Коментари - Идва времето на роботизираните публични домове | IT.dir.bg
назад

Идва времето на роботизираните публични домове

Секс индустрията по света преживява технологична революция и в скоро време публичните домове, обслужвани от проститутки роботи, могат да станат реалност.

Обратно в новината

Коментари - Идва времето на роботизираните публични домове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем няма да ни изнудват за пари, хем качеството ще е същото, че и по-добро.

След като са по-добри в емоционално отношение ще могат ли да отказват секс, да напускат/сменят работата си?

Проститутки не съм ползвал никога, роботизирани ще ползвам още по-рядко. Що за удоволствие е да клатиш някаква машина? Живата плът си е друго.

4ikigia

Идва кака Роби с шепа-менгеме: стиска ти го, прави ти една чайка и я смазваш с бяло масло 5W40. Егаси му у извращението......

А ще ги направят ли по-тесни от долу, че се поизмъчихме тук с тези широки разпоретини ?

Почнахме тестовете с диаметър 1см, заповядайти илате да тествате! бесплатно е

Ама данма ожлеби нещо с тез метални джуки, поне нещо там за смазка дават ли?

Само околовръстното да не пипат, моля, нека си е "био"!

ДО 5-6 ГОДИНИ ПРИ НАС В АМЕРИКА НЯМА ДА ИМА ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ ... А ТОВА ЗНАЧИ И В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНАТ ИЗЛИШНИ ...:))

Таксиметровите са още нищо. Шофьорите на камиони също стават излишни, а покрай тях и бая обслужващи структури. Абе.... накрая и хората ще станат излишни.

Абе... май много силно си вярвате на пропагандата. При всичките поразии, които направиха безпилотните коли (наскоро имаше смъртен случай даже), скоро няма да ги видите по улиците.

Глупости. Ако тази година(примерно) такива "роботки" струват по милион долара, то след 2-3-5 години ще са на конвейр и всеки ще може да си вземе за в къщи. И тогава бизнеса на публичните домове пропада. Друга тема е, че в някакъв момент и хората ще станат излишни...

ЕЙ С 3 ЦИЦИ И ОПАШКА :))

ПАЛАВНИК :)

Ба си отвратта дето идва. ГМО , роботи.

Аууу аууу хубава идея. Чакам следващото удоволствие--политици,правителства и президенти- РОБОТИ

Chefo77

Много по-голямо удоволствие би било да може да си моделираш секскукла. Представи си - минеш през дупка, вечерта "дрънчиш" Лилето. Откраднат ти колата - министъра на ВР. И всяка вечер (че и по няколко пъти на ден) - Боко. Даже може да го предостъпваш на някакви груби гей групи...

абе промити мозаци американците пак искаме да ги стига ме.еъ това балгарина страшен ген бе

хахах , бе толкова магусти има който се шлякат без пари .. пара ше давам аз за някво тенеке :) луди ли сте ... тва е за амириканците :) те са промити мозъци ....

Истината е в роботите :D

Гогов, роботка да се влюби в тебе, и да ти звъни денонощно по всички комуникационни канали. А ако не я оправиш - да удвои старанието си в комуникациите с теб...

Туй ще е смарт algorithm за client retention на фирма Сводника... той нашия веднага се взе за големия любовчия, точно в него пък ще се влюби

Скоро след това се очаква и мъжките роботи да започнат да ги посещават.

Ще има ли с ликове на български политици? Направо ги почваме!

Е гати перверзника. Напрово ми се повръща.

Да, ще има. Модел "Задник".

Кви хора сте, бе? Вместо да се зарадвате на това колко ще ви е достъпен скса с холивудски знаменитости и т.н., те наште тръгнали да се жалват за тегавия технологичен напредък! Угодия нямате! На другата тема - за мъжките роботи - аз като им се зарадвах и те 10 ми скочиха да ме "заплашват" с видиш ли какво щяло да стане ако и жените ги подменят с роботки. Е, на сега излезе и статията за роботките, айде радвайте се де.... Те наште и на скс роботката кусури намериха. Не сте хора, вий....

Роботизирането си върви по план. Почват от най-древната професия.

С тези роботи ще дойде края на света, защото няма да се реждат деца. Този д-р Дриско се е одрискал до шия с тази глупост.

Ще се раждат и още как...даже и по проект на родителя. Дава жената яйцеклетка, избира си мъжки индивид или както там обществото намери за морално стойностен процес..Сертифицирана лаборатория върши всико останало, като ти го връчва в деветия месец готово и изписано. Туй то..

абе аре моля ви се, като откриха колата да не би да спряхме да ходим

Западняка си остава просто говедо, което все няма какво да е6е.

Такава обида говедата определено на заслужават.

е накрая ще дигнете и проститутките на стачка май... кво ще работят после.... тия женици....

