Коментари - Джаджите на шпионските служби | IT.dir.bg
назад

Джаджите на шпионските служби

Разузнавателните служби на някои държави разполагат с изключителни способности, а джаджите им надминават тези, използвани от Джемс Бонд.

Обратно в новината

Коментари - Джаджите на шпионските служби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците КГБ имат Содиумен флуроцетат предизква ИНФАРКТ и НЕоставя м следи даже ако трупа се изследва от най-доббитте патоанатоми в света..С подобно в-во са убити спонсора на Саакашвили -грузинския милиардер от еврейски произход Катрапатрашвили убит вкъщата си в Лондон турския президент Тургут Йозал след почерпка с ллимонда от1бг-министър мултак на прием в Анкара и Мишо Бирата след почепка отжена в стая наПраввешки хотел собственост на шеф на Лукойл-руски агент шеф на Митниците-ало ВаньоТанов

Не оставя следи, но ти си ги открил 2 пъти.

Чък Норис може да открие следите и при него флуроцентата не действа ;)

С вкарването на холограми произвеждани под контрола на духове масови убиици живота на повърхноста е в остра криза. Обсебени от древни врагове внедряват все по жестоко мощни холограмни оръжия . Налагат и зверски глоби ако не ги монтират правилно за по пълни и тежки увреждания на повърхноста./вижте винетки,цигарени кутии.../

че има ли значение батерията, ако не е лики,т.е. не тече - ааай, чак сега се сещам за значението на УУУликилиий :- Който е пращал колет, знае че това е НЕЩО, което не трябва да се праща - е, не - съм тъпа - не ми казват Забранени са батериите, а забранени са ТЕЧНИТЕ батерии...ето от там забраняват и водата - ДА!

ако не обърнат внимание на икономиката скоро на руснаците и водката няма да може да им помогне.Те стават изостанала страна препитаваща се от суровините

Много полезна статия. Чак сега си обясних защо литиевойонните батерии на Самсунг експлодират. Ами те просто грешно са монтирали батерии, предназначени за шпиони-убийци в граждански телефони.

А сега пак ще се върна към статията, че да видя как изглежда "кучешкото ако". Естествени - под път и над път, ама изкуствено не съм виждал и при това - с камера :).

Почвай да ровиш във всяко, технологиите напредват, вече и миришат.

Интересно изглеждат двете статии с червено-черно-бяли картинки една до друга, тази и (WikiLeaks: Не говорете пред телевизора). Какво ли се опитва да ни внуши ресурсът дир.бг ? Или играта е много по-нависоко ;)

много преди Асандж аз знаех, че не трябва да се говори пред ЕКРАН !

Ами ако някой агент го напъне дрисня или пък се изплаши от противникови агенти с големи патлаци? Ще изгуби ректалната си капсула.

FuckTheEU

Днес "джаджите" са заменени от обикновен софтуер. Неща за хакване бол - телефони, телевизори, лаптопи.... Вече никой няма нужда от фотоапарат скрит в запалка, или микрофони монтирани в домашни часовници. Скучно но пък много практично, АНД и ЦРУ ни показаха на всички как се прави днешното "разузнаване".

FuckTheEU

АНС*

Да така е. Айде сега всички вкупом да си поплачем, че лошите чичковци са ни изпреварили и ги гледаме как се отдалечават. Не е да няма и нехакваеми за NSA устройства. И не е да не знаят къде да ги потърсят тия по високите етажи. С мизерна инвестиция (милиони, не милиарди) това може да се пренесе и до телефони и какво ли не.

Да те НСА ще си седят така и ще чакат ти да им пробиеш устройствата и да им гепиш информацията. Умник на мама!

А Българския Чадър?

Изключително тъпо написана и безинтересна статия. Има къде къде по-така шпионски джаджи, като мини камери, изчезващото мастило, декодери, приспособление за изваждане на писма без да се разлепва плика, лула-патлак и много други.