Коментари - Секретен списък разкрива уреди за шпионаж | IT.dir.bg
назад

Секретен списък разкрива уреди за шпионаж

В интернет изтече секретен списък на уредите, благодарение на които разузнавателните служби и дори полицията на САЩ може да извършва шпионаж.

Обратно в новината

Коментари - Секретен списък разкрива уреди за шпионаж | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаш емблема на нагризана ябълка имаш вградена глутница StingRay-и :D

Леле .....

Тъпаци, никой сериозен престъпник не използва телекомуникации. Всичко е на очи на тайни яфки. Мисля, че полицията има огромен проблем с това, новите ченгета са обучени да стоят в офис и бъзикат секретарките - справка, френските тайни служби.

така е, ще трябва да викат от пенсия полицаите на Крюшо.

Има и тъпи престъпници, дето нашата "полиция" после ги хваща ......

Tо и очи в очи не е много сигурно вече, защото има подслушватели, които могат да запишат всеки разговор през дебели стеи с обхват над 100 м. Просто го насочват към къщата/апартамента, който ще се подслушва и всеки разговор се записва. Да не говорим, че всеки смартфон може да бъде превърнат в подслушвателно устройство също и не само да записва разговор, но и камерата да му работи без ти да знаеш. Дори и изключени смартфоните се индефицират св най-близката клетка на оператор. Падането на батерията е софтуерен трик. Винаги остават 10-15% заряд. Софтуерно телефона ти изключва, и ти мислиш, че не работи, но изобщо не е така. Няколко дена може да подава сигнал към клетката. Единствен начин да не работи нищо е да му извадиш батерията. Всички нови, обаче са с вградена батерия и нямаш този шанс. Сещаш ли се защо и една от причините каква е? ;)

Заплени ме, че може да се подслушват 10,000 телефона. Дай боже всекиму оператору. Амин.

За да се включа в дискусията и аз - имам телефон с копчета, който използва Reverse функцията на Стингрея, в резултат на което, батерията ми държи неприлично дълго. Искрено съжалявам, ако тегля енергия от твоята батерия, но сметката за тока няма да си я делим... :-). Весели празници!

търсеният телефонен номер е: 0888623947 но лицето в момента се намира извън страната, след 4 дена ще лети обратно

Трябваше ми малко информация във фирмата, за проекти и тем подобни. Колегите ми препоръчаха директно да се обърна към NSA, които са 2 етажа над мен, защото щяло да стане по-бързо.