриш батериите.

Така, така, само така. Като стане това ще се чудят нашинските примадони от де им е дошло че никой няма да иска и здрасти да им каже заради претнциите им на богини.

Яко ... и мусака ако прави ... 6+ няма все да й се моля ... тя да се чуди какво оправдание да измисля

само ще ни убият кефа от секса то сигурно 70-80% от него да вкараш партньора в леглото и какво точно ще го убедиш да правите, ква нова глупост ще измислите ... ако това започне да става с натискане на бутон, до месец два ти е писнало тотално най-скучните девойки с които съм бил са били именно тези които автоматично дават всичко което си поискаш

Дано поне некоя роботка да ми пусне, че да не остана девствен и дано да е на по-нормална цена, да не забременява, да няма месечен цикъл, да не гледа турски сериали и да не пита защо гледам или пипам дупарата на друга роботка! :)

И ако изневериш на роботката? Ще стане като оная в Терминатор 3 ?

Бреййй - ми какво ще правят чалгарките като Отварачката, там разни Сузанити, Галени, Малени и прочее уроспии? Да си поръчаш секс робот ще ти излезе по евтино от капризите на пачаврите чалгарки. Да не говорим, че ще е в пъти по хигиенично. щото като ги гледам ако пипнеш само сифилис от тях - смятай го за късмет.

Защо са ти тия пачаври чалкарки златотърсачки? Най-нисшата и долна класа. Че и пари да харчиш по тях? Ти добре ли си? В бигБрадър ги видяхме и на такива пари никога няма да дам... отвратих се. Та защо се забиваш в тях? Защо ги броиш за хора въобще? Не се занимавай с тях. Ама въобще. Сега света е отворен, дефакто няма граници. Вземи си за жена чужденка. Аз съм на 33г. и съм имал само две приятелки в живота си, първата беше германка, а сегашната ми е шведка. Германката чернокоса зелени очи, сега шведката е руса със сини очи. Дълги коси и двете, слаби тела, високи, перфектни. Николетка и другите ряпа да ядат. А не богат и са с мен. Дори кола още нямам. С българки-златотърсачки не се занимавам и не си търся българка за създаване на семейство и деца. Жена от друга нация ще е. пп. защо 99% от българките в България са златотърсачки и гледат материалното, ами според мен защото ние сме бедна държава. Не ги оправдавам и не трябва да е така, но е така за съжаление. В богатите държави обаче е съвсем различно и процента на златотърсачки е доооста под 99%.

Ееех - шведки, германки. Класика в жанра. Давай - само така. на 33 години човек планина може да вдигне.

вече са пленили гогов и затова пише толкова неграмотно... явно сек-роботите пътуват и във времето :))

Ас сам дефстфен,и мого ми са ибе рубот.

Aз робот.Много ми се еве човек.

Това е също един много добър вариант учЕните да затрият човечеството. Хип Хип Ура за учЕните.

FuckTheEU

хаха! Ако казва "Ти си млад и снажен мъж", директно купувам :D

"Не е време за герои" - голяма книга, най-готиното от хумористичната фантастика. Всеки път като я чета се заливам от смях!

След като всеки ще си поръчва робот по собствен вкус, след време като му омръзне дали ще може да си го менка. Може да си направя фирма за отдаване под наем на секс роботи. А ако си направя публичен дом с роботи това не би трябвало де е проституция а по-скоро наемане на стая с допълнителни екстри. :)

Вече има такава услуга. В Барселона се предлага. Можеш да си наемеш какъвто си поискаш модел (разправят запознати).

Машини, които да правят секс със жени се правят по лесно и са по евтини.

Бе ти недей така, жените са егати капризните ... Много сложен AI трябва, то естествения мъжки интелект не може да се справи без късмет ...

т.е. естествения мъжки интелект е недоразвит? Ау, ще трябва да го усъвършенствате. Ъпгрейд за интелект не предлагат ли някъде. С парола - за повече късмет.

А после ще се появят техници за ремонт на вагини.. ;)

"Андроиден" не означава "подобен на човек", а "мъжоподобен". Значи ли това, че мъжете ще заобичат мъжоподобни кукли?

Много правилно запитахте , другарю !

За тези, които са писали минус, уточнявам, че роботът наподобяващ човек се нарича "хуманоид", а прилагателното е "хуманоиден". Ако има дума за робот наподобяващ жена тя би трябвало да е "гиноид".

Не са роботи, ами са роботки.

Няма грешка, точно роботи са. Машини, ако толкова държиш на женския род, за да не си мислиш, че си сбъркан.

И така ще се появят на бял свят био-роботите.

сексът е най-тъпото и безмислено занимание в днешно време.

казал 70 годишния пенсионер....

дори и 70 годишните обичат секса !

Така трябва !

И ако челюстите на куклата се захлопнат в неподходящия момент... Ама какво толкова, ще съди производителите! Може и милионер да стане, само че без мъжката атрибутика.

