Шефът на ДАНС: Знаем кой стои зад обажданията от чатбота Наталия

Пламен Тончев заяви, че службите нямат данни за конкретна политическа партия

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАНС: Знаем кой стои зад обажданията от чатбота Наталия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наталия е руска гражданка, и е прближена до пилота - президент, мда...

ми като знаеш, кажи ни та и ние да знаем, бе тъпак! знаел бил!!!

Запис от сборището нс едни шарлатани, които се уточняват кого ,как и кога ще преметнат, ще изперат, ще му затворят устата като се вземат предвид консултациите с ПОСОЛСТВОТО -НЕ Е ЛИ ТОВА ТОЧНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? ТОВА

На мен ни ми се е обаждала Наталия :( Но виж, една Гергана я разплаках /хлипаше по телефона/. Милото момиче имаше ужасяващия шанс да ме събуди след пиянстване. Започна с думичките си до момента в който я попитах любезно има ли папиломи по клитора си. И предприема ли нещо за лечение на брадавиците по срамните си устни. И така, в този дух докато прохлипа :" Но аз просто работя" и ми затвори. И до днес съжалявам, но пусти му свети махмурлук - коварно нещо е.

знаели ама не до края стигнали, работели по въпроса ама недовършили, за издирвани лица нямали касателство ама заплати получавали оше една нищо правеща структура както Невидимата Съдебна ВЛАСТ

?Вгъзражданите.

В нашата България всичко е фалшиво само робите са истински

Леле, седмица след скандала, ДАНС знае кой е наел номерата от А1, голямо раследване, голямо нещо.

Като знаят кой е, защо не информират обществото?

Партията на Продажните Предатели е, то се знае !!!

На въпраса вижда ли проблем за националната сигурност в това издирвани лица от Интерпол да влизат в нашата страна, визирайки починалия Ангел Христов, шефът на ДАНС коментира: "Държавна агенция "Национална сигурност" няма функции по отношение на издирваните лица, въпреки спекулациите в доста от медиите". По-добре се прекръстете на Агенция "Няма Смисъл".

И аз да кажа - защо България е провалена от мафията държава! Днес на заседание на ВСС той излезе със СТАНОВИЩЕ, че … НЯМА СТАНОВИЩЕ ?!?! по намина, по който прокурорската колегия си избра скорострелно (по нечия заповед очевидно) новия временно заместващ главен прокурор Борислав Сарафов?!?! (Цитирам буквално съобщението от новините) И само да напомня, че по закон и Конституция ВСС назначава и освобождава главния прокурор на Република България - поне така е на теория (явно САМО на теория)!! Разбираш ли, ВСС, “Правителството на съдебната власт” излезе със становище, че няма становище по негово ясно разписано задължение в Конституцията и законите на страната! И чакали Конституционния съвет да им преведе и обясни текста - от български, и това са ни “висшите магистрати”!!

ДАНС я създадоха при лалугера (и руски гражданин) Станишев и Крадливата - и според твърденията на Борисов, който влезе в политиката УЖ като неин опонент, противник и алтернатива Бойко Борисов (и обеща да ги вкара в затвора) Тройна коалиция на БСП, ДПС и НДСВ, заради кражбите и корупцията на която ни спряха всичките помощи от Европа и чийто баща се водеше ДС доносника и подлога на Путин Гоце Тройния Шлем (сега виден спа-хотелиер). Впрочем и Борисов се пръкна от нея - от НДСВ и като главен секретар на МВР при “царя-републиканец”, републиканският превиер Симеон “900-те дни със сбъркания чип”, дето нямал никакви претенции и искове към България и дори се възмути, когато Кеворкян го попита за това… Шеф на ДАНС бе Путко Сертов - същият когото после издирваха в цяла България и с хеликоптери, докато той се криеше в Гърция от едни престъпници, с които работел. А дясната му ръка в ДАНС, силният човек тогава бе Алексей Петров - Трактора, който се конкурираше с Борисов за кариера в държавната власт… След като мафията си назначи за един ден и след мигновени спонтанни протести на хората веднага свали Пеевски като шеф на ДАНС за един ден, си назначи тихомълком пак свои хора, от “библиотекарите” - там се подвизаваха Драшков, Йовчев, Писанчев,… и много други техни “кадри” - този начело на КОНПИ, Славчев също идва от там… После Йовчев го направиха и министър на МВР и вицепремиер наблюдаващ силовите министерства и службите, по сигурността… Та си спомням как на един Консултативен съвет по Национална Сигурност при президента Плевенлиев Йовчев внесе доклад, приет единодушно, разбира се без възражения, в който изтъкваше, че НЯМАЛО НИКАКВИ СЕРИОЗНИ ОПАСНОСТИ за България в перспектива, за следващите няколко години…?!?!?! И дори бе посочил някои от опасностите в доклада си… И знаете ли какво бе сложил като първа опасност? ПРОТЕСТИТЕ!!! На студентите, на децата ни - срещу Пеевски за шеф на ДАНС. срещу мафията?!?!? Не МАФИЯТА, не руската пета колона и агентите и капиите й с атентатите и хибридните войни, а хората, децата ни, като тези невинните дето пребиха престъпници в униформи по заповед на шефовете си зад колоните на президенството и след това над година ги криеха със записите!!! А спомняте ли си какво стана след това - по отношение на “никаквите опасности” за националната ни сигурност, изключая МАФИЯТА - емигрантската вълна и как цяла България и Европа се хвана за главата, проблемите с границата,…, Ковид пандемията,.., войната на Путин в Украйна!!! Интересно какъв анализ и оценка правят тези за всичко това и тяхната работа! Да не продължавам повече с фактите и примерите…

