Коментари - Щатът Тенеси забрани разпръскването на аерозоли в атмосферата | IT.dir.bg
назад

Щатът Тенеси забрани разпръскването на аерозоли в атмосферата

Новият закон е насочен против геоинженерството, но според недоволните той е плод на "конспиративно мислене" и теорията за "кемтрейлс"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Щатът Тенеси забрани разпръскването на аерозоли в атмосферата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да секат горите....

Недостатъците на демокрацията - някой с пари може да организира фен група от самоуверени тъпаци, които да разцирика по поръчка с цел извличане на политически дивиденти, както е в случая. В Тенеси са абсолютно прави да забранят тези методи, обобщени под термина геоинженерство, прилагани от корпорациите с цел извличане на държавни субсидии, спечелени посредством цирикащата по поръчка група, хахаха, ко ще стане после не е важно, важното е че някой капиталист ще е с няколко милиарда напред, хахаха Ма суша, ма наводнения, ма жега, те винаги могат да бъдат разцирикани за следващите няколко милиарда, капиталистът и без тва си живее в затворен комплекс някъде из островите, хахаха

"В Тенеси са абсолютно прави да забранят тези методи ..." За плюсовете на демокрацията нещо няма ли да кажеш? Решението на Тенеси е плод на същата демократична система от която се оплакваш.

Хем било конспирация, хем струвало 20 милиарда долара годишно на данъкоплатците. Ти да видиш!!!!! Мечтата на Доган, Пеевски, Ристьо, Пикльо Петков, Педро Кокорчов манафов, Тиквата и сие....

има тиквеници които май четат само заглавието, не става на въпрос има или няма химически пръскания, става на въпрос че забраняват тези реални процедури!

Става НА въпрос?! Това ли имаш НА Впредвид? Кви процедури забраняват и къв е тоя щатски съд?! Върху американското въздушно пространство (такова понятие като атмосфера в правния мир не знам да има) от 100 метра височина над терена, юрисдикция има единствено федералното правителство, а не някакъв си щат. Няма да питам за борба с градушките тия какво мислят да ползват, ако зависеше от тях? Заклинания и да наемат индиански шамани за ритуални танци, ли?

Един човек върви и си ръси захар по улицата. Минава полицай и го пита: - К'во правиш, бе? - Ми, ръся! - Е, що ръсиш? - Против крокодили... - То няма крокодили... - Няма, щото ръсим. Същото и с аеорозолите, които ги забраняват, въпреки, че няма такива

Аз определено съм "тенесианец".

Това не е ли “зелена” новина?

Един да се изкаже точно в статията: "Имаме само една атмосфера. Не можем да рискуваме да я увредим допълнително чрез недобре разбран пряк път за отстраняване на щетите, които вече сме причинили", пише Ингер Андерсен, изпълнителна директорка на Програмата на ООН за околната среда." Кой знае колко негативни ефекти ще има. Може дори да изчезнат видове на земята. Да има ефект върху растения. Как се разпространяват лишеи, гъбички и дори бактерии. Да има много повече вируси - за разни Слънцето им го водят враг номер 1. Дори интересно върху слънчевите панели.

Е поне официално си признават за това гое инжинерство по света! А не като някакъв, който обесняваше по телевизията преди вреве ,че това били кондензирани водни следи от самолетите!Някъде четох че Китай е забранил тези полети над негова територия!

Дотук добре. Я, сега кажи ти конкретно какъв ценз имаш? Покрай ТЕЦ минавал ли си? Онези трите Марици (контурглобалската Марица 3 засега я спряха) знаеш ли ги? И от двете магистрали се вижда какви вертикални облаци правят охладителните им кули. Или и това са кемтрейлз?

По тая логика дай да серем пред входа на домоуправителя, щото така и така серем всеки ден. Аерозолите се поставят за да намаляват влиянието на слънцето, но всъщност, защо ли се хабя да обяснявам на човека с "ценз"...

