Коментари - WikiLeaks: Не говорете пред телевизора | IT.dir.bg
назад

WikiLeaks: Не говорете пред телевизора

WikiLeaks публикува нова серия от документи, които засягат методите за кибер шпионаж, използвани от ЦРУ.

Обратно в новината

Коментари - WikiLeaks: Не говорете пред телевизора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се сдържам. WikiLeaks: Не говорете пред телевизора Септик: Не с*рете пред телевизора

Пълни глупости!. Всеки малоумен #психодесен на издръжка от Козяк знае, че виновни за всичко са комунистите и лично Путин. Тези неща, които ги правят ЦРУ, АНС и тн. са демократични и са за свободата на хората.

И понеже кремълскиият ти господар не ги може тия работи така добре както ги могат ония оттатък дай сега да си похленчите дружно колко са лоши ония чичковци дето ви се ще да ги набиете ама не можете щото сте толкова по-тъпи.

Всяка софтуерна компания, работеща на територията на САЩ, се задължава да създаде достъп(back door) в продуктите си за нуждите на спец службите на правителството.Освен това от известно време(интересно дали е от преди 2001)самолетите на Боинг имат устройство, можещо да контролира полета на самолета от разстояние, без значение какво правят пилотите.

Интересно изглеждат двете статии с червено-черно-бяли картинки една до друга, тази и (Джаджите на шпионските служби). Какво ли се опитва да ни внуши ресурсът дир.бг ? Или играта е много по-нависоко ;)

ако има какво да крия да ,но инак пулни глупости да слушат колкото си искат

Ал

пУлен глупак по цел ден пУлни глупости плещи. За наша радост не всички са като теб!

До къде стигнахме , да казваме че телевизора ни гледа ... и слуша!

Ние като ви казвахме,че телевизора не е за спалнята...бг мама е по-напред от big brother

Нищо по-лесно от това.

Путин е виновен!

Е как? Много ясно.

скандал и от дизелгейт! Начинанието на руските хакери се оказа скромно деяние спрямо това, което прави "лидерът" на свободния свят. Кой е съдът за правата на човека? Да се самосезира! Сега разбрахте ли, че на силния никой копче не може да му каже! Така е било и така ще бъде!

loyola

санкции ше има ли

компютърните гении се изпонасраха.То не е само да се павиш на комп . спец а да можеш да хакваш компътри които немат връзка с нет.

Реалността е, че всички масови ОС и компилатори и т.н. са компрометирани по рождение, никой правещ продукт ползващ този или онзи чужд софтуер в него или за изграждането му НЕ ЗНАЕ доколко е хакнат/хакваем. Знам само една система нямаща този недостатък (не искам да я споменавам, знам я достатъчно добре за да мога да кажа това за нея).

Преди няколко години на това му се казваха "конспиративни теории"...

Пък те се оказаха истина.

"- Господи, то било истина - изпищя Йосериан." Вън от контекста е но ме подсети за тоя прекрасен ред... :D

Някъде прочетох коментар направен от Оруел "1984 бе предупреждение, а не ръководство за потеебителя". Разбира се коментарът не е направен от Оруел, но го намирам за доста актуален и по този повод го споделям с Вас.

Аз имам умн телевизор. Само дето няма микрофон, щото трябва да се бръкна с едни 150 лева за камера с вграден микрофон, дето работи само със Скайп, пък микромеките и тая апликация премахнаха от менютата. Питам се - как ще ме гледат и слушат сега?

Много знаеш ти дали има микрофон или не в телевизора. И това, че ти имаш достъп до едно меню с приложения не означава, че друг няма рут достъп до всичко.

Ще те слушат посредством сайтовете и апп-овете, които доброволно ползваш. Почти всичко, свързано към нета агрегира някаква информация за теб.

Сладък мамин наивник....:)

толкова му е сивото вещество.Рутер ползваш ли ?Новите компютри са с вградени микрофон камера.Дет се казва само монитор .Телефоните смарт с широкорезолюция камера предна и задна.

обръщаш поляризацията на колонките и се превръщат в микрофон - по същия начин ако подадеш сигнал на микрофон, той ще свири.... работят на един принцип, само сигнала е в обратна посока...

Леле, верно ли? :) Я провери какво значи сложната думичка "поляризация". Новите микрофони не стават, трябва ти нещо поне 20-30 годишно.

да слушат... пред телевизора само пърдя жалко че могат да приемат и миризми....

Аз и се оригвам като пия бира. Нека слушат.

Големите производители щат, не щат ще оставят пролуки, защото иначе ще им спрат финансирането.

Епа то малки има ли?

Телевизор нямам, но пък имам лаптоп с вграден микрофон. И смартфон имам, така че все същата работа. Не мисля че представлявам оперативен интерес, плащам си данъците и осигуровките, дупча билетчета в градския транспорт и не плюя по тротоарите.

Ок. Ще бъде записано в досието ти.

Е точно такива послушни овчици трябват нам. Вие си плащате данъците и осигуровките, а ние не. Вие дупчете билетчета, а ние не. Просто политиците крадем от такива като вас. И колкото по-послушно си плащате и си траете толкова повече ще крадем. За вас остава да работите и да имате пари за ядене, а и да се радвате че не казвате нищо незаконно пред телевизора. ПП Схващаш ли в каква матрица на мисленето си се вкарал???

Тези, които масово ползват, а не плащат не са политици, а цигани. Такива има много и не всички са мургави. 240 депутата не крадат колкото 2 милиона Ганьовци, които са бедни, прости и все някой друг им е виновен.

Май да си говориш сам ще се окаже по-добре от това да говориш пред телевизора. Свободата е илюзия.Вече има деца, които не познават света преди google и facebook.

Тостерът те гледа !

забрави за "умния" бойлер:)))))))

Ами "уния" презерватив (от статията онзи ден)?

чудно ми е ся, вий кажете щот сигурно по знаете ако аз хакна Apple, Samsung, HTC, Sony ... ако ме усетят, че ме съдят, че ме съдят, че ме съдят ... свят ше ми се завие! Десет поколения мои внуци ше има да ми плащат съдебните дълговете. Apple, Samsung, HTC, Sony ... що не съдят ЦРУ и Ми5?

Оруел пак позна. И не е СССР този Голям брат, дето те "гледа и слуша" ... а е САЩ (ЦРУ)!!!!

Слуша който може. И СССР би слушал, ама с ВЕФ не става.

Ако си мислиш, че книгата и филма са направени за СССР, значи въобще не си вникнал в смисъла на произведенията.

Всички слушат - и САЩ и Русия и Китай и всяка страна, която може да си го позволи.

Ако някой си мисли че господарите са го оставили без надзор да си развява байрака...жестоко се лъже.

Затова ползвам савецки телевизор "Рубин". Знам, че другарят Путин слуша отсреща.

Тази статия ще я дам на жена ми да я прочете, че все идва да ми гавори пред телевизора когато гледам интересен мач.

И не само говорят ами закриват и картината и няма да се видим после на записите....не е честно никак:))))))