Моля, моля, Стани шеф е роден в Усрайна.

браво - направо енциклопедия за съжаление соросоидалните медии не търпят такива исторически факти. премълчават или направо трият, а наглеците от Невидимата Съдебна ВЛАСТ доволно потриват ръце

Абе те знаят и дилърите на дрога,ама те си продават необезпокоявани от никой.Защо ли?

Те всичките са всъщност дълбоко законспирирани техни хора, агенти под прикритие! Всичките са с карти на МВР и службите! Ти не знаеш ли, не чу ли че дори и Борисов преди време го заяви публично! Не се шегувам! Ти защо мислиш, че имаме такива огромни успехи в борбата с престъпността и организираната престъпност и нямаме мафия и никакви кражци и корупция! И това Борисов го каза - каза, че след като няма нито един осъден за корупция значи корупция в България няма! Има само усещане за корупция, и то от злонамерени хора и завистници на успехите на Борисов и Цецо! И че затова сме толкова пред Румъния, че те не могат да ни стигнат…

Тончев защо не каже за Терористичните актове в Град Перник 2020 и Бобов дол от 2022 2023 които проспаха от ДАНС въпреки сигналите!?

Ами ние писахме до ЕК и казаха за тези атентати, че това са вътрешни проблеми и били от компетенцията на Граовската полиция но те още проверява ли и от ДАНС така щото мутрите и ГЕРБ били добри хора и.....

Като става въпрос за службите и шефовете им, назначени от Радев, а спомняте ли си как шефът на военното ни разузнаване съобщи с голяма гордост - и то от трибуната на Народното Събрание, колко усърдно и успешно работят и как измерват по 4 пъти на ден радиацията, за да можели веднага при нужда да съобщят на всички българи да се скрият?!? И това са същите служби и шефовете им, при това НСИЧКИТЕ?!?!, които заедно с Радев ни уверяваха как преди около 2 години как нямало абсолютно никакви опасности в перспектива за националната ни сигурност и суверенитет и че няма абсолютно никаква опасност Путин да започне война в Украйна! Въпреки цялата информация и от западните партньорски служби и дори многократни публични предупреждения на американския президент! И тези и Радев уверяваха, че Путин няма да нападне Украйна да деня, в който Путин я нападна?!?! Но мога да дам (припомня) и други примери… А след това пак същите пък твърдяха, прашеха хората и внушаваха, че ако помогнем на Украйна Путин и нас щял да нападне и това ни вкарвало във войната, дето пак според тези нямаше да я има!!!! Честни и съвестни професионалисти:) И съвсем независими от Москва, завалиите!

Е па Наталия Кобилкина, коя друга да стои? Тя се разведе и сега търси нова жертва!

Тая/Това ми се обади и на мен, за да потвърдя поръчката??? Пита: Нали сте от София? Обаче ми звъни в 21:55, за това ми се стори много необичайно за работно време, а и бях на 3 ракии. - За каква поръчка става въпрос? - От София ли сте? - За поръчката за розовият вибратор ли става въпрос? ;))))) - Да разбирам, че сте от София? - А Вие от къде сте? - Извинете, станала е грешка.... И затвори.