Робота работи така - пъхаш 1 левче в отворената уста, а след това другото. След 5-10 сек. челюстите хлопват и се чува безизразен метален глас "А сега пъхни 100 лв иначе късам!"

Ха ха, абе ако не беше тоя секс (да не го казвам по друг начин че ще ме цензурират) то отдавна щеше да се спретне едва война между половете! Но сега да видим какво ще стане при това положение с тез секс роботи!

никой не казва цената на такава кукла, но пак ще опира до пари... бедняците ще си останат на джобни ножчета

просто женките треа да се поотпуснат малко. за кой се пазят чак толко? забавлявайте се бе момичета :)

Робокоп си падал по девственици.

Или по пералня Перла 05, в гаранция... С почистен филтър и затворен капак...

Така си е ! Що не го кажеш това и на сестра си, и на жена си, и на приятелката си, и т.н и тн!

ще да не им го кажа? аз не призовавъм към изневяра, а към по-резкрепостено държание

Те и рибите се хващат на имитация на стръв, ама те не знаят, а човек хем знае че е имитация и пак се хваща на въдицата. Защо ли му е даден разум въобще - за да намира по-бързо пътя към гибелта си.

Много яки Зъбки имат. Да не даде накъсо некой ден

Не бойте се бре канадци, ще дойда да ви свърша работа, а вие си праскайте робо

жените и сега си имаме вибратори, не виждам за какво ми е цял робот, къде ще го държа

За да има кой да се престраши да ти стиска косматите цици и тлъстото 2декарово дупе.

Значи, аз ще си купя два - мъжки и женски. Пускам ги да се чукат, а аз, излегнат във фотьойла с чаша в ръка, ще си гледам домашно порно.

FuckTheEU

Помислих, че ще си решаваш задачки ама ти....

Кви пари са тия женички?

Еееех, ако можеха и да готвят!

И това ще правят ;).

Това на последната снимка (10) Цеци Красимирова ли е?

Не, Цецка Цачева.

Не мога да преценя кое по гадно , секс , мъж с мъж или секс мъж с метална "жена" !

Секс с теб

Не знам дали мъжете или жените ще станат по-задоволени при секс с роботи, но със сигурност ще станат по-бедни след покупката на тези скъпи машини. Не мога да си представя жена, която за секс ще трябва не да получава пари и подаръци, а да купува масло, батерия, ток и резервни части за малко удоволствия. Повечето жени от 1 час секс се уморяват, а тези роботи ще ги чук...т до припадък или изтощаване на батерията.

Много грешиш, при сегашните цени една гумена ще се изплати за година. Батерията се зарежда, силно се съмнявам за нуждата от смяна на масла, а като сложим в сметката заведения, цветя, подаръци и подаръчета и всякакви дребни желанийца дошли изневиделица, вече сметката съвсем се променя. Добавяме и отворилото се свободно време, удобството да ти е у дома, но да не си женен, както и липсата на възможност да ти пържат мозъка с измислици и съмнения.

Не си в час - напислъл съм жена да прави секс с робот, купен от нея. Иначе за мъжете си прав - определено е по-евтино и спокойно. :)

Много си прав! Аз досега жена да прави секс за ей така без нищо не съм срещал! Така, че жена хем да даде цяла камара пари за секс робот хем след това той нищо да не и дава, ще им е мнооого трудно на дамите в такава една обстановка!

Господа, много сте зле. Тия роботи за женичките ще ги купуват законните им съпрузи, няма начин. Така че бизнесът пак бърка в мъжкия джоб. Неженените пък имат средства, защото гонят кариера и не харчат за памперси.

ми то и сега си има роботи за тази работа

Ясно. До десетина години, който иска секс ще трябва да стане робот.

ами че те ще станат, имат ли голямо желание, а отделно от това ще станат и още по-нахални и агресивни (ако е възможно)

После защо в развитите държави населението намалява, а в тези от третият свят се увеличава. И съответно последващата миграция. А тези роботи дали ще се дават на лизинг или втора употреба? ;)

Не си ли чувал за контрол на раждаемостта?

Дано БХК не надуши тази ниша за изява...

След време и те ще поискат права, а и от сега трябва да се мисли за нормативната уредба, ако някой реши да се зажени за роботката си :)))

ГРЕШКА! Роботите ще оставят мъжете без секс, а не жените! Все пак това с робота си е вид задоволяване, а чта не се брои за секс :) А жените така като гледам и в бъдеще време ще се оправят. Като цяло в 21-ви век смятам, че обществото е длъжно донякъде на мъжете. Нещата отидоха в много грешна посока от социална гледна точка.

Точно жените са тези , които ще мрънкат и ще се редят на опашки за мъже. Те и сега имат бибратори, а роботките ще имат прекрасни вагини...

И каква стана тя? Най-накрая само политиците ще останат да ни ши%ат.

Жените имат роботи , защо и мъжете да нямат ? :)

Имат една част само. Но им стига. Мъжете се нуждаят от повече стимулация. И найпривлекателно е копчетo MUTE

И няма да ги "боли главата"...