Швейцария скоро ще въведе дигитални пари

Те обаче няма да са достъпни за обикновения потребител

Обратно в новината

Коментари - Швейцария скоро ще въведе дигитални пари | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платените говеда опитват да зарибяват шараните отдавна - то не бяха крипто, то не бяха дигитални, то не беше безусловен базов доход. Обаче шараните не кълват. За това говедата се тръшкат и опитват други мурафети. А българина си пие уискито и им гледа сеирите.

е доста подвеждащо ...

Какво ще е покритието на дигиталните реални пари?

същото като на хартиените!

верваме ви... всички имате добри намерения ама после се оказва нещо друго...

е не бъди черноглед, то и добрите неща започват с добри намерения! 12+ ... честно казано не разбирам скептицизма ви, то дигитални пари има от векове. е дигитални не е правилната дума защото дигитални се отнася до конкретна технология на комуникация, но нека ги наречем виртуални (като истински ама без физически да съществуват) пари. в общи линии нали това е основната услуга на банковия сектор. давате му физическите си пари, банката ги превръща във виртуални, и ги движи във виртуалната им форма напред назад вместо вас. дали ще движиш виртуални пари по интернет или по факса или по телеграф или с писмо на куриер (както е ставало хилядолетия наред) ... все става въпрос за виртуални пари.

скептични към идеята , а към това, че сегашните калинки ще я въвеждат. Да не напомняме колко са кадърни и интелигентни, както и за кого работят... Само да кажа - в света няма престъпна организация, която да има проблем с носене на чували с пари, минаване на граници, заобикаляне на ембарго , разрешителни за оръжия и т.н...само обикновенните хора от време на време имат проблем с плащания и институции.. що ли..

хахаха ами изберете си други кадърни интелигентни калинки, които да ви харесват! . "Само да кажа - в света няма престъпна организация, която да има проблем с носене на чували с пари ... " чеки, чеки малко. преди да продължиш с обясненията по-нататък, обясни защо на престъпните организации въобще им се налага да носят чували с пари. аз мога просто да пусна едно плащане по банковата система и в рамките на деня парите да стигнат ако е за България или в рамките на няколко дни където и да е по света. що престъпните организации се мъчат толкова с чували с пари ами просто не пуснат парите по банков път? отговора е много прост, всъщност не ние както казваш обикновените хора, имаме проблем с плащанията и институциите! престъпните организации имат проблем с плащания и институции!... що ли ... що трябва да ни пука за престъпните организации, нека им е гадно!

Плащаш мушмули , я пробвай с големи преводи доста над 10000лв , тогава ще те видя какво ще приказваш , аз при всяко превеждане на пари на големи суми звънят от банката, ако пък съм там пишеш някакви декларации за произход едни и същи всеки път и почваш да се замисляш тия пари твои ли са или не, друг е въпроса,че банката може да фалира. В България хората трудно ще разберат какви са предимствата на криптовалутите по простата причина ,че населението е бедно и последната им грижа е криптото, но пък са големи експерти в тая област