А разбрахте ли кой е Пеевски и кой го предлага? Не? Еми дгд, обратно на работа

Първо, много тежка и важна работа е свършил ДАНС като е питал (на чата на админа) в оператора и са му казали на кого се водят десетките сим карти :) Второ, много неспокопсан чат бот, при това е със записани реплики. Ало, фирмата, имам българска технология за realtime text-to-speech на български, лицензираме я евтино, може да работи on premises без значение от платформата (linux, windows), ако желаете. И трето, самия workflow на въпросите показва супер елементарен чат бот. И последно - сигурен съм че вместо speech recognition сигурно са наели mechanical turks да слушат отговорите и да попълват профила. Някой е искал да мине тънко, ама много тънко.

И минуса защо?? Кое не е вярно?

Е как няма да знаят, като са те самите в комбината. Знам го от личен опит - като член на борда на дружество на БЕХ, са ни подслушвали. В един и същи ден в друг град се бяха обадили на моите и на съпругата ми родители, като някои от тях бяха с предплатени телефони. Приказките за катастрофа и т.н. са ясни, но имената техните и нашите, къде работим и живеем и т.н. всичко е било известно. За щастие предварително бяхме инструктирали родителите си как да действат. Интересното е, че когато са се обадили в полицията и са казали, къде измамниците са им определили да се срещнат за предаване на парите, са им отговорили да подадат писмена жалба.

ДАНС знае само кой е Пеевски.. друго не ги интересува

... "Посолството". Дали е в онова, или това е друг въпрос, за което ще искаме Наталия да ни плати за такава тайна информация:)

Наталия на парти у нас!

В Русия съм, в Русия съм:)

Обади ми се и на твърдението за покупка и въпроса къде живея казах, че не знам за покупка и попитах кой пита. Каза, че се извинява и това беше. Разговорът приключи.

Щом е кол център, значи е програмист. Щом е програмист, значи знае английски. Щом знае английски значи е американски шпионин финансиран от Америка за България.

Да ти имам и логиката! Откъде се пръквате такива чукундури, бе, как изобщо оцелявате - с този акъл си си като без акъл:)

Това е логиката на дедите му убийците шумкари от народния съд. Щом знае чужд език и е учил в чужбина значи е вражески шпионин. Разстрел.

Троловете у нас от фабриката на Пригожин ще получат инфаркт, защото ще им спрат копейките, ако се разбере, че обменят инфо по телефона с американски шпионин :)))

Тиквеник, като знаеш кой е, кому мура държиш, а не си го прибрал? Аман от Мунчовци...

Откъде Наталия има телефоните?

След като не се обръща по име, вероятно ги няма, а звъни наред. И събира данни зад кои от номерата стоят жители на София. Ама защо ...?

Ромска фамилия от Сливен занимаваща се с телефонни измами? Не бе, Путин е, ако не са сливенските роми.

Това ще първият чатбот в сливенския.

ПП,ДБ, кой друг? Боят се за изборите

Глупости. Те си имат връзки в мобилните оператори.

Знам КОЙ седи зад Председателя на ДАНС.

Та не разбрах, кой казвате сложил пиратката на Гешев?

Антиваксърите са като рак на държавата. Една от главните причини за тяхното съществуване в демократични страни като България,но не и в тоталитарни страни като Китай и Русия, е защото гражданите в първити имат правото да имат политически мнения които са в разрез с тези на избраното правителство. Това което те правят, обаче ,е да се оплакват че тези им свободи са били отнети. Те оскверняват, ограбват, и разпродават държавата ни. Рекламират тоталитарни ценности и умишлено задушават значителни икономически сектори като туризмът и природата. За да просъществува България, те трябва да започнат да бъдат продуктивни и да работят в националният интирес на културна и политическа независимост. Ако не, ще ни унищожат или отслабят за да бъдем по-лесно завладяеми от не демократични страни... като РАК!

И аз знам. Не е нито А1 нито Виваком..те тези данните си ги имат.

Тези са безкрайно бързи ако не става дума за политически неудобни теми като кой прати писмото, кой сложи пиратките и кой се обади по телефона на Гешев.

Повечето съвременни телефони имат много удобната функция за блокиране на непознати и скрити номера. Аз лично си я ползвам и ме търсят само приятели и роднини и никакви наталии.

ДАНС, а отговорете сега, след толкова време поне, въпросът който задаваше цяра България и всички на най-високите постове в държавата бягаха от него и се триеха или гледаха като препикани мушкати, начело с руският лалугер Станишев, с онзи мухльо и боклук Орешарски и “мъжката секретарка” на ДС доносника Доган - “екзактния Местан”: И КОЙ назначи точно перача на бъргаромразеца-терорист Доган - Делян Пеевски “Магнитски” за шеф на ДАНС?!? Тоест - кой е босът на мафията в България ?

