Шефът на фалиралата FTX живеел в ултра лукс

Сам Банкман-Фрайд не бил напълно искрен в алтруизма, който проповядвал

Обратно в новината

Коментари - Шефът на фалиралата FTX живеел в ултра лукс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко си има начало и край. Лошото е че такива дрислувци има и в бг. Държът ги лакуми депутати за да мачкат обикновенният народ.

И какво е това животно "луксозна 15-метрова яхта"? Че то в Созопол рибарите карат по-дълги рибарски лодки.

Още един пример, че американците се намират още в миналото хилядолетие.

"Междувременно съоснователят на FTX дарява около 30 милиона долара към кандидати на Републиканците." Ако се беше придържал към подкупи само на демократи сега нямаше да има проблеми.

С толко пара в джоба до утре вече ще е чист като момина сълза. Защото щом е наливал толко пара в подкупи на политици няма как да не го изкарат невинен или другото е че може да го самообесят за да не започне да пее че тогва мнооооооого политици ще им светнат задниците особено на Бай-Дън

Няма да е чист. Това е Америка - там се лежи. Уесли Снайпс си лежа като стой та гледай. Бърнард Мейдоф даже пукна в затвора - а имаше повече пари от тоя рошльо. Даже Тръмпанаря може да се окаже в панделата за данъчни престъпления - но все още е силен и му минават номерцата...

Па на това у нас му викат подкуп:" Даренията пък често отивали при политици в САЩ, които лобирали за по-малко регулации на криптовалутите."

Дано да е дал много и за курви. Само това не могат да му вземат.

Евреин

Верно евреин бил. Първо ти цъкнах минус, после го поправих.

тоя ми напомня за една стара Българска чалгица : "Дай ми татеее малко парички, за да ходя по механички" Та и тоя така, но в по-едри мащаби де :)

Абе не е така Още се сещам не помня точно кой комунистически запъртък се къпеше с шампанско в най луксозния хотел в швейцарските Алпи по звуците на циганска чалга ! Или пък другия комунистически запъртък Ицо 100 манекенки Те край нямат лесните пари лесно се пръскат но по душа като си селтак отиват за салфетки и говна

Просто момче излезе. Обеди, яхти, простотии. Всичко в кюлчета обръщай и тъпчи в чекмеджетата, така се прави.

Ама трябва първо държава да си купиш, само така се спинка сладко.

Ако нема вече кинти, ще го шибат яко.

Може ли тоя с бившата му да изглеждат като пълни аутисти, и въпреки това да им дадат милиарди "да упрвляват"?? Сами са си виновни тия, дето са давали пари.

Ествествено, че ще е алтруист! Схемата е позната от древността - ограбваш хората, а после раздаваш 10-на % на същитетия които си ограбил и се биеш в гърдите, колко си великодушен! боко тиквата и той е виден наш алтруист!