Дудо я ми обясни, че ми стана интересно кой ги поставя и какъв ефект търси , и какви са тези аерозоли? това с тези кемтрейлз или аерозолите много прилича на обожестяването на природните явления от първобитните хора. като не се разбира нещо и се приравнява с нещо разбираемо

Или си за психиатър или за основно образование? Ти си избери. При - 50 градуса по Целзий, където летят самолетите има водно изпарение, замръзване и следи в небето от работата на двигателите им. Иначе е напълно възможно и да се добавят други хиникали, напрумер вируси в горивото и да те пръскат, но все пак това се следи.

Могат да забранят и международното положение. Реактивните двигатели са машини за облаци, бе... Това са водни пари и тук-там водни кристали. Умрял е някой да пръска с нещо от такава височина, дето до долу концентрацията ще е като при хомеопатията, която е същата глупост. Ако някой иска да ги трови, за тая работа си има досег до водата, която пият и най-вече с принудителни мерки, директно да ги боде с инжекции. Всички тези простотии са измислени, за да може покрай очевидната им глупост да лепнат петно на всеки, който изобличава истински конспирации. Елементарна схема за дискредитация - като някой пита за острова на Епщайн и за аналогичните схеми на Комз, дето бил някъв Диди сега, слагат го в кюпа на плоскоземците и готово.

Един човек с акъла си - казал си го много точно и ясно!

Идиотите сте машини за глупости - има много голяма разлика от следата на двигателя и оная при разпръскването на "аерозоли".

И каква е тя?

Дължината, ширината, времетраенето, хим.състав.

Минусджията, вземи обясни що ДВГтата на бомбардировачите отпреди почти век са оставяли същите дири в небето, бе. Има сума архивни снимки с това. Бива, бива, да сте глупави, ама минавате всякакви граници.

Пръднята, аерозол ли е?

Затова искат да забранят кравите, че много пърдят и месото.

Коги оцапа потурите в кафяво - е!

Тия от властта са длъжни да дадат пълна информация за химическия състав на тия газове, разпръсквани над българския народ...тези газове имат ефект върху здравето на хората, аз 2019 г в резултат на тия пръскания съм полуинвалиди..

ще ти дадат, като за чернобил, има време...

Пясъка от Сахара идва от самолетите , обаче не е пясък . Аерозоли са .

Има химически следи

значи самолети които неумишлено или не разпръскват в атмосферата може да си летят

Прости хора има навсякъде, не са само в България. А селските щати на САЩ, към които се числи и Тенеси, са особено известни с две неща - инсест и голям процент малоумно населението. Вероятно второто е следствие на първото.

О, свещена простота!

Тенеси уиски "Джак Даниелс" (чичо Джак!). Единственото и неповторимо американско уиски! Да не се бърка с бърбън! :о)

Които отричаха пръскането на химикали от краварски военни самолети да се гръмнат и да си пръснат лъжливите шибани мозъци...А Защо в България тоя психично болни слабоумни и от властта и военните тука дори твърдят , че химическите следи не съществували!?!? Шибани тъпаци ли са или шибани идиоти???

Ама ти една статия не си прочел до края се изказваш вече с мнение... Ако една статия не можеш да прочетеш, какво да говорим за книги? От там се почва. Защото аз лично имам приятели в БАН, които изследваха праха от Сахара и се оказа, че си е прах от Сахара. Онзи ден температурата беше висока а в атмосферата доста ниска и без вятър и имаше много добри условия да се образуват дири от самолетите. казах им на всички още преди да се види и първата, че ще има дири, после били кем трейлс...Прости хора с достъп до Интернет. А иначе новината е много хубава, понеже да пръскаш аерозоли с цел да изменяш климата е доста лоша идея, която би има много неизвестни и накрая може да няма никакъв положителен резултат (и доста отрицателни такива).

каква Сахара в Тенеси? Гузен негонен бяга.