Какво прави и е направила ДАНС досега по отношение на широко разпространените враждебни чужди агентури, мрежи, кръгове и обръчи и агентите им за влияние - вкл. “масони”, “библиотекари ”, “ловци,…и особено назначените им олигарси и “едри бизнесмени”, с огромните им кражби, корупция, престъпления и тролове… И за това, че България десетилетия е пленена от мафията държава - и огромна пералня на откраднати и мръсни милиарди…

Нидейти така, Наталия е много добро момиче! :))) ... Лично я познавам. :))) Има ей такива цици! :))

Като става дума за това та се сегих; Преди години се установи, че е откраднато НЕ ИНФОРМАЦИЯ, не отделни данни и файлове, а ЦЯЛА ИНФОРМАЦИОННА СИТЕМА на МВР - това бе по времето на Борисов и Цветанов ако не се лъжа. После имаше идна изтекла информация, че едно българска банка искаше съвсем “законово” да получи дост п до … личните данни и ЕГН на българите под очевидно нелепия предлог, че “били разработвали нови банкови и фалинансови продукти”. Имаше и други омевидно ПРЕСТЪПНИ опити на МАФИЯТА за масов контрол над хората чрез кражба и набиране на личната информация на всеки български гражданин. ДАНС намери ли коя я ОПГ и босовете й, и докладва ли ги на прокуратурата?? Имам още доста конкретни въпроси за организираната престъпност, мафията а ДАНС и службите през последните 3 десетилетия…

Наталия я открадна! :))

Знаех си…:)

И на мен ми се обади. Като я питах какво съм поръчал, направо затвори :)

Ама ти наистина си тАпанар, как може да не знаеш кво си поръчал. Тя затова наталката ти затвори, за кво си и толкова прост.

Все едно кварталния полицай казва "аз знам кой ти открадна колелото, но няма да ти кажа кой е". Пълни идиоти

“Шефът на ДАНС: Знаем кой стои зад обажданията от чатбота Наталия” А знаете ли КОЙ обра 4-5 милиарда от КТБ - 10 години от обира? И КОИ в ДАНС съучавстваха в тази “кражба на века”. И те бяха ли разследвани и подведени под отговорност за СЪУЧАСТИЕТО им - с действия и бездействия? Или и това трябва публично дъ ви се каже - напомни. Дъ запознаем с тогавашната шефка на “Финансово разузнаване”, известна преди това като “счетоводителката на ДПС”, която дни преди атаката на КТБ от МАФИЯТА напусна ДАНС и се укри извън страната… Или не е така:) А знаете ли - като големи (контра)разузнавачи КОЙ се крие зад инициалите ДП и това изобщо може ли да е абревиатура на Държавни Предприятия и защо й бе на Гешев и прокуратурата да преправя в доказателствени документи ДП на 10 например? И защо и как ДАНС издаде скорострелно, тоест НЕЗАКОННО допуск за информация на лицето ДП за да може мафията да го инсталира за шеф на ДАНС в държава - членка на ЕС и НАТО?!? За колко дни технологично се издава такъв допуск и КОЙ, как и защо издаде допуска в ДАНС на ДП за минутка… И изобщо - знае ли ДАНС за мафията в България и босовете й и какво е направила службата до сега по въпроса?

Аз се усетих защото отговорих с да и след това ме попита, “А от кой град сте?”. Значи е просто запис даже не е чатбот.

Обаждат се и някакви, които ти били намерили телефона чрез Търговския регистър и като им кажеш, че нямакак, защото нямаш фирма - то не било задължително да имаш, за да те има там.

Какво не разбрахте досега ??? Обажда Ви се Наталия Кобилкина - милата нали се разведе скоро.

Пълно е с фишинг - представящи се за други, например за банки. Те за някаква Наталия говорят. Сигурно им звучи руско, та затова. Ако се казваше Фон дер Лайнен, щяха ли да се изказват?

Абе що се сърдите на човека, такива са ни службите. Поне не каза, че нямат данни, че е руска хибридна атака, въпроеки че името е руско. Аз очаквах нещо подобно, все пак тва са нашите служби.

Наталия е новият кандидат за кмет на София от Пълните Педали

Знаем, ама нямаме данни ….. Малко като много исках, ама нямах желание. И така…лека по-лека и новият шеф на ДАНС ще се озове с 19 имота, които всички ние ще сме МУ платили, докато дудучи на власт имащите.