Коментари - Шефът на OpenAI представи проект за глобална дигитална идентификация | IT.dir.bg

Коментари - Шефът на OpenAI представи проект за глобална дигитална идентификация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,честито!

E,ще минем без безословния доход

Е това му се вика да ловиш шарани на бастун

На теория хубаво, на практика знаме какво ще е...

Пропуснахте да кажете най-важното, а именно, че дигиталната идентификация е неразривно свързана със социалната кредитна система (като тази в Китай), а тя по същество представлява антиутопичен електронен концлагер.

Безплатно е само сиренцето в капана за мишки - Паоло Куелю Само ваксинирани дебили ще се навият.

Моята идентификация (ДНК) ми я дава Господ в момента на зачеването ми и е единствената от която се нуждая за да живея. А вие мръсни технократски уроди и сатанисти ще квичите от кладите понеже не признавате правото ми на живот без вашите антиутопични помии.

Добри дошли в бъдещето! Гатака е тук.

Този Сам Алтман прилича на Джорджано...

И ПА ДА ГЛАСЕВАТЕ ЗА СОРОСОИДИТЕ И ВЕЛИКИЯ ЗАПАД РЪКОВОДЕН ОТ РЕПТИЛИТЕ

Няма да те питат, като те снимат за паспорт те имат

Тези се надяват ,че ще са в елита, но ще са в стаичката на прислужниците най-много.

Как е сороси? Пак ли са конспирации? А?

м дааа тоталното овладяване на света от евроатлантизма започна.... усещам че емиграцията ще ена изток този път .. следващите поколения няма да имат нищо като собственост, само крипто пуснато толкова колкото да преживееш месеца, или деня, нешо средно между елизиум и дилъри на време ...

скоро бвп, производителност и заплата няма да има значение, само колко крипто ти дават да си изкараш безмислена живот... невероятно, човек доброволно само за 30г ще унищожи всичко постигнато за 2000 г

Не ви стана ясно, че цялото шоу с Пландемия и Укринето се дирижира от Давоските сатанисти. Си Дзинчо посрещна Килл Гейтс се едно му е дружинна ръководителка. Шваб от Пекин обяви на Кисинджър: Нов Световен Ред. Циониста Путин налага същите мерки в Русия. Още ли има малоумници, които кълват на руофобия или русофилия? Следвайки логиката при досегашната масонска имплементация, в България няма да има универсален базов доход. Ще има липса на доход, Домуски хлебарки, скъпа енергия и ограбване. Честито на печелившите. Продадохте се за цветни картинки, банани и кока-кола. Алал да ви е.

Кока Кола си имаше и преди, при това доста по-добра. Иначе за другото си прав.

Понеже на изток са напред с материала по цифровизацията. Въпросът тук е дали още има време и къде може да се скрие човек и как офисен планктон би могъл изобщо да оцелее извън системата?

Ти щото не си се продал, нали? Левски ли си, що ли? Ние сме една шепа народ, при това поробен, откритото противопоставяне срещу по-многочислен и силен враг, е обречено на провал. Трябва да се взима пример по оцеляване от евреите.

Има хора, които не сме се продали. Имаме рядкото умение за 21 век наречено критично мислене. Не гоним консумеризма през рекламите и брандовете. Мислим с главите си. Нямаме фейсбуук и джимейл защото сме наясно от самото начало кой стои зад тях. Не ползваме продукти на Майкрософт, телефони на Апъл. Не постваме всеки ден живота си в Инстаграм. Като създаваме технологии, не ги прилагаме да крадем данни и да манипулираме общественото мнение. Много неща може да се направят дори и сега за да излезете от програмата. 90 процента от тези, които ни казваха, че сме параноици и конспиратори ще бъдат профилирани с данни върху, които нямат контрол. Социалният ви рейтинг ще се формира върху проявите ви на малоумие, консумеризъм и олигофрения. А и да, малка подробност. Не гледаме "филми" от години. Четем книги. От тези, които не са модерни.

Какво не разбра, човече? Българинът масово има критично мислене и не се е поддал на всичко онова, за което пишеш! Къде волю, къде неволю! Това офисните служители наистина нямате връзка с действителността! Това, че си заобиколен с презадоволени и хипнотизирани малоумници, които се смятат за прогресивни говори лошо за твоята среда и толкова. Вие не сте представителна извадка, нито средностатистически българи. Средностатистическият българин няма да се вдигне на бунт заради удобството на такива като теб, които се мислят за много умни и изключения. Няма и да се противопостави на системата, но ще търси начини да я заобикаля. Ако смяташ, че сам можеш да се изправиш срещу многохилядна армия от зомбирани и да я победиш, значи вярваш в розови понита. Откритата конфронтация с по-многочислен и по-силен и по-добре въображен враг е отчаяно решение и не е правилното. Мислиш като американец. Има и други начини.

Дори животните отгледани в плен, обикновено не оцеляват на свобода. Как хора, които са дресирани някой да ги храни биха оцелели и дали биха искали такава свобода? Прародителите ни са умеели да оцеляват самосиндикално, ние - не. Поколение по трасето се е продало, било за повече храна или за дрънкулки, било за почести или друго. За нас и нашите деца остава да разберем емпирично колко по-страшен от смъртта е животът в безчестие.

Отдавна е затрита. Всички искат успех и валидация. И не само от младите поколения. Пускаш си Тик-ток и изпадаш в потрес. От там лично аз съм на мнение, че в момента на падането на мандалото с дигиталният концлагер, никой няма да реагира даже. Ще им мине за два до три часа. Свикнали са вече да виждат света като безлични автономни машини за екскременти. Концепцията на Давос за света е наркотици и метавърс. Официално споделена от пропагандистите им. Системата е построена световно. До 2025 та е дигиталните пари. До 2030 е тоталният контрол с ИИ, карбоновите сметки вече са в банковата логика. Не получвате ли съобщения от банките си?

Ти като евреин ли мислиш? Щото те са ни господарите? Глупако. Нима реши, че този модел на реакция не е предвиден? Я пак помисли? Къде видя открита конфронтация. Излизането от системата и мислене за децентрализиран начин на живот не е конфронтация. Все още имаме шанс ако изискваме господарите да започнат да се съобразяват. Но това ще стане само през публично неподчинение. Не като това режисираното във Франция. От нов тип. Осъзнато и организирано. Мизерията е майка на иновацията.

Как ще ги накараш да се съобразяват с теб, м?! 3 милиона сме всичко на всичко в трудоспособна възраст в това число и малцинствата. Отпадат "прогресивните", отпадат инвалидите, отпадат страхливите. Колко остават? Какво предлагаш? Гражданско неподчинение, под някаква форма? И що за малоумие е да отъждествяваш един народ със управниците и социопатите му? Евреите, руснаците, янките и т.н. нямат кой знае колко общо с Рокфелер, Путин, Байдън и т.н. Еврейският народ е древен и изпатил народ, успял да оцелее маса време без своя държава и да се съхрани в културно отношение. И всъщност много близък до нас, защото и ние сме много древен народ, който отдавна няма свое държавно управление

Не знаят още, че предателите никой не ги обича и че ако си готов да предадеш своите, колко по-лесно би предал другите. Ние сме още по-глупави, обаче, защото не сме в състояние да се справим с една шепа алчни тъпаци, а сме поне няколко милиона.

Поредния психопат с божествен комплекс, който иска да подчини човечеството на себе си. Имам усещането, че напоследък броят им расте в геометрична прогресия.