Абе, са се замислих- това чудо мое ли го хакнем под пароструийката да се измие след шибанйето или ша ръждяса?

па ти много ги олигавяш , та чак пароструйка :D голем си либовник бре :D

Най-вече ще се печели от извратените работи пак. Ще се правят роботи за педофилия и зоофилия и приличащи на когото искаш - само да плащаш. Пълна отврат.

"Те ще могат да осигурят сексуално разнообразие на клиентите и да ги освободят от комплекси при слабо представяне пред партньорката, когато тя е машина. " Да бе да, ще ги освободят от комплекси. Ще те тагне бота у фейса и после тайфата ще ти се смее за 3-те минути...

За лупкане има достатъчно истински жени. Да бяха сътворили Робот-домакиня, че нема кой да изчисти бардака у нас.

Първото и второто изречение си противоречат брутално!

Хич не си противоречат даже...

Трябва роботките да ги направят с по-тесни пичоци.

В тясна кания влиза само тънка... сабя.

Ха, не били фалшиви. Ами какви са?

И какво им е на сегашните надувни кукли - правят каквото искаш, не говорят, а плащаш само еднократно. Ако се спука - може да я залепиш.

Те туй е проблема според сводника. Плащаш само веднъж. А като ти направят роботка да се шиба ще си плащаш всеки път. Така де, като тока.

Светът се доближава до своята гибел. За еврогейовете, хамериканците и соросоидите няма нищо свято. Само Православната Евразийска Империя може да ни оттласне от ръба на пропаста.

А също така, точно тази технология би отнела една от най-конвертуруемите руски стоки на западния пазар, след петрола и газта.

Искаш да кажеш, украински стоки? Те затова им отказаха членство в ЕС сигурно... Иначе за най-конвертируема руска стока, за текущия момент, май е зърното; едно, че стана първа в света по износ, второ, че въпреки санкциите Европа не е спряла да купува. Иначе, и ракетни двигатели продават, ама това може би не влиза в графа силно конвертируем, де да знам...

Появата на достатъчно добри роботки ще прекърши огромен брой женски професионални кариери ;)

Роботи с огромни к. ариери ще утешават безработните професионалистки.

Продавам запазен секс-робот, с голямата батерия е, издържа над 3.5 часа. Всички екстри без кожа, сменени са долни гумени накрайници преди два месеца, хидравликата работи безупречно, със зимни и летни тоалети, навигация, сензор за главоболие, двузонов секстроник, система против приплъзване, СИПС и др. Нов внос, робота е ползван от възрастна жена само по празниците и да носи чантите до магазина. Регулируема дължина на члена, като в по-новите модели, префлашнат е с новата операционна система SexOS 2.01.r12, има приложение за свободен разговор с набор от дискове по основни теми: футбол, автомобили, индийски и турски сериали, хардуерна опция за закрепване на нокътче на малкия пръст. Преглед на биохимия и разплоден сертификат до края на 2048г, вс. платено. Подходящ за домакини на средна възраст. Цената подлежи на коментар само при оглед, може и изпробване, на място. Взимаш и ш..б..ш!

Само забрави да споменеш за малкия дефект в режим "орални ласки". Вместо очакваното "Хонолюлю", робота прави "ХондуРАСССС"!

Фикснато е, човека казва, че го е префлашнал с релийз 12 :) Ето ти чейнч-лога - link

А има ли гъз ... газова уредба?

Само да няма: - Пууу, какво си яла бе? (с отвращение) - Не ме бий, пих машинно масло!

Тест драйв и намаление за социално слаби ще има ли? Предлагам министерството на социалните грижи да предвиди и абонаменти. Не се шегувам.

Бас държа че това ще намали и броя на умъжените шунди.

Научно-техническата революция е напът да остави без храна и да извади по улиците вече и труженичките. А не както беше досега - само трудолюбивите хора. Такава е корпоративната визия за бъдещето - разни хора със съмнителни ментърджърски умение ще ни казват какво да харесваме, адем и е*ем!

Може би това е визия, която ти виждаш, бъдеще каквото ти очакваш. А когато само чакаш да се случи и нищо не правиш, защото "от теб нищо не зависи" естествено винаги ще си разочарован и нещастен.

Или аз, или ти не вдяваш за какво иде реч. Финансови интереси иззад ъгъла на най-интимните места в човешкия бит. И не ми обяснявай за моята визия, която аз очаквам, а помисли каква е силата на пазара. С всеки масов продукт е така... първоначално навлиза бавно, малко по-късно с гръм и трясък, а накрая няма отърване в ежедневието ни от това. Примери? Лакомията при автомобилите, смартфони от които няма отърване, фейсбук...да продължавам ли? След споделеното пътуване явно иде време и на компании за споделено таковане. Въобще бъдещето било на компании от сферата на споделената икономика...да ви имам морала.